Crysis 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20684
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa dexterav » Pi 29. Mar, 2013, 15:05

s tým sa dá súhlasiť, ale ono je to aj prostredím... :-)
stačí pozrieť na C1, plno stromov, trávy atd
ak zapnete TRAA/SGSAA a ste v lese FPS doslova padne do priespasti čo je aj logické kedže je to v lese plné priehľadných textúr , v podstate plná obrazovka
C2 zväčša iba budovy sem tam tráva
C3 v niektorých leveloch je to čisto tráva
stačí starý oblivion a poštelovať množstvo trávy a hned je FPS v ...
hlavne v oblastiach kde je tráva
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Vezeda58
Ban
Ban
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 14. Mar, 2013, 17:37

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Vezeda58 » Pi 29. Mar, 2013, 15:13

Dexter máš pravdu oblivion zo zapnutou travou vtej dobe bol len tak tak že hratelny ale jedna sa o oblivion staf 4 .
Crysis1 aj bez úpravy mi išiel horšie ako crysis2 .
Všetku tu náročnosť robí nepodarena tesalacia aj dof a tak ďalej . Crysis3 a tesalacia nula bodov akurát pár stromov .

Užívateľov profilový obrázok
iOio
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 381
Dátum registrácie: St 24. Aug, 2011, 19:48
Bydlisko: Trenčín

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa iOio » Pi 29. Mar, 2013, 15:23

je to jano definitívne :)
Spoiler: ukázať
Intel 3570K MSI Z77A-G43 MSI N560GTX-Ti HAWK 2x4GB DDR3 Kingston @ 1600 Corsair TX650 V2 Kingston SSDNow V +200 120GB Creative X-Fi + Roccat Kave 5.1 Samsung 22" 1680x1050 Razer Salmosa + Razer Destructor + Razer Lycosa

Vezeda58
Ban
Ban
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 14. Mar, 2013, 17:37

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Vezeda58 » Pi 29. Mar, 2013, 15:27

Píšeš odveci chlapče , ale tvoj problém však ty sa spamätáš ale bude už neskoro.
Ps: nepatrí to k téme .

Užívateľov profilový obrázok
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6446
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa pipo137 » Ne 31. Mar, 2013, 03:14

Inak, museli posledné driver-e niečo zmeniť (inak netuším čím by to mohlo byť), lebo hneď po vydaní C3 som musel rapídne dole s OC taktami na RAM a to dokonca tak, že stabilnou sa mi tá hra stala až keď som dal ram na def. hodnoty (teda 4800MHz) :facepalm: :wallbash:

Teraz som to s nimi po nainštalovaní posledných driver-ov zase skúsil, postupne skúšam pridávať a zatiaľ môžem potvrdiť, že 5000MHz je stabilných... tak som zvedavý k akým hodnotám sa tento raz dostanem :D
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 2600 @ 4GHz + Nocua NH-D14 Black RAM: HyperX Predator 2x8GB @ 3466MHz 16-18-18-18-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1520/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
HTPC MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 1x WD Red 4TB + 2x WD Red 3TB Sound card: Asus Xonar Essence STX TV: Panasonic TX-55AS640E
Smartphone: Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro

Carter
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 73
Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2013, 10:35

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Carter » Ne 31. Mar, 2013, 13:08

AK by mal niekto problém zo spuštěním hry cez origin't.j.origin vzal CD key,stiahol hru,ale hra nejde vobec spustit. třeba zmazat na c/program data/ea services/licence-vsetky files zmazat.mne to pomohlo.su to skryté soubory.
CPU:Phenon II X4 965,OC 3,95Ghz/1,060-1,445 V/,MB:MSI 760 GM-E51,VGA:MSI R9 270 X Hawk,RAM:Kingston 4x2 Gb,CL9,HDD.WD 250 Gb,WD 200 Gb,PSU:Fortron FSP 500-5OO Watt,CASE:Bitfenix Shinoby-White,DWDRW:LG,LCD:ASUS 24

Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 973
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Pixel » Ne 31. Mar, 2013, 19:57

Je normalne ze to na zostave v podpise bezi v rozliseni 1680x1050 v ultra nastaveniach s SMAA(2TX) v prvej misii medzi 20-30 FPS ?
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+

Užívateľov profilový obrázok
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6446
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa pipo137 » Ne 31. Mar, 2013, 20:03

No, zdá sa mi to menej (resp už sa nepamätám, aké veľké rozdiely robilo FXAA voči 2xMSAA). Mám podobnú zostavu a rovnaké rozlíšenie a nadstavenia (akurát mám FXAA) a fps som mal pekne cez 30 (tých 30 boli len kde tu dropy) ;)
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 2600 @ 4GHz + Nocua NH-D14 Black RAM: HyperX Predator 2x8GB @ 3466MHz 16-18-18-18-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1520/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
HTPC MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 1x WD Red 4TB + 2x WD Red 3TB Sound card: Asus Xonar Essence STX TV: Panasonic TX-55AS640E
Smartphone: Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro

Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 973
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Pixel » Ne 31. Mar, 2013, 20:04

Mohol by si to prosim testnut ?
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+

Užívateľov profilový obrázok
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6446
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa pipo137 » Ne 31. Mar, 2013, 20:09

Môžem, ale až v noci sa k tomu dostanem ;)
...skús zatiaľ, že ako ti to pôjde s FXAA (je to podľa mňa úplne postačujúce nadstavenie a nežerie to toľko výkon... rozdiel aj tak moc nevidno) ;)
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 2600 @ 4GHz + Nocua NH-D14 Black RAM: HyperX Predator 2x8GB @ 3466MHz 16-18-18-18-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1520/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
HTPC MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 1x WD Red 4TB + 2x WD Red 3TB Sound card: Asus Xonar Essence STX TV: Panasonic TX-55AS640E
Smartphone: Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro

Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3048
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Mimiik » Ne 31. Mar, 2013, 20:58

Pokial nemas pretaktovanu kartu tak je to mozne.
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator

Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 973
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Pixel » Ne 31. Mar, 2013, 21:22

Idem este skusit beta drivery
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+

Vezeda58
Ban
Ban
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 14. Mar, 2013, 17:37

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Vezeda58 » Po 01. Apr, 2013, 13:54

Ja som si včera čítal o grafickych kartách a multisampling vraj nemá žiaden význam ak nemáš mansi monitor ako 17" .
Takze ja by som to ani nezapinál nevidím rozdiel ak tak minimálny len.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 20684
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa dexterav » Po 01. Apr, 2013, 13:58

číra volovina
ja mám veľmi jemný raster ale AA alebo bez AA je slušný rozdiel, hlavne pri pohybe kde sa to bez AA mrví ako červíci :D
bez aa možno až na retinách ale ani na to by som nevsadil
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 8700k@5GHz,Strix Z370 F, 2X16GB 3500, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Sapphire + Schiit Magni 2U + Shure1540, AW3418DW, Dell G5 7590 + 2060RTXT + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Vezeda58
Ban
Ban
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 14. Mar, 2013, 17:37

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Vezeda58 » Po 01. Apr, 2013, 13:59

Čítal som to na Wikipédii .
Všetko o grafickych kartách výroba a tak.
A čo sa týka tých fps normálne to je tak okolo 30 by si mal mat na vhq detailoch na uq to môže byt čo máš ty ak máš na ultra.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"