Metro: Last Light

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa Fullesh » Pi 20. Sep, 2013, 10:39

ten ingame benchmark je dost prehnany a take hodnoty nikde v hre nebudes mat.
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Kknightley
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1150
Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Bydlisko: BA

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa Kknightley » Pi 20. Sep, 2013, 11:11

Fuf stenli, to už ozaj neviem, ale je dosť možné že na starších :X

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 21. Sep, 2013, 13:05

Chlapy zdar. Neviete ako vstupim do tohto menu s municiou oznacene cervenou? Diky

http://imageshack.us/photo/my-images/34/fl45.jpg
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa k0rben » So 21. Sep, 2013, 15:18

Ak sa nemylim tak mas 3x VSK ktora v hre pouziva 5,45 ammo/golden ammo, to hore su ukazovatele kolko mas coho pozbieraneho/kupeneho (90 do revolveru, 120 shotgun shells atd) cize k nim sa asi nedostanes (neni ani preco, nemozes strielat iny kaliber z danej zbrane, vyhodit ich na zem to nedava zmysel a predat sa daju v shope)
Vzdy budes mat vysvieteny kaliber/typ naboja pre zbran ktoru mas aktualne v ruke.
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 21. Sep, 2013, 17:03

Jasne dakujem za objasnenie.
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6153
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Ne 27. Okt, 2013, 22:01

Na STEAMe prave bezi dost brutalna zlava na metro - 60% na zakladnu hru, DLC zlavnene nie su az na ranger mode a RPK
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ne 27. Okt, 2013, 22:21

Celkom vtip, že cena Stean Pass je teraz vyššia ako samotnej hry.

btw: oplatí sa ten Ranger mod DLC? asi nie...
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6153
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Ne 27. Okt, 2013, 22:49

Ranger mode je pre pravych fanusikov METRO alebo pre ludi, ktori hladaju vyzvu. S tou zvysenou obtiaznostou to moze byt celkom hardcore.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8565
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa HellAngel » Po 28. Okt, 2013, 08:47

ranger mod nie je nejak moc tazky, ale pre mna to bolo realistickejsie, ziadny HUD ani nic. Jedine co mi vadilo, ze som nevedel kolko mam nabojov do zbrane, lebo sa ti strati aj inventar. a potom som mal problem ked som chcel hadzaci nozik, tiez som mal problemy identifikovat ci mo mam aktivny, alebo mam klasicku zbran. ale mozno to uz nejako poriesili
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Pixel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 973
Dátum registrácie: Št 23. Aug, 2007, 08:00
Bydlisko: Liptovský Hrádok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa Pixel » So 21. Dec, 2013, 23:24

Bez karty od Nvidie mozem asi na physX zabunut ze ?
CPU core i5 2500K Cooler Noctua NH-UP12 SE2 MB ASUS P8Z68 V-PRO/GEN3 RAM 8GB Kingston HyperX 1600 GPU GAINWARD GTX 1060 Phoenix GS PSU 550W Super Flower Golden King SSD Crucial M550 250GB HDD WD 640GB Case Cooler Master elite 311+

Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1511
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa bassgenerator » Ne 22. Dec, 2013, 10:46

tak nejak
NB: Lenovo Thinkpad Yoga 460
Mobil:Apple XS MAX 256 GB
Galaxy Watch 46mm

Užívateľov profilový obrázok
zedolsi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1323
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2014, 13:24
Bydlisko: PE+-

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa zedolsi » Št 21. Aug, 2014, 18:09

neviete poradiť čo môže byť zle nastavené alebo kde môže byť problém keď mi pri takýchto nastaveniach Metro LL seká až je to nehratelné? PC ako v podpise :(

Obrázok
NTB MacBook Pro 13" Retina 2015i5 2.7GHz, RAM 8GB, Iris 6100, SSD 256GB TABLET iPad Pro 10,5" Wi-Fi + Cellular 256GB Silver PHONE iPhone 8 - 256GB PRODUCT RED + Watch Series 3 (42mm)

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6633
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa stiv » Št 21. Aug, 2014, 18:13

Original verzia? Nemas virus? Kukni vyuzitie cpu/gpu. Seka to aj na najmensom?

Užívateľov profilový obrázok
zedolsi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1323
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2014, 13:24
Bydlisko: PE+-

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa zedolsi » Št 21. Aug, 2014, 18:19

hej verzia stiahnutá normálne legálne zo steamu, využitie pamäte myslíš pri hraní či teraz ?
seká to aj keď je quality na low :/
NTB MacBook Pro 13" Retina 2015i5 2.7GHz, RAM 8GB, Iris 6100, SSD 256GB TABLET iPad Pro 10,5" Wi-Fi + Cellular 256GB Silver PHONE iPhone 8 - 256GB PRODUCT RED + Watch Series 3 (42mm)

Užívateľov profilový obrázok
Kknightley
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1150
Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Bydlisko: BA

Re: Metro: Last Light

Príspevok od užívateľa Kknightley » Št 21. Aug, 2014, 18:26

Skús ikou spušťať s NVIDIA procesorom resp ak daš prave trlačidlo na ikonu vyber spustiť s grafickým procesorom NVIDIA. Možno ti to forclo Intel HD grafiku ... ale neviem len hádam.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"