Modern Warfare III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6966
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Kyselinka » St 09. Nov, 2011, 11:41

hulo92 napísal:predposledny youtube prispevok odo mna checkni :-)
Aha, to som nepozeral, checknem doma :)
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12801
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Per » St 09. Nov, 2011, 12:52

co tu mate vsetci proti mw3 zrazu? ze je to furt na rovnakom engine neznamena ze ta hra nemoze byt dobra..mw a mw 2 boli perfektne hry vramci singelplayeru..okrem kysleinku tu nikto nehral trojku tak sa tu nezhadzujte a nekritizujte nieco co ste nemali v rukach

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa valistar » St 09. Nov, 2011, 13:03

mate niekto navod ako nastavit najlepsie textury?
ja som teraz skusil tento config - ale neviem.. stale sa mi to zda nic moc :rolleyes: :? .
vyuzitie vRAM v tej prvej misii nejakych 1050MB co by malo znacit ze textury su najvacsie.. ci?

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6966
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Kyselinka » St 09. Nov, 2011, 13:23

Prepis iba v povodnom configu seta r_imageQuality na 4 a v hre si nastav vsetko na max. okrem Image quality! Tu nechaj na Native.
Ja som to mal na extra a stale mi prepisovalo config
Obrázok
...preto nechaj na native.

P.S: nevidim ten config co si dal, mam to bloknute.
Mučo Mačo napísal:...
Pretoze vela ludi je zaslepenych B3. Osobne sa mi MW3 hra lepsie ako B3 (podobne to bolo aj s MW2 a BC2), aj ked grafika battlefiedu je uplne inde :)
No je to len moj subjektivny nazor, nechcem aby sa tu zacal flame.
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2236
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » St 09. Nov, 2011, 14:09

kyselinka, co to mas za soft co ti ukazuje udaje vlavo hore? msi ab?
Spoiler: ukázať
::: dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6966
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Kyselinka » St 09. Nov, 2011, 14:20

Ano je to MSI Afterburner ;)
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6185
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa M1ch4l » St 09. Nov, 2011, 15:37

Co mam proti MW3?
To, ze COD vychadza kazdy rok. To, ze od vydania COD4MW to ide dole vodou...kazdy rok vyjde este vacsia sracka ako ten predosly. To, ze si niekto dovoli pytat 50 euro za zrecyklovanu asi 4 roky staru hru. To, ze aj tak je to postavene len na vyrazne upravenom quake 3 engine. To, ze od COD4MW tie hry nepriniesli nic nove. To, ze kupovat si COD, to uz nie je kupovat si kvalitnu hru, to je len hlupa tradicia.
Jednoducho som narocnejsi ako nejaky xboxak, co sa vzrusuje nad super grafikou jeho 10 rocnej konzoly a prenho mat ten ovladac v ruke je ako pre chlapa mat v ruke cicky.

Mam CODcka nahraneho fakt dost, takze mozem COD celkom slusne posudit len z toho, ze vidim video a mapy. Single ma moc netrapi, ked budem chciet single si to stiahnem, zahram a zmazem...kupovat si COD kvoli singlu je ciste sialenstvo, ked to clovek prejde za daleko menej nez 10 hodin...su ovela lepsie volby, ked niekto chce singleplayer.
Tazisko COD je pre mna multiplayer...lenze tie nove nemienim hrat (kvoli <>inam ako atomovka, airstrike, helikoptera, claymore a cojaviemco este a 4ku sa neoplati hrat, pretoze tam je uz blba podpora a urcite to bude zacheatovane jak svina). A taktiez napr. MW3 mapy sa mi velmi nepacia, no musel by som tam najskor hrat a az potom by som mohol povedat...mozno by niektore boli v pohode. Vlastne v kazdom COD bola vacsina map dost nepouzitelnych a realne sa hralo len na takych 5-6 mapach.

Ak sa na to pozriem objektivne, tak z toho, co bolo prezentovane, jedine co by ma lakalo na MW3 je, ze by som chcel vediet ako to skonci. Ovela viac by ma lakalo BF3 (aj ked beta bola uplna katastrofa), do coho by som bol ochotny ist, keby som mal aspon 2x vykonnejsi notebook, co ale nemam.

Uprimne dufam, ze Respawn entertainment pride s niecim naozaj poriadnym.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6966
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Kyselinka » St 09. Nov, 2011, 15:54

Ja len dufam, ze sa bude robit AlterIW na dedicovanych servroch, lebo za chvilu sa to nebude dat, koli hackerom, hrat :rolleyes:

BTW:
M1ch4l napísal:a prenho mat ten ovladac v ruke je ako pre chlapa mat v ruke cicky.
:laugh: :good:
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12801
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Per » St 09. Nov, 2011, 16:09

mw2 vysiel pred 2 rokmi presne a mal velmi pozitivne ohlasy..potom dolsia hra a ta uplne znicila meno cod..
Vcera sa mi stala taka vesela vec,na stalker fore som bol oznaceny za COD hraca,kedze som nevedel vyriesit jeden problem,ktory sa nakoniec ukazal, ze je znamy bug v hre :facepalm:

david75sk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
Bydlisko: Bratislava

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa david75sk » St 09. Nov, 2011, 19:09

wtf?
Obrázok


preco hra nevyuziva moje Q6600 3ghz ani len z polovice? Potom sa musim pozerat na @40fps... i ked GPU usage ide tak na 40-50%

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4688
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa hulo92 » St 09. Nov, 2011, 19:15

to ako toto fakt? :hysterical: :hysterical:

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

david75sk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
Bydlisko: Bratislava

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa david75sk » St 09. Nov, 2011, 19:29

neviem na koho reagujes, ale ak na mna, tak co je na tom smiesne?

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12801
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Per » St 09. Nov, 2011, 19:47

to si nevsimaj,to su hormony :D asi to mas locknute,riesilo sa to stranu dozadu tusim

david75sk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
Bydlisko: Bratislava

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa david75sk » St 09. Nov, 2011, 20:04

no praveze to nie je locknute. Lebo to chodi aj menej ako 40fps a ten lock sa riesil 45fps... toto je proste to, ze mi to nevyuziva 4 jadro... Skusal som teraz black ops a to ide ovela lepsie ako na dvoj jadre...

Užívateľov profilový obrázok
ArAsHiT
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 333
Dátum registrácie: St 07. Sep, 2011, 15:06
Bydlisko: BA/NR

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa ArAsHiT » St 09. Nov, 2011, 20:54

Singlac prejdeny, nebolo to zle, ale na singlac mw1 a mw2 to podla mna nemalo.Skoncilo to tak ako kazdy cakal +-...
Proste prislo mi to napinave ako guma na lacnych cinskych trenkach....
MacBook Pro 15" 2017

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"