Hitman - Blood Money

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
ellinor
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 118
Dátum registrácie: Št 29. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava/Trnava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Hitman - Blood Money

Príspevok od užívateľa ellinor » Št 16. Mar, 2006, 15:29

http://games.tiscali.cz/previews/hitmanbm/index.asp
...tak toto vyzera na maximalnu pecku...ale kto vie ako to bude v skutocnosti...

Užívateľov profilový obrázok
pet025
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 151
Dátum registrácie: St 11. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa pet025 » Št 16. Mar, 2006, 20:37

jj... super grafika, a hra sama o sebe bude urcite minimalne tak super ako predchadzajuce verzie...

Užívateľov profilový obrázok
scream
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3543
Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Kosice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa scream » Pi 17. Mar, 2006, 16:51

VYZERA TO CELKOM SLUSNE SOM ZVEDAVY NA MIN POZIADAVKY

Užívateľov profilový obrázok
jcdenton12
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2611
Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa jcdenton12 » So 18. Mar, 2006, 10:12

vyzer to cool
kedy bude uz aj v predaji???(viem ze vyde duben 2006, ale kedy sa bude dat kupit)
...

Užívateľov profilový obrázok
dixon
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 150
Dátum registrácie: So 28. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: BA / TR
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa dixon » Ut 23. Máj, 2006, 21:38

Tak som to skusal a na konfiguracii Athlon64 3000+, 6800GS, 1G RAM - to sekalo a to rovnako na najnizsich ako na najvyssich detailoch :\ To iste u kamosa. Mate rovnake skusenosti?

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

hm

Príspevok od užívateľa andynko » Št 25. Máj, 2006, 23:45

dixon napísal:Tak som to skusal a na konfiguracii Athlon64 3000+, 6800GS, 1G RAM - to sekalo a to rovnako na najnizsich ako na najvyssich detailoch :\ To iste u kamosa. Mate rovnake skusenosti?
a jak si to mohol skusat, ked to este nevyslo, co?

Užívateľov profilový obrázok
killswitch
Čarovný
Čarovný
Príspevky: 5691
Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Okolie
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa killswitch » Pi 26. Máj, 2006, 00:25

demo uz je vonku... :wink:
Plne príležitostný moderátor.

Užívateľov profilový obrázok
andynko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 901
Dátum registrácie: St 31. Dec, 2003, 08:00
Bydlisko: Martin

hm

Príspevok od užívateľa andynko » Pi 26. Máj, 2006, 09:35

killswitch napísal:demo uz je vonku... :wink:
jasneee... vidis :)

inac dema zo zasady nehram, pretoze potom sa uz tak netesim, ked si to kupim... je to pre mna vacsie prekvapenie.

Recenzie si precitam, obrazky a tak... (aby som vedel, ci sa to vobec vyplati)

Užívateľov profilový obrázok
mrsairus
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Ut 31. Jan, 2006, 02:00

hitman

Príspevok od užívateľa mrsairus » Pi 26. Máj, 2006, 11:56

to dixon:

ja som hral plnu verziu na tom co mam v podpise a ide mi to na 1024 a vseko na max jak sa len da
ta zas neviem co mate s kompom ty a tvoj kamos ale take vysoke poziadavky to nema
snad mozno demo neni doladene ale ta fakt neviem
Athlon XP 2500+@3200+ cooled by Primecooler hc5l MSI K7N2 Ultra l DDR 512 MB 400Mhz Hynix l Ati Radeon 9800pro@xt cooled by Zalman ZM80D-HP l Mercury 350W 8cm fan@12cm l Microsoft Wheel mouse l klavesnica Chicony-multimedia

-TAMY-
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1376
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Zliechov+ Bratislava (25)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa -TAMY- » Pi 26. Máj, 2006, 12:38

Hral som a aj hram,, 1024*768*32,, AA8x,AF16x, proste detaili naplno a fps okolo 35 sa pohybuje :)

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3755
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa kOsTi » So 27. Máj, 2006, 09:37

Premazane... Pozor na Warez!

Užívateľov profilový obrázok
c0cCyX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 307
Dátum registrácie: Ne 17. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava - Ružinov
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa c0cCyX » So 27. Máj, 2006, 09:40

kOsTi napísal:Premazane... Pozor na Warez!
Na nic som nenarazal k0sti (mozno iba nepriamo). Na buduce sa radsej uplne zdrzim komentara :roll:
<CPU> P4 2000@2410 Mhz (box) L2 512 FSB 533 . <MB> Abit SA7 (645DX)+ PSU Fortron 350W-350PNF . <SOUND> SB Audigy
<RAM> DDR 1 GB Apacer 2,5-3-3-7 . <GPU> MSI G4 Ti 4200 250/513@290/580 (Primecooler - VGAHG2 AL)
<HDD> 80 GB WD + 40 GB Maxtor 7200 r.p.m, DVD-RW LG 4160B (A306) + TEAC CD-532E-B (1.0A) . <CRT> 19" Dell P990 Trinitron (1280x960)

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3755
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa kOsTi » So 27. Máj, 2006, 09:44

c0cCyX napísal: Na nic som nenarazal k0sti (mozno iba nepriamo). Na buduce sa radsej uplne zdrzim komentara :roll:
neslo ani tak velmi o tvoj post... tych postov tu bolo viac este pred tebou...

Mainsteam
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 521
Dátum registrácie: Ne 16. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mainsteam » So 27. Máj, 2006, 15:06

Napada ma len jedno slovo a to je Super :o uz sa nemozem dockat.
Amd Athlon 3000+,A8N SLI Deluxe socket 939,Geforce 6600GT 128 mb ddr3,1 GB ram

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 27. Máj, 2006, 17:20

dixon napísal:Tak som to skusal a na konfiguracii Athlon64 3000+, 6800GS, 1G RAM - to sekalo a to rovnako na najnizsich ako na najvyssich detailoch :\ To iste u kamosa. Mate rovnake skusenosti?
jo, demo je dost nevyladene :wink:
s full verziou to je lepsie v tomto smere , ale ta ma zase Bugy - ani PATCH 1.1 nepomaha :(
s pozdravom, crux.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"