Guild Wars 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
drastyk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 415
Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Bydlisko: Bratislava (27)

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa drastyk » Št 20. Sep, 2012, 20:32

seruste, ak to niekoho omrzelo a chcel by si zadrtit bf3+karkand dajte vedet :)
Spoiler: ukázať
MB: Asus Z170 Pro Gaming CPU: i7 6700K@4,5Ghz VGA: Gainward GTX 1070 PSU: Seasonic s12 520 W RAM: Corsair 16GB@3000 Mhz CASE: Define R3 Black Pearl Monitor: Benq 2411z 144Hz" Repro: Focal Alpha 65 DAC: Audient iD14 & nuForce uDac 2 Sluchádlá: Sennheiser HD 598

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10803
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa quicky » Št 20. Sep, 2012, 21:40

to ta ako vobec napadlo ? :D
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
P3PoX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 718
Dátum registrácie: Ne 31. Aug, 2008, 12:58
Bydlisko: Prešov

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa P3PoX » Št 20. Sep, 2012, 21:48

Tiez hravam na Aurora glade s kamosom, tie eventy su strasny bordel ked tam je vela hracov :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel® Core™ i5-4690K /OC 4.6Ghz, 1.26V/ CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 212+, MB: MSI Z97-G43 GPU: MSI R5850 Twin Frozr II /OC 840/5000Mhz/ , RAM: Kingston 4GB DDR3 1866Mhz HyperX Fury Black Series/OC 2200Mhz, 1.62V/, PSU: Seasonic S12II 520W, HDD: Samsung SpinPointF1 320GB, Sound card: Asus Xonar D1, Headset: Roccat Kave 5.1, LCD: Dell U2312HM 23" Mouse: Logitech G9X+Razer Goliathus Control Edition, Keyboard: OCZ Alchemy Elixir
See you on the battlefield!

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2149
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Št 20. Sep, 2012, 21:59

mate tam aj nejake guildy? ak nie tak by sme mohli dat nieco dokopy. pozeram ze nas je dost na aurora glade.
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: Vega 64 1650MHz 1.1V core 1100MHz HBM Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850, 1TB EVO 860 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10803
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa quicky » Št 20. Sep, 2012, 23:53

mozeme nejaku profi zalozit :D nie som v guilde,ale tie eventy su fakt ppci :)

aky lvl a class mate? ja 48,necromancer:)
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
wOne
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3114
Dátum registrácie: Št 11. Mar, 2010, 21:55
Bydlisko: Nitra

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa wOne » Pi 21. Sep, 2012, 00:16

akurat som dohral ale som si dal len tak pol hodku bo mam este pracu, no dojem dobry :) som na aurora glade :good:

neskôr mozeme spravit guildu len sa v tom musim este trochu zorientovat
RGB

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10803
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa quicky » Pi 21. Sep, 2012, 01:42

chvilu na orientovanie ? :) som 48lvl ,neviem kolko cisteho casu,ale stale neviem kde je sever,ake skilly s akymi zbranami vhodne kombinacie a pod .a to som uz par mmorpg hral :D
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7504
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa shiro » Pi 21. Sep, 2012, 11:10

ja mam lvl66 warrior.
skilly mas na kazdu zbran fixne, menit si mozes jedine utility skilly a ten posledny co je na tlacitku 0.
Cize ak mas obojrucnu zbran, tak mas fixnych 5 skillov.
Ak mas jednorucnu, tak mas pre prvu zbran skilly 1 az 3 a pre zbran v druhej ruke skilly 4 a 5. Ziadnych 20 skillov naraz ako v aione alebo lineage.
Plus samozrejme skilly na adrenalin aleo daco podobne (u warriora je to adrenalin) ktore spustas cez F1 a tento skill je len jeden.
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
arnie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 288
Dátum registrácie: So 21. Máj, 2011, 08:47
Bydlisko: Bratislava - Raca

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa arnie » Pi 21. Sep, 2012, 11:26

a este si do toho nastavujes traity .. ale to sa tusim robi len raz :) ja to hram od vcera, len lvl 11, elementalist.

ak zalozite guildu dajte vediet, rad sa pridam .. aspon zistim o com to je a ten WvW moze byt potom sranda.

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7504
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa shiro » Pi 21. Sep, 2012, 14:45

traity si mozes menit kazdy level
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, Xiaomi Mi 9 Lite 64GB

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10803
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa quicky » Pi 21. Sep, 2012, 15:47

ked si kupis knihu tak ti traity zmeni :)

ja som to nemyslel tak s tymi skilmi ,ale mas napr 6 trait stromov a ku kazdemu stromu je napr nieco lepsie -staff ,one hand axe ,atd:)) a stale to nemam vymaknute aka kombinacia traitov/zbrani sa mi bude najviac hodit v late game:)

priznam sa ,ze zatial som nejako extra nehral,vzdy tak hodinku dve a uz asi tyzden a pol nic nebol cas:) ale asi sa zas pustim do expenia,ide to fakt easy
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2149
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa PROMETHEUS » Pi 21. Sep, 2012, 19:36

fuha tak ako citam ze ake mate levely tak trosku zaostavam :D hram od zaciatku a este som mal 3 dni headstart a som level 13 :D
MB: Gigabyte Aorus B450 I PRO WIFI CPU: AMD Ryzen 7 3700X RAM: BL2K8G36C16U4BL 2x8GB 3600MHz 16-18-18-35 GPU: Vega 64 1650MHz 1.1V core 1100MHz HBM Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN750 500GB, 250GB EVO 840, 1TB EVO 850, 1TB EVO 860 CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Razer BlackWidow Ultimate + Mamba Chroma Wireless

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10803
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa quicky » Pi 21. Sep, 2012, 20:25

ako ja to hravam minimalne moc som nestihal .ale ide to velmi rychlo,staci chytit pekne eventy:) ale paci sa mi ake to je komplexne,ako sui spravene eventy a zatial vlastne nemozem nic vycitat ...neni to nudne expenie :good:
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
wOne
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3114
Dátum registrácie: Št 11. Mar, 2010, 21:55
Bydlisko: Nitra

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa wOne » Pi 21. Sep, 2012, 21:26

napiste tu ake mate mena :P
RGB

Užívateľov profilový obrázok
arnie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 288
Dátum registrácie: So 21. Máj, 2011, 08:47
Bydlisko: Bratislava - Raca

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa arnie » Pi 21. Sep, 2012, 21:37

zalozte plz niekto guildu, nech sa mozeme popridavat .. ja to zakladat nechcem, kedze nie som zbehly v mmorpg ..

moj nick: arnie.1754 resp. arrnie
Naposledy upravil/-a arnie v Pi 21. Sep, 2012, 22:00, upravené celkom 1 krát.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"