Command & Conquer: Generals 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8009
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Reputácia: 3
Bydlisko: Vieden/Bratislava

Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od používateľa icefire »

Takze, pripravuje sa novy C&C. Vyzera to velmi nadejne, dufam, ze sa Bioware inspirovali z C&C:Generals a C&C:Zero Hours.

Prve video:
http://www.youtube.com/watch?v=zjKPQDcb ... r_embedded

Viac informacii coskoro.
Naposledy upravil/-a icefire v Ne 11. Dec, 2011, 10:39, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 55PUS730412
Používateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 611
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava

Re: Command & Conquer: Alliances

Príspevok od používateľa Pini »

Tak zero hour bolo najlepsie podla mna :-) , dufam ze to nepokazia by som zahral nove.
Btw. To video aj vam seka ?
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK B450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:Sapphire Pulse RX5700 , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: NZXT h500 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"
Používateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8009
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Reputácia: 3
Bydlisko: Vieden/Bratislava

Re: Command & Conquer: Alliances

Príspevok od používateľa icefire »

Ono seka schvalne v druhej polovici, aby sa spomalila ta rychla scena a nieco bolo vidiet.

Ak spravia dobry gameplay, suroviny a bude sa to dat modovat, ma to buducnost. Plus support pointy ako v Generals a mame super strategiu na svete.
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 55PUS730412
Používateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6410
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Command & Conquer: Alliances

Príspevok od používateľa M1ch4l »

support pointy, to je taky standard...ale nebola nahodou CaC Generals prva hra, co prisla s tymi support pointami? To bolo na tom super.
Zero hour podla mna nebol taky dobry ako povodna...ti rozni generali to trochu degradovali, ale niektori boli dobri.

som zvedavy, to video bude uz zajtra nasho casu dakde vidiet...ak je to, co vidiet tam gameplay, tak grafika bude super. Ten tank vyzeral tak trosku ako Paladin :)

konecne niekto robi aj nejaku novu strategiu zasa, snad sa nebudu snazit byt az prilis inovativni :)

edit: vlastne by to malo byt uz o necelych 4 a pol hodiny na spikeTV
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 860 Evo 500GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Logitech G513 Carbon linear, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball
Používateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8009
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Reputácia: 3
Bydlisko: Vieden/Bratislava

Re: Command & Conquer: Alliances

Príspevok od používateľa icefire »

Inak existuje jedn mod na Zero, ktory dotiahne tuto hru na jednu z najlepsich strategii vobec. Aktivne som na nom nahral vyse 300 hod v MP a po 4 rokoch vyvoja bola nedavno vydana finalna verzia:

http://shockwave.swr-productions.com/

Odporucam.
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 55PUS730412
Používateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6410
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Command & Conquer: Alliances

Príspevok od používateľa M1ch4l »

no jo, ale spike nejde pustit od nas... retardi
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 860 Evo 500GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Logitech G513 Carbon linear, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball
jank05
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 227
Dátum registrácie: Ut 19. Okt, 2010, 14:45
Reputácia: 0
Bydlisko: Nemšová/zahraničie (DE,A)

Re: Command & Conquer: Alliances

Príspevok od používateľa jank05 »

takže žiadne alliances - ale rovno Generals 2 yahooo

a rovno na frostbite engine

škoda že až v roku 2013 :(
Používateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8009
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Reputácia: 3
Bydlisko: Vieden/Bratislava

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od používateľa icefire »

Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 55PUS730412
Používateľov profilový obrázok
zodiaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1862
Dátum registrácie: Po 17. Aug, 2009, 09:14
Reputácia: 0
Bydlisko: Nové Zámky/Galanta

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od používateľa zodiaq »

Zeby sa moj sen nakoniec stal realitou? GeneralsZH bol aj je moj najoblubenejsi zo serie C&C aj ked tak strasne vybocil y povodnej serie. Single player a challenge prejdene niekolko krat, hodiny zabite skirmishom a hrou cez hamachi. Ak by toto naozaj vyslo dufam ze si chlapci daju poriadne zalezat a vydaju nieco dokonale.
My last build i3-8100, MSI B360 Mortar, Kingston HyperX 2x4GB,WD Blue SN550 500GB
HTPC Gigabyte Brix - Celeron 3205U,1600Mhz 2x4GB, Samsung 850EVO 120GB
Sony PS4 Slim 1TB, Samsung UE43TU8000, Xiaomi Note 5 Pro[/size]
Používateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6410
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od používateľa M1ch4l »

2013, to si davaju teda dost na cas a odhalili to aj trosku priskoro...ale asi trva nejaky cas adaptovat ten frostbite engine na strategiu a asi si tiez chcu na tom dat zalezat, tak sa neponahlaju.
Mam pocit, ze posunuli setting kusok dalej do buducnosti, este povodni Generals boli, da sa povedat, az na vynimky dost v sucasnosti, Zero hour priniesol dake vecicky, co posuvaju dalej do buducnosti, toto s tym vznasajucim sa s dvoma vrtulami, to je dost v buducnosti asi.

inak vo videu vidiet nove podanie stareho znameho quad cannonu
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 860 Evo 500GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Logitech G513 Carbon linear, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball
Používateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8009
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Reputácia: 3
Bydlisko: Vieden/Bratislava

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od používateľa icefire »

Prerobeny Osprey. Normalka.
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 55PUS730412
Používateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 611
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Reputácia: 0
Bydlisko: Bratislava

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od používateľa Pini »

to mi pripomina tie hlasky z generals .. :D skoro vsetky si pamatam
ked som to hraval s bratom cez siet tak to bolo uplne nehratelne, kazdy mal taku obranu ze nic nepreslo :-)
skoda ze to je az 2013
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK B450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:Sapphire Pulse RX5700 , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: NZXT h500 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"
Používateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8009
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Reputácia: 3
Bydlisko: Vieden/Bratislava

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od používateľa icefire »

Skuste ten mod co som nalinkoval. Idem to inak prave instalovat.
Spoiler: ukázať

i7-6700K + Noctua NH-D14 @ MSI Z270 TOMAHAWK - Crucial SSD 750GB @ Win10 PRO (legal) + WD RED 3TB - MSI GAMING X GTX 1070 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM650 - Fractal Define R3 + 3xNoctua - Logitech Proteus Core + Ozone Exposure - SteelSeries 6Gv2 - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox 360 Wireless controller - Philips 55PUS730412
Používateľov profilový obrázok
patro16
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2494
Dátum registrácie: Ne 12. Aug, 2007, 08:00
Reputácia: 5
Bydlisko: Trenčín<okolie

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od používateľa patro16 »

ohladom toho modu, preco mi pise error ohladom hw? vadi tomu W7x64?

Obrázok

dik

edit: vyriesene bolo treba nainstalovat do ZH patch 1.04, dik
Naposledy upravil/-a patro16 v Ne 11. Dec, 2011, 21:35, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i7-4790K@4,5Ghz
Cooler: Noctua NH-D15 chromax.black+NT-H1
MB: MSI Z97 PC Mate
RAM: Kingston HyperX Fury Black 1866Mhz CL10 16GB kit
GPU: Sapphire RX 580 8GB Nitro+ Special Edition
SSD: Samsung 850 EVO 250GB
HDD: Seagate SV35 1TB 64MB cache+Cooler: SCYTHE SQD-1000 QUIET DRIVE
DVD: Lite-On iHAS124 (xbox 360 XGD3 ready)
PSU: Enermax Platimax 500W
Case: Corsair Vengeance C70 Military Green
+outtake: Noctua NF-A15 PWM + NF-S12A PWM, intake: 2x Noctua NF-S12A PWM
Monitor: AOC Q3279VWFD8 & HP ZDisplay Z27i
Periferie: Microsoft Sidewinder X4 SK, A4tech XL-750BK
Printer: HP LaserJet 1018
NB: ACER TravelMate 5760G >CPU: Intel Core i5-2520M, RAM: 2x4GB 1600MHz, GPU: HD3000 + Nvidia Optimus GT520M, HDD: WD Scorpio Blue 750GB 5400rpm, SSD: Intel 520 180GB
Mobile: Samsung Galaxy S20
Car: M3 2007 Black
Používateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6410
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Command & Conquer: Generals 2

Príspevok od používateľa M1ch4l »

to nie je problem modu, to je problem generals na win7
preinstaluj, instalator pusti v administrator mode, plus googli a zistis, co s tym, je to offtopic. ak by si nevedel googlit, tak napis SS.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 860 Evo 500GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Logitech G513 Carbon linear, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Návrat na "Hry a problémy s nimi"