Crysis 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
mixal1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 419
Dátum registrácie: So 01. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Kosice

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa mixal1 » Ut 12. Mar, 2013, 18:33

a pridam este jeden velmi krasny screenshot z pochmurneho postapokalyptickeho new yorku:)
http://brille.sk/c3.png
i7 7700k@5,1ghz, asus maximus 9 hero, GTX1080Ti Aorus extreme 2100/12000, 512 M.2 samsung pro, 32gb ddr4, 38" LG 38UC99 Curved Ultrawide

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Ut 12. Mar, 2013, 18:35

Tak kto umí ten umí aj na takšej obtiažnosti ale na tých dvoch čo sú po veteranovi tak to nechápem ako to môže niekto prejsť:) to už musí byt mega ťažké :)

Mixal: tebe sa páčia take tmavšie prostredia však ?:))
Naposledy upravil/-a Thunderfury v Ut 12. Mar, 2013, 18:36, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12647
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Per » Ut 12. Mar, 2013, 18:36

grafika c3 mi nepride vobec ako uchvatna..je tu umele az to bije do oci

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Ut 12. Mar, 2013, 18:38

Tak tak mučo mačo:) crsis 1 real pack ten vyzerá uchvatne ale crysis 3 je vidno že je to ako kreslene ale krásne :))

Hlavne tie mimozemske zbrane vyzerajú ako z omalovanok.
Naposledy upravil/-a Thunderfury v Ut 12. Mar, 2013, 18:39, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ut 12. Mar, 2013, 18:38

asi tak, crysis 1 bola ovela "realnejsia" toto je take ze zo ziadneho uhla nieje vtej hre nic, co by bolo akoby realne.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Ut 12. Mar, 2013, 18:40

Ale ukončenie hry pekne :) musím si ten crysis 1 real pack zahrať to prostredie je ako skutočne :)
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ut 12. Mar, 2013, 18:42

Ked som ten mod skusal tak mi priserne blikali niektore textury, kmene, kamene atd.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Ut 12. Mar, 2013, 18:45

Musím to skúsiť nainstalujem stiahnem a budem hrať už mám všetky prejdnene okrem 1 ky:) 1 crysis podľa mna je najtaksia ako 2 či 3 tie mi prídu ľahké.
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Užívateľov profilový obrázok
mixal1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 419
Dátum registrácie: So 01. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Kosice

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa mixal1 » Ut 12. Mar, 2013, 18:46

ozaj skusal z vas niekto cry engine 3 SDK?
daju sa na tom robit mapy v style far cry3 alebo je to trochu iny level?
i7 7700k@5,1ghz, asus maximus 9 hero, GTX1080Ti Aorus extreme 2100/12000, 512 M.2 samsung pro, 32gb ddr4, 38" LG 38UC99 Curved Ultrawide

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Ut 12. Mar, 2013, 18:49

Nepatrí to k téme nemôžme ti odpovedať:)
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Užívateľov profilový obrázok
mixal1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 419
Dátum registrácie: So 01. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Kosice

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa mixal1 » Ut 12. Mar, 2013, 19:03

Mučo Mačo napísal:grafika c3 mi nepride vobec ako uchvatna..je tu umele az to bije do oci
mam crysis warhead aj Extreme Immersive Mod, ale stale sa mi paci viac C3 ako C1. Ale to je subjektivne, vsak obe hry su perfektne hratelne.
i7 7700k@5,1ghz, asus maximus 9 hero, GTX1080Ti Aorus extreme 2100/12000, 512 M.2 samsung pro, 32gb ddr4, 38" LG 38UC99 Curved Ultrawide

Užívateľov profilový obrázok
mixal1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 419
Dátum registrácie: So 01. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Kosice

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa mixal1 » Ut 12. Mar, 2013, 20:09

musim potvrdit
cry engine 3 SDK map editor je presne taky isty /skoro taky isty ako v C1
super moznosti
jednoduchost tvorby mapy / terenu

proste masaker.
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.
i7 7700k@5,1ghz, asus maximus 9 hero, GTX1080Ti Aorus extreme 2100/12000, 512 M.2 samsung pro, 32gb ddr4, 38" LG 38UC99 Curved Ultrawide

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Ut 12. Mar, 2013, 21:46

Super to je akurát sa stym hrám forest ako crysis 3 :))
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Amaterasu
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 26
Dátum registrácie: So 29. Sep, 2012, 22:39

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Amaterasu » Št 14. Mar, 2013, 10:46

Nazdar.
Vceraj som kupil Crysis 3 Hunter Edition, a nejde mi nainstalovat v Origin mi stale pise Instalovat-priprava a ani stiahnut mi nejde neviete mi niekto poradit...
CPU : Intel Core i5 3570K - 3.4GHz CPU COOLER : GELID Solutions Tranquillo revize 2 MB : MSI Z77A-GD65 GAMING RAM : Corsair 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Vengeance Low profile VGA : GIGABYTE HD 7970 Ultra Durable OC 3GB HDD : Seagate Barracuda 7200.12 500GB s Advanced Format SSD : Intel 520 120GB SSD PSU : SEASONIC X-660 80 Plus Gold 660W Retail CASE : FRACTAL Define R4 Black Pearl USB 3.0

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Št 14. Mar, 2013, 11:54

Skús odfotit obrázok , netuším čím by to mohlo byt mne to normálne šlo dal som autorun hodilo má cez origin tam som napísal key a spustil instalaciu ono to všetko instaluje cez origin . A máš dobrú verziu ? Mne to raz blblo musel som povymazuvat origin veci a tak cez regedit .
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"