The Elder Scrolls IV: Oblivion - OUT!!!

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13692
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Snake » Št 13. Sep, 2007, 21:08

no povedzte chalani :) nie je zlaty? :o

ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
miqra
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1685
Dátum registrácie: Pi 30. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: Levoča

Príspevok od užívateľa miqra » Št 13. Sep, 2007, 22:48

no k podivu ma ta hra dostala (som vacsinou na akcne)... skoda ze mi to tak seka, obcas swapne... 800x600 Full detaily + 8xAF, textury na medium (priemer cca 15FPS) ... inac existuje aj cesky dabing?
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 2x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, GigaByte AORUS GTX1080TI, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 24" ASUS VE247H

Užívateľov profilový obrázok
mUrEeC
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 301
Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mUrEeC » Ne 23. Sep, 2007, 12:49

SolidSnake napísal:no povedzte chalani :) nie je zlaty? :o

ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok
ty kkd..jaky fajny :) jak si o vyrobil? k nemu treba datadisk? ci ako?
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!

Užívateľov profilový obrázok
NemesiS
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2251
Dátum registrácie: So 27. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Sobrance (23)

Príspevok od užívateľa NemesiS » Ne 23. Sep, 2007, 13:10

aj mna by zaujimalo?? :BO =P~ =P~
Powered by Lenovo R500; Sound by E-MU 0204|USB => Little Dot MK III => Beyerdynamic DT 880 600Ω

Užívateľov profilový obrázok
mUrEeC
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 301
Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mUrEeC » Ne 23. Sep, 2007, 15:25

Impulsive napísal:aj mna by zaujimalo?? :BO =P~ =P~
ako to vidim instalujem oblik na mooju FX 5200 :D:D ale akoze.. :8O:
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7572
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa newmi » Ne 23. Sep, 2007, 18:36

mUrEeC napísal: ako to vidim instalujem oblik na mooju FX 5200 :D:D ale akoze.. :8O:
Preco akoze? Brachovi som to rozbehal na Athlon Xp 1900+, 640MB RAM a GeForce 5200 FX
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Užívateľov profilový obrázok
mUrEeC
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 301
Dátum registrácie: So 25. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mUrEeC » Ne 23. Sep, 2007, 18:53

newmi napísal:
mUrEeC napísal: ako to vidim instalujem oblik na mooju FX 5200 :D:D ale akoze.. :8O:
Preco akoze? Brachovi som to rozbehal na Athlon Xp 1900+, 640MB RAM a GeForce 5200 FX
AMD Athlon XP 2500+@3200+, 256 MB RAM 400 MHz, 80 GB DISK, GF 5200 128 MB 64 BIT! len preto ;)
CPU : AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton, 2090.30 MHz, 512 KB L2) - MoBo : CANYON nVidia nForce 2 ULTRA 400 CN-7N0AL - RAM : V DaTa 256 MB DDR 400 MHz CL 2.5 - HDD : Hitachi 80 GB 7500 rpm 8 MB cache - WD 40 GB 7200 rpm - GPU : CANYON GeForce FX 5200 - PSU : Encer 300 W - OS : Windows XP Proffesional
SCHRANZ will NEVER DIE!!!

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13692
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Snake » Po 24. Sep, 2007, 11:35

Plugin Akatosh Mount, potom privolat kuzlom, sice nevie zomriet ale ked donho rupnete mecom nastve sa na vas, potom zase C>CALL a vsetko bude OK :)

Download
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
hromi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 341
Dátum registrácie: Pi 06. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Blava
Kontaktovať užívateľa:

dynamic shadows na objektoch v oblivione...

Príspevok od užívateľa hromi » So 06. Okt, 2007, 02:38

Zdravicko... nahodou neviete preco sa v oblivione neobjavuju dynamicke tiene aj na statickych objektoch, s ktorymi keD potom hybete vidite pohybujuce sa tiene? Presne tak ako to bolo zobrazene na E3 prezentacii tuto: http://www.n-joy.cz/video/oblivion-game ... bt4m8uhm0/

trosku sa v tom sekli nie?
PSU: Eurocase 500W PFC | MB: Epox EP-8NPA SLi | CPU: AMD Athlon 64 3000+ Venice 2,0 GHz@2,4 GHz | RAM: 2GB, 1T.2,5.3.8.3, 400 Mhz - Kingston VR400X64C3A/1G + Goodram GR400D64L3/1G | HDD: Samsung - 320GB, SpinPoint T Series HD321KJ, 16MB SATA2, Maxtor DiamondMax Plus 9 - 120 GB, 8 MB P-ATA | DVD-R: LG - GSA-H12N, P-ATA | DVD±RW: NEC ND-3520A, P-ATA | SOUND: Sound Blaster Audigy 4 | VGA: Sapphire Radeon X1950 Pro - 256MB 1,2ns GDDR3 | LCD: BENQ FP783, 12ms + webcam&repro | MOUSE+KEYBOARD: Microsoft Reclusa & Microsoft/Razer Habu | COOLER: Arctic Cooling Freezer 64 Pro | FDD: Teac 3.5" | OS: Microsoft Windows XP Pro SP2 ENG | SUPERPI: 40s | 3DMARK06: 4120p (1280x1024, AF)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"