Doom 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Red-Hawko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Po 06. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Blava
Kontaktovať užívateľa:

Doom 3

Príspevok od užívateľa Red-Hawko » So 11. Mar, 2006, 01:20

Nazdarte viete mi nekto poradit ake su kody na tie skrinky co su po celej hre?
Alebo kde sa tie cisla daju najst?
Keï neh¾adáš, nájdeš !!!!
!!
MB:MSI K8N Neo4 F. CPU:Amd Athlon 3200+ @3530+ (2220Mhz). RAM:Apacer, 512MB DDRAM, 400Mhz. VGA:MSI ATI Radeon X700Pro 256MB PCI-E, 425/432MHz. HDD:MAXTOR DiaMax PLUS, 120 GB, 8MB cache. ROM:CD-RW LiteOn, DVD-R Atapi. Zdroj:420W. Monitor:Philips 170S4, 17". Soft:Win XP +SP2, Nod32, Zone Alarm firewall. Net:Chello easy 512/128

Užívateľov profilový obrázok
Payne
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1391
Dátum registrácie: Ne 13. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: Poprad (18)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Payne » So 11. Mar, 2006, 09:21

ABC Games Cheater, Scorpions WinCheater
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!

Užívateľov profilový obrázok
sm_oOx^
king of the hill
king of the hill
Príspevky: 4527
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: nitra

Re: Doom 3

Príspevok od užívateľa sm_oOx^ » So 11. Mar, 2006, 10:09

Red-Hawko napísal:Nazdarte viete mi nekto poradit ake su kody na tie skrinky co su po celej hre?
Alebo kde sa tie cisla daju najst?
...moc si to napamatam, ale zda sa mi, ze dost casto bolo treba citat spravy, ktore si dostaval do PDA, kde boli tieto kody uvedene.

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » So 11. Mar, 2006, 10:17

Tak tak... treba citat spravy v PDA a hlavne pocuvat zvukove nahravky (zvycajne je kód na konci nahravky :) )

Užívateľov profilový obrázok
Red-Hawko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 165
Dátum registrácie: Po 06. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Blava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Red-Hawko » So 11. Mar, 2006, 12:49

Dik's
Keï neh¾adáš, nájdeš !!!!
!!
MB:MSI K8N Neo4 F. CPU:Amd Athlon 3200+ @3530+ (2220Mhz). RAM:Apacer, 512MB DDRAM, 400Mhz. VGA:MSI ATI Radeon X700Pro 256MB PCI-E, 425/432MHz. HDD:MAXTOR DiaMax PLUS, 120 GB, 8MB cache. ROM:CD-RW LiteOn, DVD-R Atapi. Zdroj:420W. Monitor:Philips 170S4, 17". Soft:Win XP +SP2, Nod32, Zone Alarm firewall. Net:Chello easy 512/128

Užívateľov profilový obrázok
ManDark
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 84
Dátum registrácie: Po 27. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: PREŠOV
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa ManDark » Ne 12. Mar, 2006, 01:43

kOsTi napísal:Tak tak... treba citat spravy v PDA a hlavne pocuvat zvukove nahravky (zvycajne je kód na konci nahravky :) )
Presne tak treba citat tie Spravy co ti pridu na to PDA, je to sem tam otravne ale zaujimava minihra.

Daju sa tam najst zaujimave veci .... :D

Užívateľov profilový obrázok
HULIAK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 550
Dátum registrácie: Po 31. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Šahy (21)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa HULIAK » Ut 14. Mar, 2006, 15:10

Najma v datadisku su haluskove minihry :lol: Som rad,ze to tu este niekto okrem mna hra.Podla mna je prostredie o dost interaktivnejsie ako vo Q4 a keby bol Doom kratsi a menej demonov -hororovejsia atmosfera a nie iba tupa strielacka,tak by to bola bomba.Teraz je kralom mojho srdca este stale HL2 :wink:
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"