Far Cry 3

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Joey35
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1069
Dátum registrácie: St 17. Dec, 2008, 23:36
Bydlisko: Bardejov

Re: Nemoznost stiahnut Far cry 3

Príspevok od užívateľa Joey35 » Št 25. Apr, 2013, 20:27

skus uninstall a daj znova stiahnut
PC:MB:ASROCK B450M Pro4,CPU:AMD RYZEN 5 3600,CPU FAN:SilentiumPC Fera 3,GPU:GAINWARD GeForce GTX 1660 Super 6G GHOST,HDD:ADATA XPG GAMMIX S11 Pro SSD 1TB,RAM:G.SKILL 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis,PSU:SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W,Case:SilentiumPC Signum SG1M TG,MONITOR:AOC Q3279VWFD8 + BENQ GW2760

Užívateľov profilový obrázok
dzafo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 276
Dátum registrácie: Ut 03. Aug, 2010, 14:19
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nemoznost stiahnut Far cry 3

Príspevok od užívateľa dzafo » Pi 26. Apr, 2013, 09:00

Ide o to ze ked dam uninstall, otvori sa mi pridat a ubrat programy ale tam ziadny far cry samozrejme nieje. Preinstalovanie uplayu nepomohlo
ZOSTAVA: CPU: Intel Core i5 3350P + Gelid Tranquillo + Noctua 14cm FAN. VGA: Gigabyte GTX660 OC 2GB + Homemade 1x enermax 92mm fan + noctua 92mm. RAM: Kingston HyperX 1600MHz 2x4GB. DiSK: 120GB SSD Crucial M4. CASE: Coolermaster HAF 912+. ZDROJ: Enermax Pro82+ 625W MYŠ: Razer Taipan. PODLOŽKA: Razer Destructor. KLÁVESNICA: Logitech G105. ZVUK: Creative X-Fi 5.1 Pro + Creative HD50 + Audio-Technica ATH-TAD400.

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Nemoznost stiahnut Far cry 3

Príspevok od užívateľa valistar » Pi 26. Apr, 2013, 09:46

nemoze to suvisiet s tymto? http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news ... ploit.html . neviem ci to medzicasom fixli.

.. ked to predtym slo a zrazu nejde. ale mal by si kontaktovat uplay support ze co s tym... :)

Užívateľov profilový obrázok
dzafo
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 276
Dátum registrácie: Ut 03. Aug, 2010, 14:19
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Nemoznost stiahnut Far cry 3

Príspevok od užívateľa dzafo » Pi 26. Apr, 2013, 09:46

hm no asi budem musiet dik :(
ZOSTAVA: CPU: Intel Core i5 3350P + Gelid Tranquillo + Noctua 14cm FAN. VGA: Gigabyte GTX660 OC 2GB + Homemade 1x enermax 92mm fan + noctua 92mm. RAM: Kingston HyperX 1600MHz 2x4GB. DiSK: 120GB SSD Crucial M4. CASE: Coolermaster HAF 912+. ZDROJ: Enermax Pro82+ 625W MYŠ: Razer Taipan. PODLOŽKA: Razer Destructor. KLÁVESNICA: Logitech G105. ZVUK: Creative X-Fi 5.1 Pro + Creative HD50 + Audio-Technica ATH-TAD400.

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4703
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 3

Príspevok od užívateľa hulo92 » Ut 18. Jún, 2013, 10:18



:D :D

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
dalat
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 150
Dátum registrácie: So 04. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: BA - Dubravka

Re: Far Cry 3

Príspevok od užívateľa dalat » St 19. Jún, 2013, 09:16

Far Cry 3 si treba dat repete v tychto dnoch! "fuck this heat!" ;)

Užívateľov profilový obrázok
dargy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1468
Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 3

Príspevok od užívateľa dargy » Po 27. Jan, 2014, 19:29

zdravím hrám túto hru, mám ju cez steam. pred týždňom som ju hral naposledy žiaden problém, hovorím si dlho som nehral, tak si zahrám, ale čo sa nedeje, hra mi spustí úvodne logo far cry 3 a potom už nenbehnú tie dve pištolky ako loading ale len čierna obrazovka. Nestretol sa s tým niekto. raz sa mi to podarilo spustit tak, že som na uplay dal offline režim a šlo to, tak som sa chvíľku zahral, a potom to už nešlo. skúšal som už preinštalovať uplay aj hru. hľadal som nejaké riešenia nič nepomohlo čo som našiel na forach uplay resp. steam. Človek si kupuje hry a vždy sú s tým len problémy.
ZDROJ: Seasonic 850W PRIME 850 Gold SSR MB: MSI Gaming 5 CPU: i5 4670K@4,5GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB G.SKILL RipjawsX 2400 MHz CL 11 VGA: MSI R9 390 GAMING 8GB HDD:Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS + 120GB Barracuda IDE SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL HEADPHONES: Superlux HD330 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50

Užívateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1415
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 3

Príspevok od užívateľa DiwaSwina » Po 27. Jan, 2014, 20:32

tak to byva, tiez mam kupene, mne zas nefungovala ta online sluzba - pisal som aj na podporu, neporadili nic :( , nakoniec sa to rozbehlo same od seba (aj ked typujem antivir, ten mi furt nieco vyrobi).

tvoj problem ujo google hovori:

-- Install PunkBuster manually via the support folder! Thanks SUNSPY
-- Included with the game is a DirectX install (this is with Steam copies as well). INSTALL IT! This can also fix audio / no sound issues for FC3.
-- You may be tired of hearing this, but update your NVIDIA, ATI, Intel, etc -- graphics card drivers to the LATEST version!
-- Depending on when you view this guide, make sure you immediately patch your game with the latest available patch.
-- Validate / Revalidate your game cache if you are using Steam!
-- Set your game compatibility mode to Windows XP SP3 (right click the EXE -> Properties -> Compatibility Settings)
-- It is never ideal, but try running under "Administrator Mode"
-- Change your screen resolution to something lower
-- Certain codecs can cause issues with games so keep that in mind (this rarely happens though so don't count on it)

Užívateľov profilový obrázok
dargy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1468
Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 3

Príspevok od užívateľa dargy » Ut 28. Jan, 2014, 12:23

No nejako sa to rozbehlo, vymazal som v zlozke archievement vsetky položky, chádzalo to aj predtým chybu že ich nevie cez cloud načítať. Pakáreň dve účty jedna hra...
ZDROJ: Seasonic 850W PRIME 850 Gold SSR MB: MSI Gaming 5 CPU: i5 4670K@4,5GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB G.SKILL RipjawsX 2400 MHz CL 11 VGA: MSI R9 390 GAMING 8GB HDD:Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS + 120GB Barracuda IDE SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL HEADPHONES: Superlux HD330 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50

Užívateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1415
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 3

Príspevok od užívateľa DiwaSwina » Ut 28. Jan, 2014, 13:55

dargy napísal:No nejako sa to rozbehlo, vymazal som v zlozke archievement vsetky položky, chádzalo to aj predtým chybu že ich nevie cez cloud načítať. Pakáreň dve účty jedna hra...
2ucty??? aha..

Užívateľov profilový obrázok
dargy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1468
Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 3

Príspevok od užívateľa dargy » St 29. Jan, 2014, 05:06

Tak kúpiš cez steam a potom zistíš že to chce uplay... A mimichodom zase mi to nejde spustiť, ma to začína frustrovať. Nikto nemal taký problém čo to hrá cez steam??
ZDROJ: Seasonic 850W PRIME 850 Gold SSR MB: MSI Gaming 5 CPU: i5 4670K@4,5GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB G.SKILL RipjawsX 2400 MHz CL 11 VGA: MSI R9 390 GAMING 8GB HDD:Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS + 120GB Barracuda IDE SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL HEADPHONES: Superlux HD330 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50

Užívateľov profilový obrázok
DiwaSwina
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1415
Dátum registrácie: Po 28. Júl, 2003, 08:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 3

Príspevok od užívateľa DiwaSwina » St 29. Jan, 2014, 14:09

No to jasne,najlepsie na kazdu hru zvlast distribucny soft.. rob postupne to co som pastol vyssie.este by som skusil oficial support ale tomu velke nadeje nedavam.pocuj ked to mas cez steam dava ti aj tam nejake achievementy??

Užívateľov profilový obrázok
dargy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1468
Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Far Cry 3

Príspevok od užívateľa dargy » Št 30. Jan, 2014, 13:24

nie na steame nedáva žiadne archievementy. Už som z toho jeleň...raz premažem savy, spustím to a hra nabehne, vypnem hru, zapnem opäť nejde. odinštaujem uplay všetky nastavania premažem, hra nabehne. po restarte zase nejde...vyskúšal som takmer všetko asi ako posledné mi zostáva support ubisftu lebo to vyzerá na ich problém, aj keď si myslím, že sa budú vyhovárať na steam a naopak.
ZDROJ: Seasonic 850W PRIME 850 Gold SSR MB: MSI Gaming 5 CPU: i5 4670K@4,5GHz cooled by NOCTUA NH-U12F RAM: 2x8 GB G.SKILL RipjawsX 2400 MHz CL 11 VGA: MSI R9 390 GAMING 8GB HDD:Kingstone SSD Now 64GB + 1TB WD Caviar Blue WD10EALS + 120GB Barracuda IDE SOUND: Asus Xonar DX MONITOR: 34" LG 34UM68 DRIVING WHEEL: Logitech G25 RECEIVER: KINO: Yamaha RX-V557 + CANTON set 5.0 GLE series + subwoofer VELODYNE VX-10 STEREO: ONKYO A-5VL HEADPHONES: Superlux HD330 TV: Plazma P50X60 R.I.P. now TX-P50UT50

Užívateľov profilový obrázok
Aladeen
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 141
Dátum registrácie: St 19. Jún, 2013, 08:16
Bydlisko: Prešov

Re: Far Cry 3

Príspevok od užívateľa Aladeen » Po 03. Feb, 2014, 18:20

Po dlhšej dobe som nainštaloval hru no ale v priebehu hrania mi nejak blbla neviem čo stým je
http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... =224083297
Nemyslím si že grafiku mam nejak extra pretaktovanú aby to bolo tým. Skúšal som aj optimalizovať hru cez geforce experience ale neda sa mi .Hra je kúpena cez steam

Užívateľov profilový obrázok
scarinko
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3255
Dátum registrácie: Po 08. Nov, 2004, 14:00
Bydlisko: Bratislava

Re: Far Cry 3

Príspevok od užívateľa scarinko » Ne 11. Máj, 2014, 14:38

cafte, presli ste to niekto?

ja som sa zasekol v predposlednej misii kde letim s vrtulknikom a nech to skusam ako to skusam tak ma vzdy zostrelia.
Pozeral som aj videa ako to ludia prechadzali ale moj problem je v tom ze mna trafia takmer vsetky rakety co po mne vypalia a to nehovorim ze strielaju rakety ako zo samopalu. Vo videach som videl ze sa triafaju tak na 30% ale ja este len pridem k letisku pri tom oblete a uz letia na mna 4 alebo 5 rakiet a vsetky ma trafia cize vrtulnik je kaput a zostrelit ich nemozem pretoze ich este ani nevidim.

Mam patch 1.01.

Zacala ma ta hra bavit ale toto mi lezie na nervy a normalne ju uz neznasam.

Dik

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"