Strana 2 z 2

Napísané: So 27. Máj, 2006, 23:47
od užívateľa -TAMY-
Mam dotaz, preco ked vo fullke savnem pocas misie tak po znovu spusteni hry nemam ziadne sejvi?

hm

Napísané: Ne 28. Máj, 2006, 10:35
od užívateľa andynko
-TAMY- napísal:Mam dotaz, preco ked vo fullke savnem pocas misie tak po znovu spusteni hry nemam ziadne sejvi?
asi preto, ze by to chcelo nejaky patch :)

EDIT : tak som sa docital, ze savy su NORMALNE dostupne len pocas hrania, ked to vypnes, mas smolu :D

Napísané: Ne 28. Máj, 2006, 12:50
od užívateľa killswitch
tusim save funguje len na najnizsej obtiaznosti...

Napísané: Ne 28. Máj, 2006, 13:06
od užívateľa -TAMY-
uf, to je co za pipovinu? akoze neverim, ze by sa IO takto znizilo a neumoznilo savovat hru.. akoze prejdem polku hry a ked vypnem mam proste smolu?!

Tu na musi byt dakde inde zadrhel :wink:

Napísané: Ne 28. Máj, 2006, 14:09
od užívateľa sm_oOx^
-TAMY- napísal:uf, to je co za pipovinu? akoze neverim, ze by sa IO takto znizilo a neumoznilo savovat hru.. akoze prejdem polku hry a ked vypnem mam proste smolu?!

Tu na musi byt dakde inde zadrhel :wink:
...myslim, ze aj v predoslych hitmanoch bol obmedzeny pocet sejvov :)

Napísané: Ne 28. Máj, 2006, 16:49
od užívateľa killswitch
no myslim, ze to funguje ako autosave po kapitolach...ak chces savevovat hoci kde tak to umoznuje len najnizsia obtiaznost...aspon tak som to pochopil z TOHOTO: "Ovladani bylo jen trochu zutulnìno, s cimz souvisi i nova obtiznost "Rookie", pøi ktere mùzete ukladat, co hrdlo raci"

Napísané: Pi 09. Jún, 2006, 16:56
od užívateľa crux2005
ak resetnes hru , musis prejst znovu tu danu misiu ... :wink:
( ale predpokladam,ze si uz na to prisiel)

/ tak ja som ho dohral :)
- graficky celkom fajn,avsak mohlo byt aj lepsie
- zatazenie grafiky je minimalne, hral som ho s 2D taktami 500/ 500 :lol: ( vsetko max. + 6AA 16HQAF )
/ pribeh ok, treba prejst aj predchadajuce dieli

celkovo som spokojny , oplati sa ho prejst :wink:

Napísané: Pi 09. Jún, 2006, 18:57
od užívateľa jcdenton12
takze mam ten isty problem
aj ked dam obtiaznost rookie a savenem si to pocas hrania tak ked to loadnem tak to je OK ale ked vypnem hru tak uz nemam co loadnut :cry:
mam patch 1.1

Napísané: Pi 09. Jún, 2006, 19:08
od užívateľa crux2005
ano ... to je uplne normalne , necitas co ti pise za hlasku ?

- keD chces pokracovat po vypnuti hry, tak si loadni profil, vyber tu istu obtiaznost a loadni misiu .
Loadovat sa da len pocas hry , po vypnuti sa ti savy deletnu .

- btw ak chces tak tu urobim navod ako pokracovat aj so screenmy ...

Napísané: Pi 09. Jún, 2006, 19:27
od užívateľa jcdenton12
aha hej tak to fici
problem bol v tom ze som tesne pred koncom prvej misie resetol PC a nemal som co loadnut :red: