Command & Conquer: Generals 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7742
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bydlisko: Bratislava

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa icefire » Ne 11. Dec, 2011, 22:07

Prave som prisiel po dvoch hodinach na to sam, ze to treba instalovat ako spravca :facepalm: Skoda, ze som si to neprecital skor, na 64 bit Windows to bez tohto nespustite...
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + DELL S2716DG G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 32PFL5007k

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6156
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Ne 11. Dec, 2011, 22:46

ja som dnes vyskusal ten mod...super vec je, ze to balancuje tych generalov. Niektori to mali uplne blbe, lebo stratili toho strasne vela.
No na druhej niektori maju az prilis vela jednotiek a mozno zbytocne.

Som moc zvedavy na tu dvojku, snad to nepokaslu...mohli ukazat toho ale viac.
edit:

hra sa odohrava 10 rokov po udalostiach povodneho Generals, budu 3 armady: EU, GLA, tretia zatial neznama...ale moznosti nie je moc, mozeme tipovat :D
high-res screeny:
http://www.commandandconquer.com/medias ... creen1.jpg //technical (jeep), quad cannon,
http://www.commandandconquer.com/medias ... creen2.jpg //hummvee, quad cannon, tank (merkava?), VTOL, bager
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7742
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bydlisko: Bratislava

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa icefire » Po 12. Dec, 2011, 14:48

Ak by niekto so mnou chcel zahrat Zero Hour + Shockwave cez hamachi (kedze inak to nejde vzhladom na to, ze je to mod), velmi by som sa potesil (nostalgia je silna vec a kedze som sa podielal na vyvoji toho modu, bol by som rad navrateniu starych casov). Coskoro zalozim asi aj nejaku temu o tom. Ak by to niekto tiez nevedel spojazdnit, rad pomozem.

Privitam hlavne 1v1 (10k, standard config, random sides).
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + DELL S2716DG G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 32PFL5007k

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6156
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa M1ch4l » St 14. Dec, 2011, 14:55

http://worthplaying.com/article/2011/12/14/news/84487/
'Command & Conquer Tiberium Alliances' Announced
in-browser MMO :facepalm:
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6156
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Št 16. Aug, 2012, 12:48

novy trailer z gamescomu


hra premenovana na "Command and Conquer" a bude free to play pravdepodobne s mikrotransakciami. Spociatku zamerana na multiplayer. Singleplayer mozno bude, ak ho hraci budu chciet.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7742
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bydlisko: Bratislava

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa icefire » Št 16. Aug, 2012, 12:52

Dalsia F2p alebo Pay2own sr****, vdaka za zohavenie poslednej solidnej znacky C&C Generals.

To si radsej nainstalujem Zero Hour plus Shockwave expansion ako toto :facepalm:
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + DELL S2716DG G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 32PFL5007k

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4632
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa hulo92 » Št 16. Aug, 2012, 15:34

f2p a frostbite engine... to nejako nejde dokopy... myslim ze moc nezarobia :D

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6156
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Št 16. Aug, 2012, 16:08

na frostbite engine uz pravdepodobne zarobila samotna BF3
pokial budu mikrotransakcie a bude ta hra popularna, tak zarobia viac ako normalne. Staci sa pozriet napriklad na Wargaming.net a ich World of Tanks, co je zadarmo s mikrotransakciami a nedavno wargaming za dakych 40 milionov odkupil australsku middleware firmu, ktora robila bigworld engine, na ktorom ta ich hra bezi
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
xSpO.Ockx
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 16
Dátum registrácie: Po 13. Aug, 2012, 12:32
Bydlisko: Bratislava

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa xSpO.Ockx » Št 16. Aug, 2012, 18:02

vyzera to dost slusne... :good:

Užívateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00
Bydlisko: Zilina
Kontaktovať užívateľa:

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa galen » Pi 17. Aug, 2012, 08:38

M1ch4l napísal:... wargaming za dakych 40 milionov odkupil australsku middleware firmu, ktora robila bigworld engine, na ktorom ta ich hra bezi
plus za minuly rok mali surpulus 200mega USD, co na 1-2rocnu company nieje zle
a ano, na mikrotransakciach sa da zarobit, hlavne ak su solidne nastavene - vtedy cloveku nepride, ze za nieco plati, resp. plati tak malo, ze mu to nieje luto, a viac ludi spravi transakciu ... a kvapka ku kvapke ... spravi miliony
lava, prava, lava, prava ...

Užívateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7742
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bydlisko: Bratislava

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa icefire » Pi 17. Aug, 2012, 20:07

Ako ja nemam problem s mikrotransakciami. Ale ako poznam EA tak v ramci ich mikrotransakcneho systemu tieto nebudu kozmeticke, ale take, ze si napr. za 10 USD kupis neodhalitelne Demolition Trucks alebo podobne veci, co pokazia akykolvek zazitok z hry. Zial.
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + DELL S2716DG G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 32PFL5007k

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6156
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Pi 17. Aug, 2012, 20:30

ak chces vidiet ako EA berie mikrotransakcie, treba hrat Battledield Heroes.
Ja som to kedysi hral, ale potom som prestal. Celkom sa mi nepacilo, ked ma ako snajpra davali premiovi hraci na dialku so samopalmi :D Ale neviem ake je to teraz.
Vybalancovane to snad bude, to by asi dost pokazili, keby nebolo. Asi budu za peniaze nejake mapy, nejake extra jednotky/schopnosti/upgrady, mozno aj cela armada, a pod.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13662
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa Snake » Pi 31. Aug, 2012, 13:57

už CnC3 nebolo vybalancované, prečo by malo byť toto? :rolleyes:
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7742
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bydlisko: Bratislava

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa icefire » Pi 31. Aug, 2012, 14:04

Ziadne CNC neboli vybalancovane, ani RA2. Toto nie je proste Starcraft alebo DOTA2 :-)
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + DELL S2716DG G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 32PFL5007k

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6156
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Pi 24. Máj, 2013, 23:03

zatial ziadne nove spravy, vsak? No za par tyzdnov bude E3, tak snad daco ukazu...uz by mohli spustit tu poondanu betu :D

inak, objavil som super mod na starych generalsov - rise of the reds. Podla mna omnoho lepsie ako shockwave co sa tu spominal davnejsie.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"