Strana 46 z 49

Re: Crysis 3

Napísané: Ne 24. Mar, 2013, 14:20
od užívateľa elementar
mam na pohodu 40-50fps retard niesom tak nepiste ako retardi ani vy
ak to je tak normalne hrat to ani nebudem :(

Re: Crysis 3

Napísané: Ne 24. Mar, 2013, 14:31
od užívateľa pipo137
neurážaj sa ;) ber to ako uštipačný humor :good:
Kyselinka je už raz taký, rád podpichuje :D :rofl: :P

Re: Crysis 3

Napísané: Ne 24. Mar, 2013, 14:54
od užívateľa elementar
:facepalm:

no ako to je s tou hrou aj niekto iny si vsimol ze je trochu nemotorne alebo to len ja mam taky problem co by bolo fajn
lebo ak je FPSovka takto roztahana tak to nechcem xP

Re: Crysis 3

Napísané: Ne 24. Mar, 2013, 14:55
od užívateľa Memnon
ja som ziadny problem nemal, skus vypnut V-sync ak si tak este nespravil

Re: Crysis 3

Napísané: Ne 24. Mar, 2013, 14:57
od užívateľa dexterav
nemyslím žeby sa niektorý Crysis dal hrať,hm , plynulo ako CS a je jedno aké bude FPS
ale nejaké extrémne lagy alebo podbné veci som si nevšimol
btw dnes sa Titan aspoň trochu ukázal, C3 ide ako z praku, síce to neni 60FPS ale oproti 680GTX je to iná káva :cool:
len tá cena :facepalm:

Re: Crysis 3

Napísané: Ne 24. Mar, 2013, 14:58
od užívateľa Laro22
elementar Stiahni FXAA a malo by to behať rýchlejšie...

Re: Crysis 3

Napísané: Ne 24. Mar, 2013, 15:03
od užívateľa pipo137
neviem, či je to to isté, ako u teba, ale ja kým som nevypol v-sync, tak som mal tiež pocit, že ten obraz nejak čudne seká/trhá, fps mám pritom v pohode. Ale bez v-sync to ide už pekne ;)

Re: Crysis 3

Napísané: Ne 24. Mar, 2013, 15:16
od užívateľa Vezeda58
Mne to tahalo len na 8xmsaa inak to šlo krásne plynulo .
8xmsaa 30 fps až 40 pri 4xmsaa to šlo už pekne plynulo .
Takze 30 fps da sa hrat ale nie vždy a hlavne nie na 8xmsaa .

Re: Crysis 3

Napísané: Ne 24. Mar, 2013, 15:20
od užívateľa elementar
hej viem co myslis v-sync aj viem naco sluzi to nieje to co ma trapi... skor som od toho cakal vacsiu presnost a rychlost reakcie hry na pohyb mysou ako je to u jednoducheho counter striku, takto sa neda epicky ownit vdaka vlastnym skillom(nevravim ze ja ich mam)
pride mi to proste lenive
este ma napada hrat na nizkej sensitivite a vylozit velku podlozku

Re: Crysis 3

Napísané: Ne 24. Mar, 2013, 15:23
od užívateľa pipo137
Vezeda58 napísal:Mne to tahalo len na 8xmsaa inak to šlo krásne plynulo. 8xmsaa 30 fps až 40
To máš akú zostavu, že ti dávalo 40fps pri 4xMSAA ??

Re: Crysis 3

Napísané: Ne 24. Mar, 2013, 15:23
od užívateľa SUBOSVK
u mna je ta hra hratelne,a hlavne mi ide naplno GPU pri nastaveniach vsetko na minimum a vyhladzovanie na Maximum :D
Crysis 3 dohraný,super konec :cool:

Jo a dvojka Crysis mi ide na Etreme+DX11,ako je to mozne?

Re: Crysis 3

Napísané: Pi 29. Mar, 2013, 03:10
od užívateľa Eddward
Crysis 2 zjavne nevyuziva Cryengine 3 tak ako trojka. V dvojke nemam problem mat 60-70fps na maximalnych detailoch DX11 a aj s vsync on pri 60fps je to v pohodicke hratelne, kdezto v Crysis 3 zapnutie vsync sa rovna nehratelnosti... je to vtedy dost spomalene aj ked je tam 40-50fps

Re: Crysis 3

Napísané: Pi 29. Mar, 2013, 11:55
od užívateľa Kknightley
Hej dvojka ide o čosi lepšie, čo sa FPS týka aj s DX11 patchom a HI-res textúrami ... trojka by možno chcela ešte dlhšiu optimalizáciu a lepšie ladenie driverov ... zase o rok pojde trojka svižne keď sa odladia ovladače a pod :) teda čisto teoreticky, že ?...

Re: Crysis 3

Napísané: Pi 29. Mar, 2013, 11:59
od užívateľa MichalkoOo
pochybujem..

Re: Crysis 3

Napísané: Pi 29. Mar, 2013, 14:55
od užívateľa Vezeda58
A crysis 1 ani nehovorim stačí realload pack a fps 17-24 .
Podľa mna najnarocnejsia hra je aj tak crysis 1 realload pack 1,4 .