The Elder Scrolls IV: Oblivion - OUT!!!

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11028
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » So 17. Feb, 2007, 19:59

Ok takze som skusal po odstraneni QUARLS3 dlhodobo testovat aj QUARLS2 a aj tam ale po dlhsiom case padol HUD :(. Ale cierna obrazovka uz nie. Tak som skumal po nete a nasiel cosi ako Purge Cells opravu ktora robi to ze pred kazdym a po kazdom loadingu teda cisti pamet grafiky od zbytocnych veci ktore ju zaplnaju a uz nie su potrebne.

Takze som to nahodil a div sa svete po 3hodinach nic - skusal som aj vyssie OC 710/1600 a v pohode takze snad toto bol problem. Je mozne ze sa to tyka len 7900GTO tazko povedat.

Uploadol som to skusajte: http://www.zlatnik.sk/00/purgecells.zip

:wink:
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Užívateľov profilový obrázok
HMLafo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 86
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Trnava 2
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa HMLafo » Št 01. Mar, 2007, 12:06

Neviem, ci to sem patri, ale hadam, ze ano.
Stava sa mi, ze z nicoho nic moja postava akoby zostala stat (v skutocnosti sa sunie dopredu asi 1m/min), nastastie sa to da ulozit, opustit hru a nasledne ju zase spustit. KeD sa to vsak opakuje niekolkokrat za 1/4 hod, zacina to liezt na nervy. Nainstaloval som aj oficialny patche 1.1, zial nepomohlo mi to. Moja zostava je v podpise.
i7-3770K, GB Z77X-UD5H, GB R7970OC-3GB, 2x8GB 1600MHz CL9, SSD 256GB, HD 500+750GB, SB X-Fi FATAL1TY

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » Št 01. Mar, 2007, 15:06

HMLafo napísal:Neviem, ci to sem patri, ale hadam, ze ano.
Stava sa mi, ze z nicoho nic moja postava akoby zostala stat (v skutocnosti sa sunie dopredu asi 1m/min), nastastie sa to da ulozit, opustit hru a nasledne ju zase spustit. KeD sa to vsak opakuje niekolkokrat za 1/4 hod, zacina to liezt na nervy. Nainstaloval som aj oficialny patche 1.1, zial nepomohlo mi to. Moja zostava je v podpise.
hmm... toto sa mi stalo len raz a to ked som vyliezol z vody ... v com bol problem netusim

Užívateľov profilový obrázok
HMLafo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 86
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: Trnava 2
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa HMLafo » Št 01. Mar, 2007, 17:04

Mtex napísal:
HMLafo napísal:Neviem, ci to sem patri, ale hadam, ze ano.
Stava sa mi, ze z nicoho nic moja postava akoby zostala stat (v skutocnosti sa sunie dopredu asi 1m/min), nastastie sa to da ulozit, opustit hru a nasledne ju zase spustit. KeD sa to vsak opakuje niekolkokrat za 1/4 hod, zacina to liezt na nervy. Nainstaloval som aj oficialny patche 1.1, zial nepomohlo mi to. Moja zostava je v podpise.
hmm... toto sa mi stalo len raz a to ked som vyliezol z vody ... v com bol problem netusim
Stalo sa mi to keD som stlacil tlacidlo, keD som zatvoril inventar, truhlu, pri otvoreni dveri, po interakcii s postavou, po dlhsom stati, pravdepodobne je to nahodne. Popritom obzerat sa mozem normalne, ani v obraze niesu vidiet ziadne defekty.
i7-3770K, GB Z77X-UD5H, GB R7970OC-3GB, 2x8GB 1600MHz CL9, SSD 256GB, HD 500+750GB, SB X-Fi FATAL1TY

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » So 07. Apr, 2007, 00:26

Nebol by nejaky iny link na download toho Qarl's Texture Pack III?? :wink: Nemozem nikde najst nasiel som na torrente ale je tam privlastok ze je to Beta
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||

Užívateľov profilový obrázok
PETERPANs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 606
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa PETERPANs » Ut 05. Jún, 2007, 09:52

Ja to hram na

CPU 3000+ Sempron AM2 (1800MHz)
DDRII 533 (266Mhz) 512 MB (sirka modulu 64 bit)
120 GB HD 8 MB cache
7300 GS NVidia Asus 256 MB grafike

Povazujem to za mensi zazrak ze mi to ide vcelku bez sekov :), som musel vybnut stromy a trocha znizit distance dohladu. Hra to niekto este na horsom stroji? :D
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Ut 05. Jún, 2007, 15:43

PETERPANs napísal:Hra to niekto este na horsom stroji? :D
Hral. S oldblivion patchom som to hral na sempron 2400+ > socket A, 1024RAM, radeon 9200 128MB/128bit 8)
1024*768 plynulo.

Užívateľov profilový obrázok
PETERPANs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 606
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa PETERPANs » St 06. Jún, 2007, 12:20

Ta to si mal este celkom dobre, na oblivion treba hlavne ramku :roll: tie loady trvaju na 512 MB ramke aj 5 minut ked to bezi dlhsie, ta strankovacia pamet windows nie je ziadna slava :) ....

A to je zaujimave ze ked to zapnem tak to frci ako maslo ale ked prechadzam cim viac map tak sa system coraz viac spomaluje ... zrejme si to udrziva v pameti stale no co uz ale inac dobra hra uz mam 30 lvl ...

BTW neviete nielto kde sa da nakupyt vela lockpickov? To skilovanie security je bieda, nie su nastroje aj ked mam alternation na otvaranie stale to nestaci na very hard zamky ...
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)

Užívateľov profilový obrázok
Mtex
VIP
VIP
Príspevky: 1557
Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Bydlisko: České Budějovice-CZ/Senica-SVK
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Mtex » St 06. Jún, 2007, 12:32

hmm... neviem ci sa da nakupit nejake extra vela lockpickov...ale co som robil misiu pri deadrickej svatini pre Nocturnal, tak za odmenu som dostal skeleton key... neznicitelny picklock + skill na 90

Užívateľov profilový obrázok
PETERPANs
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 606
Dátum registrácie: Ne 05. Nov, 2006, 02:00

Príspevok od užívateľa PETERPANs » St 06. Jún, 2007, 14:09

a nevies meno questu?
CPU AMD Phenom II X6 1070T, Motherboard Gigabite GA-970A-UD3, Vengeance - 8GB Dual channel DDR3 memory kit - 1600 Mhz, VGA Gigabite Radeon R9 280X Windforce OC version, Case Coolermaster Centurion 5 II + extra fans NOCTUA NF-S12B redux-1200(back), NOCTUA NF-P14s redux 1200(up)

Užívateľov profilový obrázok
barco
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1692
Dátum registrácie: Pi 19. Máj, 2006, 02:00
Bydlisko: Brezová pod Bradlom

Príspevok od užívateľa barco » St 06. Jún, 2007, 14:35

Quest sa vola Nocturnal... Nachadza sa -->
Vy tento artefakt mate najit a pøinest zpìt. Lokaci svatynì dostanete od Alves Uvenim v Leyawiinskem Mages Guildu a co vic, svatynì je pøimo na hlavni cestì, te, ktera vybiha vychodnim smìrem z Leyawiinu. zadna obìt neni tøeba, toliko level minimalnì 10.

Užívateľov profilový obrázok
Gogi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 644
Dátum registrácie: Št 03. Mar, 2005, 20:00
Bydlisko: TT
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Gogi » Št 07. Jún, 2007, 10:04

btw.: aj ten najtazsi zamok sa da otvorit s lockpick-om(zamerne som pouzil jednotne cislo), no ked si netrpezlivy tak si zozen ten skeleton key o ktorom pise mtex, s nim je kazdy zamok hracka(mozno az moc)
\_AMD_x2_3800+_@2,6_/\_XFX_9600_GT @,75-1,9-2,2_/\_3G_RAM_Výrobca_=>_miš&maš_/\_Power_by_ASUSTeK_A8N_SLI_Premium_/\_2x80G_Samsung_/\_Casemod_-_hotovo,_uz_sa_mi_viac_nexce_/
A tak som si raz zmenil farbu podpisu na zelenú aby bolo jasné čo mi modrá môže

Užívateľov profilový obrázok
newmi
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 7572
Dátum registrácie: Ut 23. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa newmi » Št 07. Jún, 2007, 12:25

jaffar napísal:Hral. S oldblivion patchom som to hral na sempron 2400+ > socket A, 1024RAM, radeon 9200 128MB/128bit 8)
1024*768 plynulo.
Ja to rozbehal brachovi na Athlone XP 1900+, geforce 5200fx a 640MB RAM :-) a celkom slusne to aj ide. Sice to vypada jak gothic 1 resp 2 ale daaa sa :-)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone Xiaomi Mi A2 myStation Playstation 3 myHeadphones: JBL 450

Užívateľov profilový obrázok
Blekota
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 101
Dátum registrácie: So 10. Mar, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa Blekota » Po 18. Jún, 2007, 21:08

zdravim, hram tuto pecku a ak mam zapnute hdr tak z blizka ak rozpravam s postavami tak tiene ich tvare su take dost divne akoby z viacero casti sa skladajuce.. trochu to vadi.. s vypnutym hdr to nieje ale tie tiene robia svoje a ja to chcem hrat s hdr..

vyriesil niekto tento problem? mam posledna catalysty 7,5..
athlon64 san diego 3500+/2200mhz @ 4919+/3146mhz -1.45volta - prime 95 stable 16 hodin(viac neskusane)- ale bezim na 3300mhz/5300+ hry a ostatne rockstable(aj ked prime prdne za 5sec) - max 3400mhz ale to uz nie moc stable / Asus 1950pro DDR3 @615/1540 / Asus A8R-MVP / SB Audigy / 2GB Ram A-data DDR 535 dual channel 3-4-3-5 CR2/ 3com 100Mbits lan / 17" IBM monitor - taky jaky maju pri pokladni /

foboss
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3372
Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
Bydlisko: Turčianske Teplice

Príspevok od užívateľa foboss » Po 18. Jún, 2007, 21:57

Skus stihnut patch do hry - > link

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"