Counter Strike - Global Offensive

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Sangala
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1508
Dátum registrácie: So 21. Feb, 2009, 15:25
Bydlisko: Žilina

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa Sangala » St 25. Nov, 2015, 21:53

no co dame niekedy nejaky MM?

Užívateľov profilový obrázok
Krutibrko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3776
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Poprad, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa Krutibrko » Št 26. Nov, 2015, 10:38

Záleží to podĺa mňa hlavne od ranku.

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5120
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa elementar » St 09. Dec, 2015, 23:56

Valve znicilo dotu a teraz nici aj CSko :D ale to nerfnu ked na tom zarobia :wallbash:
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa STENLY » Št 10. Dec, 2015, 01:25

ten revolver tam je len dočasne dúfam... :red:

inak som sa nasmial, ked v prvom kole si všetkých 20 ludí kúpilo revolvéra :hysterical:
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5120
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa elementar » Št 10. Dec, 2015, 01:28

ja som sa smial ked som na duste2 cez dvere strelil awpeckara na Tspawn do vesty za 102 :rolleyes:
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Krutibrko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3776
Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Poprad, Brno
Kontaktovať užívateľa:

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa Krutibrko » Št 10. Dec, 2015, 01:42

A mne padla nová case, zarobenô :hysterical:

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5120
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa elementar » Št 10. Dec, 2015, 03:54

Chlapi neviete cim to je kamos ked zapne hru vyhlada server a hra na nom aj po skonceni mapy ide dalsiu secko je OK ale akonahle server opusti alebo zrusi pri hladani uz nemoze istu dobu najst novy server proste... musi 10 minut pockat inak ho na iny server nepripoji... robi mu to vzdy
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
STENLY
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12162
Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Bydlisko: Hubová, okr. RK (31)
Kontaktovať užívateľa:

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa STENLY » So 12. Dec, 2015, 16:50

tak, dlho to netrvalo a revelver "zoslabili" z 115 na 86 a natiahnutie kohútika trvá dlhšie a to 0,4 sek.
PC1: MB: ASRock Z87M OC Formula CPU: Intel Core i5 4670K @ 3,4GHz RAM: Crucial BallistiX Tactical LP 4x4GB 1866MHz CL8 1,5V SSD: Crucial M500 240GB mSATA
HDD: WD Red 3TB GPU: Gigabyte GTX 970 4GB PSU: Corsair AX750 CASE: Corsair Obsidian 350D W Monitor: Dell U2412M (24") Repro: Logitech Z2300 + Samson SR850
PC2: MB: Gigabyte B75N CPU: Intel Core i3 3220 @ 3,3GHz RAM: Kingston HyperX Savage 2x4GB 1600MHz CL9 1,5V SSD: Corsair Force 3 120GB HDD: Samsung F1 320GB
GPU: Asus GTX 660 2GB PSU: AC Fusion 550 CASE: Cooler Master Elite 130 DVD: Samsung SE-208GB/RSBD Monitor: Philips 227E (21.5") Repro: Microlab B77
PC3: MB: Gigabyte B85N CPU: Intel Core i3 4330 @ 3,5GHz RAM: Kingston 4+2GB 1333MHz CL9 1,5V SSD: Crucial M500 120GB mSATA HDD: Seagate Barracuda Green 2TB GPU: Asus GTX 750 Ti Strix 2GB PSU: Sharkoon SHA350M CASE: Cooler Master Elite 110

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10615
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa quicky » So 12. Dec, 2015, 16:53

ako vzdy sa valne drbe do veci, do ktorych nemusi...

som rad,ze som sa na to uz vykaslal...ten ich hitbox patch zabil pre mna hru takze finito :)
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
kovinator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1938
Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Bydlisko: Bratislava

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa kovinator » So 12. Dec, 2015, 19:06

Hitboxy su okej. Co je problem je rng pri akacku/m4. Tiez rozmyslam, ze koli tomu skoncim.
Spoiler: ukázať
BUILD LOG: http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... =6&t=99040
CASE Fractal R4 Black, CPU i5-4670k + Coollaboratory Liquid Ultra @ 4.5 GHz 1.2 V, COOLER Raijintek Ereboss @ Black & White + Alpenföhn WingBoost2 + Arctic MX-4, MB MSI Z97S SLI Krait Edition, GPU Palit GTX 1070 Ti Jetstream, RAM Corsair Vengeance LP 1x8GB CL9 1600 MHz Black, Kingston HyperX 1x8GB CL10 1600MHz White PSU Seasonic M12II-520W, SSD Samsung 840 Pro 128 GB, Samsung 750 Evo 500GB HDD Seagate Barracuda 3TB 7200.14, Seagate Barracuda 4TB SC S.M.S.L M2, HP Beyerdynamic DT 990 Premium 250 Ohm + Cable Mod / Superlux HD660 + Brainwavz Angled HM5 pads + Cable Mod / Knowledge Zenith ZS3 Glossy / Knowledge Zenith ZST Candy + Braided Silver-plated cable / SoundMAGIC es18, SPEAKERS Bose Companion 3 Series II, KEYBOARD SteelSeries 6gv2 + PBT keycaps , MOUSE SteelSeries Rival / A4Tech V8M , MOUSEPAD Razer Goliathus

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11095
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa Broslowski » So 12. Dec, 2015, 19:38

https://www.youtube.com/watch?v=H1lblTOV1mg to toto sa fakt deje? :D to je aky fail :D

Užívateľov profilový obrázok
kovinator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1938
Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Bydlisko: Bratislava

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa kovinator » So 12. Dec, 2015, 20:21

Hento by malo byt z casti opravene. :D ale bolo to strasne. Ak mal niekto scout tak si len vyskocil, dal ti hlavu a ty si s tym nemohol nic spravit.
Spoiler: ukázať
BUILD LOG: http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... =6&t=99040
CASE Fractal R4 Black, CPU i5-4670k + Coollaboratory Liquid Ultra @ 4.5 GHz 1.2 V, COOLER Raijintek Ereboss @ Black & White + Alpenföhn WingBoost2 + Arctic MX-4, MB MSI Z97S SLI Krait Edition, GPU Palit GTX 1070 Ti Jetstream, RAM Corsair Vengeance LP 1x8GB CL9 1600 MHz Black, Kingston HyperX 1x8GB CL10 1600MHz White PSU Seasonic M12II-520W, SSD Samsung 840 Pro 128 GB, Samsung 750 Evo 500GB HDD Seagate Barracuda 3TB 7200.14, Seagate Barracuda 4TB SC S.M.S.L M2, HP Beyerdynamic DT 990 Premium 250 Ohm + Cable Mod / Superlux HD660 + Brainwavz Angled HM5 pads + Cable Mod / Knowledge Zenith ZS3 Glossy / Knowledge Zenith ZST Candy + Braided Silver-plated cable / SoundMAGIC es18, SPEAKERS Bose Companion 3 Series II, KEYBOARD SteelSeries 6gv2 + PBT keycaps , MOUSE SteelSeries Rival / A4Tech V8M , MOUSEPAD Razer Goliathus

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5120
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa elementar » Po 14. Dec, 2015, 18:12

elementar napísal:Chlapi neviete cim to je kamos ked zapne hru vyhlada server a hra na nom aj po skonceni mapy ide dalsiu secko je OK ale akonahle server opusti alebo zrusi pri hladani uz nemoze istu dobu najst novy server proste... musi 10 minut pockat inak ho na iny server nepripoji... robi mu to vzdy
https://steamcommunity.com/sharedfiles/ ... =294907357

vyriesil to ten clientport
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4656
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa hulo92 » Po 14. Dec, 2015, 18:20

a v tom updejte presne co zmenili pri utocnych puskach? sadol som po tyzdni k csku takze skusam jak to ide :D nejako strielanie po davkach na dialku zmenili ci co?

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5120
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Counter Strike - Global Offensive

Príspevok od užívateľa elementar » Po 14. Dec, 2015, 18:57

hej dlhsie sa "upokojuje" crosshair
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"