The Elder Scrolls IV: Oblivion - OUT!!!

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » St 10. Jan, 2007, 22:02

Mozno blba otazka a na zlom mieste, ale co je HDR?
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » St 10. Jan, 2007, 22:05


Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » St 10. Jan, 2007, 23:55

No a co je lepsie na kvalitu? AA alebo HDR? Pretoze naraz mi to nejde :red:
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
glObalist
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 21. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa glObalist » Št 11. Jan, 2007, 10:47

jergus napísal:
No a co je lepsie na kvalitu? AA alebo HDR? Pretoze naraz mi to nejde :red:
Na ATI by to malo ist naraz = AA+HDR. Skus google. Lepsie je samozrejme v pripade oblivionu AA, kedze ako nahradu za HDR mozes vzdy pouzit Bloom.

Ale ako vravim skus googlit, som si isty ze ludia s ATI s tymto nemaju problemy.
Gigabyte P55A-UD3R -- Core i7 860 (Lynnfield) -- 16GB RAM (4x4GB) -- MSI GTX 980Ti -- Philips BDM3270QP 32" LCD -- Seasonic S12-500W -- TC Electronic Desktop Konnekt -- KRK Rokit 5 G3 -- Win7 x64

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » Št 11. Jan, 2007, 12:21

Podarilo sa mi to rozchodit stylom v CCC som nastavil permanent AA a spustil som hru s HDR, v hre to ide avsak ked otvorim inventar (Tab) tak postava je bez AA, ale inak vsetko funguje.
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
MichiGen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2624
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Bydlisko: Stará Turá
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MichiGen » Št 11. Jan, 2007, 15:09

a ake mas ovladace??

Užívateľov profilový obrázok
jergus
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1628
Dátum registrácie: Št 03. Aug, 2006, 02:00
Bydlisko: Kremnica (31)

Príspevok od užívateľa jergus » Št 11. Jan, 2007, 17:24

MichiGen napísal:a ake mas ovladace??
Driver z CD ku grafike a CCC som stahoval teraz niekedy, tu na fore bol nan odkaz, myslim ze v sekcii GK a potom pod ati.. :?
Abraham Lincoln oslobodil vsetkych ludi, ale az Samuel Colt ich zrovnopravnil

Užívateľov profilový obrázok
glObalist
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 21. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa glObalist » Št 11. Jan, 2007, 17:34

Stiahni Catalyst 6.12 - tie uz podporuju AA+HDR nativne, tj. v CCC neriesis nic, iba v hre.
Gigabyte P55A-UD3R -- Core i7 860 (Lynnfield) -- 16GB RAM (4x4GB) -- MSI GTX 980Ti -- Philips BDM3270QP 32" LCD -- Seasonic S12-500W -- TC Electronic Desktop Konnekt -- KRK Rokit 5 G3 -- Win7 x64

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » Št 11. Jan, 2007, 17:34

glObalist napísal:Stiahni Catalyst 6.12 - tie uz podporuju AA+HDR nativne, tj. v CCC neriesis nic, iba v hre.
alebo 7.1 rovno... ;)

Užívateľov profilový obrázok
glObalist
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 21. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa glObalist » Št 11. Jan, 2007, 17:36

7.1? To su nejake Omegy?
Gigabyte P55A-UD3R -- Core i7 860 (Lynnfield) -- 16GB RAM (4x4GB) -- MSI GTX 980Ti -- Philips BDM3270QP 32" LCD -- Seasonic S12-500W -- TC Electronic Desktop Konnekt -- KRK Rokit 5 G3 -- Win7 x64

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » Št 11. Jan, 2007, 17:38


Užívateľov profilový obrázok
glObalist
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 658
Dátum registrácie: St 21. Júl, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Príspevok od užívateľa glObalist » Št 11. Jan, 2007, 18:49

Lolol tak to som ani netusil ze take nieco vyslo :D

A to som vcera rano este cekoval amd.com :D
Gigabyte P55A-UD3R -- Core i7 860 (Lynnfield) -- 16GB RAM (4x4GB) -- MSI GTX 980Ti -- Philips BDM3270QP 32" LCD -- Seasonic S12-500W -- TC Electronic Desktop Konnekt -- KRK Rokit 5 G3 -- Win7 x64

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevok od užívateľa crux2005 » Št 11. Jan, 2007, 19:56

netreba ...

staci sledovat fórum: http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ic&t=17634 :wink:

hneD po vydani som vytvoril ten thread
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Shoty
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1224
Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Bydlisko: Myjava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Shoty » Ut 06. Feb, 2007, 01:30

moze mi niekto napisat kde sa da stiahnut patch alebo nieco take na redukciu travy.

a este by som rad ten patch co riesi to ,ze crepy sa neprisposobuju mojmu aktualnemu levelu

dik moc
Cpu:Bude to Intel ,Mainboard: Určite niečo od gigabyte, Ram: Menej ako 16gb to nebude, Gpu: MSI určite od MSI, SSD Samsung 850 evo, HDD: 2x500Gb Western Digital green power, Zdroj: Corsair HX650w, Monitor: Zatiaľ HP 22" w2207h

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11029
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa GABO » Ut 06. Feb, 2007, 11:25

Dalsia verzia Quarls Texture Pack (naposledy bola II + 4 Add on)

Qarl's Texture Pack III
Features:
* Most textures are 4 times the size of the originals. Some, even more. This makes things seem much clearer and sharper in-game.

* A large number of meshes have been altered to take advantage of the game engine's parallax shader.

* Only parts of the mesh which NEED parallaxing have the parallax flag enabled. This removes unwanted artifacts parallaxing can cause around corners.

* Textures which use the parallax shader have been altered at the mipmap level so that things look very 3D from a distance but do not get the soupy artifacts associated with the parallax effect when viewed close-up.

* Advanced normal map techniques used to make landscape textures seem very 3D.

* Landscape color maps and normal maps edited at the mipmap level to reduce the tiling effect in the distance.

* Mesh fixes from the Unofficial Oblivion Patch are included.
http://planetelderscrolls.gamespy.com/V ... il&id=2363

Obrazky (su to anim. gify )

http://qarl.betteroblivion.com/ba02.gif
http://qarl.betteroblivion.com/ba03.gif
http://qarl.betteroblivion.com/ba04.gif
http://qarl.betteroblivion.com/ba05.gif
http://qarl.betteroblivion.com/ba06.gif
http://qarl.betteroblivion.com/ba07.gif
http://xs311.xs.to/xs311/07053/ba01.jpg
http://qarl.betteroblivion.com/ba08.gif

------------------------------------------------------------------------------------

Moje poznatky:

Takze stiahnute nainstalovane (povodne som mal QUARL 2 s Paralax modom) aj je to teda pastva pre oci ... ako ta ostrost textur a detailnost asi je to taky skok ako z povodneho Oblivionu na QUARL texture 2 s paralax modom. Akurat sa tam prehlbil problem ktory uz riesim snad mesiac a to je postupne vypadavanie po case textur fontov, samovolne scernananie obrazovky (hra bezi samozrejme), alebo rozsypanie textur komplexne v scene. Som myslel ze to bude OC kartou, ale nie - asi pri instalacii QUARL texture 2 a naslednych add onov ktore sa viazu k tomuto modu (dokopy 5 tusim a je nutne ich instalovat v spravnom poradi po sebe). v QUARL 3 sa to prehlbilo, skusal som reinstall ovladace a tak som postupne odinstaloval vsetko cez sikovnu utilitku Oblivion Mods Uninstaller (staci nahrat povodne subory z modu do urceneho adresara a on si vie vsetko porovnat a odinstalovat). Nahodil teda povodneho Obliviona bez textur jedine z beznym modom vzhladu inventara a pod a problem zmizol. Nasledne nahodil len cisty Quarls 2 bez dalsich 4 updatov (a bez Paralaxu) a opet bez problemov, takze uvidime kde co nastalo.

Co sa tyka vykonu hmm -> chce to pamet a hlavne po nahodeni Quarls 3 ktory ma cez 6000 suborov cca - zoradit pevny disk a potom to slape len sem tam so zadrhelom ktory by istotne zmizol s dalsim GB pamete (mam len 1GB). Na plnych detailoch HDR 1280x1024 bez AF to slapalo pekne, hratelne. Dnes skusim nahodit dalsie 4 mody to Quarls 2 a ked sa neobjavi ten problem s texturami nahodim opet Quarls 3 a zreportujem.

Na 8800GTX + 2 GB DDR2 to musi slapat krasne...na takej 24" LCD .
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"