Crysis 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4729
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(34)

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa stefan222 » Ut 12. Mar, 2013, 07:35

tak si otvor oci moj zlaty ;)
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Ut 12. Mar, 2013, 10:58

Inak ty máš 2x7870 alebo ako tomu mame chápať lebo na jednej 7870 asi by si nebral na vhq .
Naposledy upravil/-a Thunderfury v Ut 12. Mar, 2013, 13:58, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3048
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Mimiik » Ut 12. Mar, 2013, 12:51

Na vhq to dava aj 7850 s vypnutymi shadows s 2*ssaa na min. 30+fps
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator

Užívateľov profilový obrázok
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6446
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa pipo137 » Ut 12. Mar, 2013, 12:55

Thunderfury napísal:Inak ty máš 2x7870 alebo ako tomu mame chápať lebo na jednej 7870 asi by si nebral na vhq a tie obrázky vo tma je tam dosť:))
Ja mám všetko na VH + FXAA... jasné, 60+fps to nie je :D, ale je to v pohode hrateľné ;)
Naposledy upravil/-a pipo137 v Ut 12. Mar, 2013, 14:51, upravené celkom 1 krát.
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 2600 @ 4GHz + Nocua NH-D14 Black RAM: HyperX Predator 2x8GB @ 3466MHz 16-18-18-18-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1520/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
HTPC MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 1x WD Red 4TB + 2x WD Red 3TB Sound card: Asus Xonar Essence STX TV: Panasonic TX-55AS640E
Smartphone: Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro

Užívateľov profilový obrázok
ericc64
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6548
Dátum registrácie: So 01. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: IL

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa ericc64 » Ut 12. Mar, 2013, 13:09

Kazdy dobre vie kto je Thunderfury :hysterical:
AMD ITX Rig → MB: MSI B450I Gaming Plus AC CPU: AMD Ryzen 5 3600 @ 4150 MHz + Noctua NH-D14 @ Black + 2x Noctua NF-A12x25 RAM: 2x8GB G.SKILL Flare X 3200 MHz CL14 @ 3466 MHz CL14 VGA: Sapphire Nitro+ RX 580 8GB @ 1411/8000 MHz + Raijintek Morpheus II Black + 2x Noctua NF-A12x25 SSD: Crucial MX500 500GB M2 PSU: Corsair HX 850 Platinum CASE: ???? LCD: LG 34UM69 KEYBOARD / MOUSE / MOUSE PAD: CM Masterkeys Lite L + A4tech X7-300MP SOUND: Creative Gigaworks T20 II

stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4729
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Bydlisko: Prešov(34)

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa stefan222 » Ut 12. Mar, 2013, 13:46

ja ne. ale crysis hrame seci a spaja to ludi bez rozdielu farby pleti :D
hry- one a ps4
doma-packardbell dot sc

Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3048
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Mimiik » Ut 12. Mar, 2013, 14:17

Jano :good: no ok koniec srandy, momentalne som niekde kde vobec nemozem pouzivat oblek a neviem ako sa dalej dostat lebo je to nad moj mozog v stave offline v ktorom je kazdy vecer. :( Ked dojde nova karta tak to skusim dohrat ak ma nezlaka tombraider na tolko aby som od Crysis upustil :)
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Ut 12. Mar, 2013, 14:47

To si v ktorej časti keď nemôžeš používať oblek? Jedine poslednej časti som nemohol moc používať oblek inak sa dalo Furt aj na veteranovi .
Ja som to už prešiel už to potom zapnem len na novom pc , teraz hrám už Wow:)a ďakujem že si to pochopil:) pipo
Tak grafika ti hádam pomôže podľa toho aká:)
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3048
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Mimiik » Ut 12. Mar, 2013, 14:50

No je to tesne po tom co som zabil taku velku kravu okolo ktorej lietali take muchy ci co to bolo :hysterical: neviem teraz co mam robit, ostreluju ma tam tie gulomety a bez armoru nic moc nespravim. Skusim potom pozriet ytb, kartu budem mat vo stvrtok/piatok

Btw ludia, ak teda ste ludia, prisiel niekto na to ako funguje ten upgrade nanoobleku? Vobec tomu nechapem a uz mam vacsinu hry za sebou :red:
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Ut 12. Mar, 2013, 16:59

Mimik ja som to hral na veterán obtiaznosti ,neni natom nič ťažké je lepšie mat ostrelovacku alebo aj lukom a pekne zo zadu ich ostrelovat. Ja som to tak spravil inak neviem ako by sa to dalo inak.:)

A čo sa týka toho ubgrade nanoobleku je to jednoduché tiež ak to máš po Česky pochopis a však za celu hru nenazbieras všetky časti ( je to taký istý štýl ako v world of warcraft talenty tiež si vylepsuj svoj oblek alebo socety takto by som ti to vysvetlil:)
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Mimiik
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3048
Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Bydlisko: Kežmarok- Ľubica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Mimiik » Ut 12. Mar, 2013, 17:05

Mam anglicku verziu, no to chapem ale nechapem ako to funguje, som skoro pri konci a upgradoval som si ho raz a to na zaciatku. Hej ale ti co maju pancier tych je tazsie trafit, musim ich trafit presne do casti kde su nekryty aby umreli po rane lukom
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D

Hero 4670k validator

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Ut 12. Mar, 2013, 17:14

Treba počkať kým začnú strieľať a vtedy vypalit vybušnym šipom a znicih ho , ak myslíš toho čo vyzerá ako šváb? A ešte najlepšie je mierit vždy na hlavu vtedy ich Dáš hneď :)
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Užívateľov profilový obrázok
pipo137
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6446
Dátum registrácie: Ut 08. Feb, 2011, 17:28
Bydlisko: Bratislava - Petržalka

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa pipo137 » Ut 12. Mar, 2013, 18:05

Mimiik napísal:Mam anglicku verziu, no to chapem ale nechapem ako to funguje, som skoro pri konci a upgradoval som si ho raz a to na zaciatku.
Len kontrolná otázka, tie bedničky ktoré je treba zbierať na to aby si mohol upgradovať oblek zbieraš?? :-)
DESKTOP MB: MSI B450 Gaming Pro Carbon AC CPU: AMD Ryzen 5 2600 @ 4GHz + Nocua NH-D14 Black RAM: HyperX Predator 2x8GB @ 3466MHz 16-18-18-18-36 1T GPU: Sapphire NITRO+ Radeon RX580 8GB @ 1520/8900MHz SSD: Samsung 970 EVO 500GB + Crucial M4 256GB PSU: EVGA SuperNOVA G2 750W Case: Projekt "R4R" - Fractal Design Define R4 Monitor: Dell U2415 OS: Windows 10 Pro 64bit SK Mouse: Cyborg R.A.T. 7 Mouse Pad: A4tech Bloody B-081 Keyboard: Microsoft SideWinder X4
HTPC MB: MSI Z77 MPOWER CPU: Intel Core i7 3770K @ 4,0GHz + IHS mod + Noctua NH-D15 RAM: Crucial Ballistix Tactical LP 2x8GB @ 2000MHz 9-9-9-27 1T GPU: Intel HD4000 SSD: Samsung 850 EVO 500GB HDD: 1x WD Red 4TB + 2x WD Red 3TB Sound card: Asus Xonar Essence STX TV: Panasonic TX-55AS640E
Smartphone: Xiaomi Mi Mix 2, Xiaomi MiNote Pro

Užívateľov profilový obrázok
Thunderfury
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: St 06. Mar, 2013, 22:00
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa Thunderfury » Ut 12. Mar, 2013, 18:10

No počas celej hry si mal používať ten ďalekohľad či ako sa to volá , tie nedočkal boli označené ako hlava z okuliarmi , tak si to videl cez ten ďalekohľad
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte 990 xa-ud3 CPU: Amd fx 8150-p 3,6ghz turbo 4,2ghz RAM: 2x4gb corsair blue vengeance 1600mhz GPU: SAPPHIRE HD 6990 4096mb 830mhz 1250mhz PSU: corsair gs 800 Display[: LG 3D TV 42'' (1920x1080)

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Crysis 3

Príspevok od užívateľa STENLY » Ut 12. Mar, 2013, 18:25

pripadám si ako v škôlke :D
a ty si ešte tu? vedenie má asi dovolenku :-D

ináč, iný šíp ako normálny som nepoužil... na veteránovi si to veru nedovolím prejsť, mal som problém s druhou obtiažnosťou.. :red:
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"