Modern Warfare III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12746
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Per » St 09. Nov, 2011, 21:58

M1ch4l napísal:v configu

Kód: Vybrať všetko

seta r_vsync "0"
seta com_maxfps "125"
seta cg_drawfps "1"
inak nenapada na co by to omedzovlai na 45fps,snad len ze aby BFU videli, ze im to nejde plynule a boli nadseny, ze to musi byt pecka grafika, ked im to nejde uplne plynule

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6183
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa M1ch4l » St 09. Nov, 2011, 22:20

obmedzenie FPS na 45 je strasne divne, pretoze vtedy ti vlastne ani vsync nefunguje ako ma. Vacsinou to byvalo na 60 defaultne. Na tych 45 mozno mali nejaky dovod, no naozaj neviem, aky...ale to uz je dost plynule...no pre COD tych 125 je naj (pripadne vyssie magicke cisla), obmedzenie na 250 existuje ako pravidlo v COD2 a 4 sutaziach kvoli BUG-u v COD2, ze ak si mal nad 250 fps mohol si behat bez toho, aby si robil hluk.
ale neviem, ci este stale existuje 125fps a 333 a pod. fps jump :D myslim, ze v COD4 to espe bolo.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 426
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Ferdie » St 09. Nov, 2011, 22:31

to obmedzenie nechápem keďže MW1 aj 2 (neviem ako je to v starších dieloch) majú základné obmedzenie fps na 85 fps v MP a v SP nebolo žiadne
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: RX 470 4GB RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Užívateľov profilový obrázok
GABO
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11037
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa GABO » Št 10. Nov, 2011, 00:40

Prečistenie od debatiek o Wareze :rolleyes:
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555

david75sk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
Bydlisko: Bratislava

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa david75sk » Št 10. Nov, 2011, 07:45

No zo zúfalstva som nahodil aj MW2 a Blops a tie bežia teda porovnateľne na max povolené fps, teda 91.

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 426
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Ferdie » Št 10. Nov, 2011, 11:39

jj reálne je max 91, v configu 85
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: RX 470 4GB RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15390
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa faugusztin » Št 10. Nov, 2011, 14:26

MW3 Metacritic user score :-D : http://www.metacritic.com/game/pc/call- ... -warfare-3

1.6 out of 10
Overwhelming dislike
based on 1209 Ratings

david75sk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
Bydlisko: Bratislava

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa david75sk » Št 10. Nov, 2011, 15:25

tak už mi to šlape OK. Neviem čo sa stalo, len som vymazal config a nastavil znova hru... voodoo

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6183
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Št 10. Nov, 2011, 16:40

faugusztin napísal:MW3 Metacritic user score :-D : http://www.metacritic.com/game/pc/call- ... -warfare-3

1.6 out of 10
Overwhelming dislike
based on 1209 Ratings
o moc lepsie si podla mna tiez nezasluzi....proste je to len to iste, co tu uz bolo, nic nove, len nalepene nieco na to stare. Je to tak, Call of Duty experience uz na PC je ohrany....ale kym to dojde xbox detom, tak to este potrva.
EDIT: este navyse, ak ta kampan trva naozaj dake 3 hodiny ako pisu, tak to uz nie je ani vtip, to je provokaciu, za kotry si zasluzia ti, co to robili rozbit hubu akoze...ze za rok 2 studia dokopy vyprodukuju nieco tak srackove, ze to ma single 3 hodiny, polovica veci je prevzata zo starsich, engine hotovy, .... :facepalm:
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
MaceKx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2905
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2011, 16:55
Bydlisko: Skalica

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa MaceKx » Pi 11. Nov, 2011, 17:08

Hoši otázočka neni ta hra nejaká divná ? :D ohladom grafiky ja hrajem full nastavenie grafa na 1 GHz 1,1 V a teplota čo som videl max 50°C čo to je ? To fps mám tiež max. 45 ale men to vôbec nevadí keďže na mp sa nechystám.

Zatiaľ sa mi to ale páči viac ako BF3 :cool: samozrejme po strane hratelnosti prostemam call of duty rad :)

jo a GPU ide tak na 15 - 25 % :?
CPU: AMD Ryzen R5 1600 3,2 GHz @ 4,00 GHz (1.4 V) CPU Cooler: Alphacool Eisbaer 360 + Alphacool 240 rad MBU: MSI B350 PC Mate RAM: G.Skill Flare X 2x8GB 2400MHz CL15 @ 3200 MHz CL19 (1,36V) GPU: MSI GTX 980 Ti Gaming Golden EDITION @ 1513/8000 MHz Alphacool Waterblock HDD: WD Caviar Black 2TB 64MB Cache SATA3 SSD: Samsung 960 EVO 250 GB PSU: Corsair AX750 - 80+ Gold Case: Fractal Design Meshify C Mouse: A4-Tech T70 Bloody Keyboad: Logitech LCD: LG Ultrawide 34UM68 34" 2560x1080 21:9 OS: Microsoft Windows 10 64-bit Mobile phones: Sony Xperia T od 2012 už 7 let :)
Notebook: Acer Aspire 5750G (i3-2330M 2,2 Ghz, nVidia GT520M @ 875MHz, 120GB SSD, 750GB, 8GB, 15,6" HD LED)

Shines
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 138
Dátum registrácie: St 04. Máj, 2011, 18:52
Bydlisko: Trnava

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa Shines » Pi 11. Nov, 2011, 17:37

M1ch4l napísal:
faugusztin napísal:MW3 Metacritic user score :-D : http://www.metacritic.com/game/pc/call- ... -warfare-3

1.6 out of 10
Overwhelming dislike
based on 1209 Ratings
o moc lepsie si podla mna tiez nezasluzi....proste je to len to iste, co tu uz bolo, nic nove, len nalepene nieco na to stare. Je to tak, Call of Duty experience uz na PC je ohrany....ale kym to dojde xbox detom, tak to este potrva.
EDIT: este navyse, ak ta kampan trva naozaj dake 3 hodiny ako pisu, tak to uz nie je ani vtip, to je provokaciu, za kotry si zasluzia ti, co to robili rozbit hubu akoze...ze za rok 2 studia dokopy vyprodukuju nieco tak srackove, ze to ma single 3 hodiny, polovica veci je prevzata zo starsich, engine hotovy, .... :facepalm:
za 4 hodky som mal kampan prejdenu :wallbash:

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 11. Nov, 2011, 20:10

Povedal by som, že obmedzenie na 45 FPS je kvôli konzolám...
s pozdravom, crux.

underko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: St 31. Mar, 2010, 18:33

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa underko » So 12. Nov, 2011, 04:02

Zdravim. Mam taky mensi problem s Multiplayerom na MW3. Po dlhsom hrani zacne hra strasne sekat a vytazi procesor na 100%. Tento isty problem ma aj moj kamarat. Pomoze len uplne vypnutie hry a znova start. Neviete co stym? Moj procak je Intel Pentium Dual-Core E5400 2,70GHz pretaktovany na 3.20Ghz :)

david75sk
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 173
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 15:54
Bydlisko: Bratislava

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa david75sk » So 12. Nov, 2011, 08:28


Užívateľov profilový obrázok
ANAKONDA47
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 113
Dátum registrácie: Ne 18. Okt, 2009, 20:34

Re: Modern Warfare III

Príspevok od užívateľa ANAKONDA47 » So 12. Nov, 2011, 10:42

co sa tyka grafiky, videl som tam uz aj modely z povodneho COD4MW (autobus na nejakej MP mape, buldozer,..asi sa ich najde viac)
v cod8 su zakompilované modely(a textúry v IWD) z cod1-cod7, aj keď sa v mapách/hre nemusia vyskytovať, sú tam a to zbytočne zväčšuje jej veľkosť :-(
...a 4ku sa neoplati hrat, pretoze tam je uz blba podpora a urcite to bude zacheatovane jak svina
zacheatovane? to zalezi od kvality serveru, hrajem cod4 na istom servery(jeden z najkvalitnejsich v cz/sk) a počas 2 rokov hrania som stretol tak 5 cheaterov...
v porovnaní s "private match" alebo ako sa volá ten systém "serverov" v MW2, kde sa dá stretnúť cheater takmer každý deň a nikto s tým nedokáže nič urobiť, kedže žiadni admini neexistujú je to myslím skvelé...

"blba podpora" ? co tym myslis?
MB:GIGABYTE GA790XTA-UD4 (rev. 1.0) OS:MS Win Home Prem 7 64-bit
CPU:AMD Phenom™ II X4 Quad-Core 925(AM3) CPU cooler:SCYTHE Mugen 2 Rev.B
HDD:500GB Samsung SpinPoint F3 VGA:ATI Sapphire VAPOR-X HD5750 1GB
Case:Cooler Master Centurion 590 PSU:Corsair HX450W
Ram:DDR3 8GB 1333MHz CL 9,0 Kingston 3DMark Score:13674

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"