Modern Warfare III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa crux2005 » So 12. Nov, 2011, 23:49

Pre dlhší zážitok treba hrať na vyššej obtiažnosti. :-D
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
System_ERR0R
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 598
Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Bydlisko: Zohor (Bratislava)

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa System_ERR0R » So 12. Nov, 2011, 23:53

...skor pre dlhsie nervy :)
______________
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 2600k + Noctua NH-D14 @ 4.0 | MSI GTX580 Twin Frozr II + AC Accelero Xtreme + @900/1800/2180| MSI P67A-C45 B2 | Kingston HyperX 8GB 1600MHz DDR3 Blu | Asus Xonar DX/XD 7.1 | Corsair TX750 | Cooler Master 690 II Advanced NVIDIA edition | Crucial M4 128GB | Seagate Barracuda 7200.12 1TB | Benq XL2411T 144Hz 1080p | Zowie FK1 | QPAD QH-85

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2811
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Laro22 » Ne 13. Nov, 2011, 12:04

SP perfektny takto si to predstavujem,pekne misie...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1954
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa mirjak » Ne 13. Nov, 2011, 13:23

M1ch4l napísal:obmedzenie FPS na 45 je strasne divne, pretoze vtedy ti vlastne ani vsync nefunguje ako ma. Vacsinou to byvalo na 60 defaultne. Na tych 45 mozno mali nejaky dovod, no naozaj neviem, aky...
no pani... podla googla tych 45fps mate preto, ze ste usetrili:

RELOADED: We missed a few steam checks, resulting in FPS being limited to 45. With this new crack these issues will be gone.

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6185
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Ne 13. Nov, 2011, 15:20

hm, sranda :D
ja sa ale nikomu nedivim, take peniaze by som za taku sracku ani ja nedal.
Ako to skoncilo som si precital na wikipedii a tym pre mna MW3 konci.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Lithil
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2393
Dátum registrácie: Po 12. Nov, 2007, 08:00
Bydlisko: Senica

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Lithil » Ne 13. Nov, 2011, 15:29

Zaujimave, tuším to trhá/laguje tak isto jak Black Ops ... má niekto podobné problémy ?

Užívateľov profilový obrázok
Return
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 779
Dátum registrácie: Pi 24. Sep, 2010, 18:01
Bydlisko: okr. Lučenec

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Return » Ne 13. Nov, 2011, 21:24

no ja dostavam krute fps dropy, hra mi ide 60 az 120 fps a z casu nacas sekne na chvilu, disk pracuje ako sialeny a potom to zas vyskoci hore podobne mi to obcas robi na MW2, ale tam staci restartnut hru, neviete co stim? tiez mi blbne pohlad
http://i44.tinypic.com/23va8.jpg
pritom bez scopu to je normalne
http://i44.tinypic.com/qssdtx.jpg
http://i40.tinypic.com/9zynhc.jpg
menil som pomer stran v hre a tie screeny su z auto nastavenim vsetky ostatne su horsie :facepalm: aj scaling v cataliste som skusal menit nepomohlo
je to reloaded ale rozmyslam ze si to kupim
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
CPU: AMD Athlon II x3 455 3.3 @ 3.6Ghz
Cooler: Scythe Ninja Plus rev. B
MB: MSI 870 - C45
RAM: 2 x 2GB Kingston 1333Mhz
GPU: Sapphire HD5770 850/1200 @ 960/1350Mhz
PSU: Fortron Saga II 500W + Enermax TBS 120mm
HDD: Samsung F3 DT 500GB + WD AAKS 320GB
LCD: Samsung SyncMaster 943BW 19"
Mouse: SideWinder
Audio: Xonar DS / AKG K512 / Creative A320 (na filmy)
NetBook: Asus 1015P (10,1", Atom N450, 2GB DDR2, 250GB HDD, W7 HP)

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2811
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Laro22 » Ne 13. Nov, 2011, 21:41

warez tu riesit nemame,ale je to 100% crackom,mal som to iste
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

david75sk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
Bydlisko: Bratislava

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa david75sk » Ne 13. Nov, 2011, 21:45

Return: mne toto iste robi, ked pozeram cez aim down sight a je jedno ci je to nejaky red dot, acog alebo nejaka ina blbost, ale vzdy poriadne dropnu FPS. Skusal som rozne ovladace a ziadny uspech. V MW2 takyto problem nie je, snad sa to vyriesi.

Užívateľov profilový obrázok
Return
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 779
Dátum registrácie: Pi 24. Sep, 2010, 18:01
Bydlisko: okr. Lučenec

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Return » Ne 13. Nov, 2011, 21:57

sry za warez len som potreboval vediet ci sa to da riesit lebo si to fakt idem kupit
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
CPU: AMD Athlon II x3 455 3.3 @ 3.6Ghz
Cooler: Scythe Ninja Plus rev. B
MB: MSI 870 - C45
RAM: 2 x 2GB Kingston 1333Mhz
GPU: Sapphire HD5770 850/1200 @ 960/1350Mhz
PSU: Fortron Saga II 500W + Enermax TBS 120mm
HDD: Samsung F3 DT 500GB + WD AAKS 320GB
LCD: Samsung SyncMaster 943BW 19"
Mouse: SideWinder
Audio: Xonar DS / AKG K512 / Creative A320 (na filmy)
NetBook: Asus 1015P (10,1", Atom N450, 2GB DDR2, 250GB HDD, W7 HP)

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2811
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Laro22 » Po 14. Nov, 2011, 21:25

tak SP prejdeny a klobuk dole,pribeh ma dostal pre mna zatial naj COD :good: , nie som zastanca cod proti bf ale ale tu vyhrali na celej ciare netreba super grafiku staci dobra hratelnost a tu bola neustale akcia ,tod moj nazor :)
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

david75sk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
Bydlisko: Bratislava

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa david75sk » Ut 15. Nov, 2011, 09:00

To je pravda, ale mam silny pocit, ze opat sa nepriatelia nekonecne respawnuju kym neprejdes na dalsi script. Toto vyriesilo MW2 a tak som to presiel aj na Veteran obtiaznost, ale nekonecny respawn im mozem kaslat (ako aj pri Black Ops).

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa k0rben » Št 17. Nov, 2011, 19:14

:OO= :facepalm: ten cesky "dabing" civilov a rebelov v misii v prahe to je moc
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7227
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa LordKJ » Št 17. Nov, 2011, 19:17

jaaa som nic nepocul :D
[......]

Užívateľov profilový obrázok
Net
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 643
Dátum registrácie: So 31. Máj, 2008, 14:34
Bydlisko: Žilina (Komix City™)

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Net » So 19. Nov, 2011, 14:42

V ktorej časi misie je počuť tu češtinu ?
Spoiler: ukázať
Procesor: Intel Core i7 8700k @ 4,3Ghz / Noctua NH-D14 + 2xP14 | Operačná Pamät: Corsair Vengeance LPX 2x16GB 3200MHz DDR4 16-18-18-36 1,35V CL16 | Matičná Doska: ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING | Grafická Karta: GAINWARD GeForce GTX 1080 Ti Phoenix GS 11GB | Zdroj: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Skrina: ColerMaster HAF X | Pevný Disk: SAMSUNG 850 EVO 250GB | Samsung 860 EVO 1TB | 2xWD 4TB RED | Monitor: 26" LCD SAMSUNG T260 | Operačný systém: Windows® 10 PRO 64-bit CZ | Audio: YAMAHA Receiver RX-V367 Ti + Creative Sound BlasterX AE-5 + JAMO S606 + JAMO S602 + JAMO S60CEN

ASUS N61VN: Procesor: Intel Core Duo 2 T7450 2,13ghz / 1,125V | Operačná Pamät: 2x2GB DDR3 1066Mhz | Čipová sada: Mobile Intel® PM45 Express Chipset +ICH9M | Displej: 16" HD (1366x768) | Pevný disk: SSD Crucial BX200 480GB | Grafická karta: Nvidia Geforce GT240M 1GB DDR3 | Operačny systém: Windows® 10 Home 64-bit CZ

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"