Guild Wars 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Seka Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa Diego147 » Ne 12. Jan, 2014, 22:24

Ahoj mam tu taky jeden problem neviem preco ale seka mi Guild wars 2 ked tak mohli by ste mi nejak poradit?
Tu je moja zostava:
CPU:Intel Core i5-2500K 3.30Ghz
MB:NVIDIA Geforce GTX 560 Ti
RAM: 8GB
Toto su zakladne graficku mam na aktualnej verzi a v pc neni ziadny virus pretoze pred par dnami bol preinstalovany win a teploty su u grafiky normalne ked neni v zatazi tak okolo 35 aj HDD maju normalnu teplotu a aj CPU :?

Asnod
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2330
Dátum registrácie: St 25. Sep, 2013, 12:05
Bydlisko: Spisska Nova Ves

Re: Seka Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa Asnod » Ne 12. Jan, 2014, 22:39

Detaily mas nastavene ake?
Na nezmyselne komenty miestnych intelektualov nereagujem.

Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Re: Seka Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa Diego147 » Ne 12. Jan, 2014, 22:41

No ja to mam na vysokych ale bez tienov a bez antialiasing na strednych mi to pride dost nechutne :( A este nejake detaily ktore by to mohlo zadrziavat

Užívateľov profilový obrázok
spencer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1870
Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Žilina , Vek: 27 r

Re: Seka Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa spencer » Po 13. Jan, 2014, 00:43

zmeraj si FPS pri hraní , napr. FRAPS programom a postni koľko snímok za sekundu v hre máš , poskúšaj rôzné nastavenia ,napr. nízke ,stredné , vysoké , ultra .
Spoiler: ukázať
PC : MB : ASUS M5A97 R2.0CPU :AMD FX-6300 / 6 x @4,5 GHz GELID Solutions Tranquillo RAM : Kingston 8 GB DDR3 + 2x4 GB DDR3 Corsair GPU : Gigabyte G1 GTX 960 gaming 4 GB GDDR5SSD : A-DATA SU800 128 GBHDD :1000 GB Western Digital blue + 640 GB HDD CASE : Zalman Z3 Plus Black Zdroj : ZALMAN ZM600-LX Sound cardFiiO E10 Olympus Network card : (onboard)OS : Windows 7 x64 Ultimate Edition Repro : Genius SW-G2.1 1250 Headphones : Beyerdynamic Custom One Pro Myš : A4tech Bloody V4 V-Track Core 2

Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa Diego147 » Po 13. Jan, 2014, 19:00

No ja to mam tak tie FPS ze napr ked som v nejakom malom meste tak tam mi to seka alebo ked sa pozrem niekde tak viacej do dialky tak tam tiez klesnu fps ale ked sa pozeram do oblohy tam zase nie :

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10454
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa quicky » Po 13. Jan, 2014, 19:06

s tym pozeranim do dialky je to klasika, to sa nastavuje nieco ako view distance object a pod.
King is back from VACation :D

Diego147
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 72
Dátum registrácie: Po 16. Dec, 2013, 16:32

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa Diego147 » Po 13. Jan, 2014, 22:04

No ok ja to skusim teda potom dam vediet :-)

Užívateľov profilový obrázok
rulerkelso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: St 20. Jún, 2018, 15:22

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa rulerkelso » So 20. Apr, 2019, 11:53

Hra to niekto? Po dlhšej dobe hľadám nejaké zaujímavé mmorpg. Oplatí sa hrať v 2019? Alebo je GW2 tiež zamorené kadejakými QOL zlepšovákmi ako teleporty každých 30 metrov, dungeon findery, boostery za €ash a podobné koniny?
V dnešnej dobe je ťažké nájsť nejaké poriadne mmorpg, ktoré by nesmrdelo mainstreamom :)
Intel Core i7-8700K 4.7GHz, Intel Z370, RAM 32GB DDR4 3200MHz, NVIDIA GeForce GTX1080Ti 11GB, SSD Samsung 960 EVO 500GB + HDD 3TB
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ak už musí vypadnúť elektrina, bude to vtedy, keď práve updatuješ bios :o(

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2708
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa 16cmfan » So 20. Apr, 2019, 14:33

Star Citizen vyskusaj :D Ale je to v alfe.. ale mainstream to rozhodne nie je
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
rulerkelso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 54
Dátum registrácie: St 20. Jún, 2018, 15:22

Re: Guild Wars 2

Príspevok od užívateľa rulerkelso » So 20. Apr, 2019, 17:02

Vďaka za tip :good:
Aj keď sa zaujímam skôr o tradičné mmo, určite sa na to mrknem keď prídem domov.
Intel Core i7-8700K 4.7GHz, Intel Z370, RAM 32GB DDR4 3200MHz, NVIDIA GeForce GTX1080Ti 11GB, SSD Samsung 960 EVO 500GB + HDD 3TB
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Ak už musí vypadnúť elektrina, bude to vtedy, keď práve updatuješ bios :o(

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"