Assassin's Creed: Revelations

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 426
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa Ferdie » Št 01. Dec, 2011, 15:50

taj tak, baví ma to ešte viac ako brotherhood... proste skvelá hra :cool:
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: RX 470 4GB RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4749
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa hulo92 » Pi 02. Dec, 2011, 19:16

potom sa prihlaste kto ma origo a bude hrat aj MP, nech si vas pridam :D po singlaci sa ide na multak :cool:

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
Klaboor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2008, 13:10
Bydlisko: Košice

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa Klaboor » Ne 04. Dec, 2011, 18:25

tak po dnesnom asi 5 hodinovom zapoleni som spokojny, velmi spokojny tak isto ako z predchadzajucimi castami tejto serie....paci sa mi ze pre znizovanie stavu napadnosti odstranili tie plagaty...je to teraz trochu tazsie a clovek musi byt viac obozretnejsi co povazujem za plus....taktiez je zaujimava vec to ze po obsadeni stvrte vam to mozu templary vziat spat ak vam nevyjde suboj co sa mi uz stalo :), je to viac tak rpgckovske, ale potom ked ho ovladnem naspat tak je to bez opatovneho suboja co celkom nechapem preco to tak vyriesili ale aspon nestracam cas :)...chcem sa vas opytat....na mape nie su oznacene tie budky kde zadavam svojim assassinom misie...to je potrebne kupit nejaku mapu v nejakom shope alebo to jednoducho musim hladat jak vol?...niekedy na ne natrafim pocas misie ale ked to chcem najst aby som svojich niekam poslal tak ani za bo** to neviem najst a dost mi to trva...co sa tyka performance...mam vsetko na max, samozrejme aj 8xMSAA ... no napriek tomu ze mam velmi vykonnu grafiku to niekedy klesa aj ku 30tim snimkom kvoli comu som bol nuteny vypnut vsync lebo tie droby boli dost badatelne....vsimol som si ze zapnutym vsyncom hra vyuziva cca 45% gpu a taktiez nevie efektivne vyuzit vsetky 4 jadra...prve jadra maka na max, druhe tristvrt, tretie niekde v polovici a stvrte v stvrtine....dost poor performance na to aku to ma grafiku v porovnani napriklad s BF3 kde pekne 4 jadra naraz cca 85% a grafika na 99%....tam by mohli este zapracovat a bolo by to fakt super....este som zabudol ze ak vypnem vsync tak hra vyuziva trochu viac z gpu...nieco cez 55%
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 1700@3,7GHz, RAM: 2x16GB Crucial Ballistix LT Sport 2666MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD: Samsung 960 PRO 512GB, HDD Array: 2x3TB WD Red RAID0, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Fractal Design Define XL R2 Black Pearl

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4749
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa hulo92 » Ne 04. Dec, 2011, 18:32

k tym budkam, na mape su oznacovane ako biele bomby. je budky na vyrobu bomb a hned vedla je ta assassinska... neviem ci vobec pomoze kupit mapu aby si vedel kde su, pretoze mapy su len pre poklady tusim... k tej vytazenosti - stroj v popise rozlizko 1280*1024 a chova sa mi to tak isto ako tebe :D

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
Ondro1
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1428
Dátum registrácie: So 29. Mar, 2008, 14:00
Bydlisko: Praha

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa Ondro1 » Ne 04. Dec, 2011, 21:09

Klaboor napísal:paci sa mi ze pre znizovanie stavu napadnosti odstranili tie plagaty...je to teraz trochu tazsie a clovek musi byt viac obozretnejsi co povazujem za plus....taktiez je zaujimava vec to ze po obsadeni stvrte vam to mozu templary vziat spat ak vam nevyjde suboj co sa mi uz stalo :), je to viac tak rpgckovske, ale potom ked ho ovladnem naspat tak je to bez opatovneho suboja co celkom nechapem preco to tak vyriesili ale aspon nestracam cas :)...chcem sa vas opytat....na mape nie su oznacene tie budky kde zadavam svojim assassinom misie...to je potrebne kupit nejaku mapu v nejakom shope alebo to jednoducho musim hladat jak vol?...niekedy na ne natrafim pocas misie ale ked to chcem najst aby som svojich niekam poslal tak ani za bo** to neviem najst a dost mi to trva..
Mne sa zas nepáči, že ten "templar awarness" sa ti s kupovaním obchodov a renováciami navyšuje. Keď už, tak to mali dať na nejakých 10-15% za obchod a nie 20%. Taktiež sa mi nepáči, že po tom, čo si dám do veže Master Assassina, tak mi automaticky templári nenapadnú vežu, mohli to zredukovať, že napadnú, ale by to bolo o niečo ľahšie. Inak zaujímavý glitch tam je, že keď od heralda odídeš na viac ako 20m, znovu sa objaví a znovu vyrevuje :D a znovu ho môžeš uplatiť. Pokiaľ ho ale uplatíš a ukradneš mu tie peniaze, už sa neobjaví. Taktiež je nakupovanie vecí dosť časožrútske, pomaly peniaze nabiehajú, všetko je strašne drahé, málo peňazí nabieha... V predchádzajúcich bolo všetko strašne lacné, tu je to strašne drahé. Plus, kampaň je extrémne krátka, teda hlavné misie, príliš nad tým nepremýšľali, hlavne epizóda v Cappadocia-i, tam to mohli rozšíriť. 8 sekvencií je málo a aj keď tam je kopec externých misií - Master Assassin misie(2x6), misie Frakcií(2), knihy. Ale v predchádzajúcich hrách ich bolo viac, aj keď nie takýchto. Tak isto mi chýbajú htobky a skryté miesta, sú len 2, čo je nič-moc. Aj cieľov je málo, som bol zvyknutý na postupné odstraňovanie templárskeho vplyvu v meste a vytváranie podsvetia a oni to všetko zredukovali na tie veže. Inak sa mi Konštantínopoľ extrémne páči, perfektne to je spravené a sú tam nádherné miesta, aj keď by mohol byť väčší - v minulých hrách neboli také pekné mestá, ale boli väčšie. Tiež sa mi nepáči, že už sa nedá šlohnúť čln a kôň. :-( Tiež by som uvítal aj možnosť cesty do Masyafu.
Ešte jedna vec - Stredomorská defenzíva - je to nič-moc spravené, naozaj netuším načo sú mi tie XPčka a "assassin slot" v mestách, nedá sa dosiahnuť viac, než 50% assassínskej nadvlády, chcelo by to skôr spraviť ako stratégiu, viac sa s tým pohrať.
We'll bang, ok?

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2836
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa Laro22 » Ne 04. Dec, 2011, 22:01

tak pribeh prejdeny-a som nadseny perfektny koniec zaujimavy ako vzdy...tesim sa na dalsiu cast
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
Klaboor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2008, 13:10
Bydlisko: Košice

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa Klaboor » Ne 04. Dec, 2011, 22:03

vetu za tymi troma bodkami si si mohol nechat pre seba, ale nevadi :D
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 1700@3,7GHz, RAM: 2x16GB Crucial Ballistix LT Sport 2666MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD: Samsung 960 PRO 512GB, HDD Array: 2x3TB WD Red RAID0, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Fractal Design Define XL R2 Black Pearl

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2836
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa Laro22 » Ne 04. Dec, 2011, 22:37

preco?to neni tajomstvo ze bude Assassin creed 3- a uz len dodam ze po prejdeni si pozrite Assassins creed : Embers :good:
ach nahodil som update a vymazalo mi to save ja som si samozrejme nezalohoval :facepalm:
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
slaviq
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 306
Dátum registrácie: Ne 17. Apr, 2011, 00:11
Bydlisko: Bytča
Kontaktovať užívateľa:

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa slaviq » St 07. Dec, 2011, 00:27

Chalani dnes mi prišla drvim zatial multak :) meno tam mam SLaViQ111 pridajte si ma :)
Macbook Pro 13" late 2013
iPhone 5S

Užívateľov profilový obrázok
_Mato_
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2318
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Bydlisko: Beckov

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa _Mato_ » Pi 09. Dec, 2011, 11:40

Takze vcera som dohral hlavny pribeh. Musim uznat, ze AC (akakolvek) je hra, ktora ma za poslednych niekolko rokov zaujala najviac.
Tesim sa na DLC, ktore budu dufam coskoro dostupne na Xbox Live. A uz sa neviem dockat pokracovania, i ked uz to bude asi bez Ezia :smutny:.

Užívateľov profilový obrázok
Klaboor
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 929
Dátum registrácie: Po 26. Máj, 2008, 13:10
Bydlisko: Košice

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa Klaboor » Pi 09. Dec, 2011, 12:14

co bude obsahovat to DLC ? Nejaky dodatocny probeh alebo len nejake vedlajsie ulohy?
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 1700@3,7GHz, RAM: 2x16GB Crucial Ballistix LT Sport 2666MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD: Samsung 960 PRO 512GB, HDD Array: 2x3TB WD Red RAID0, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Fractal Design Define XL R2 Black Pearl

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4749
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa hulo92 » Pi 09. Dec, 2011, 12:17

mapy do multiplayeru, vyzeraju zaujimavo, som zvedavy...

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Užívateľov profilový obrázok
Comby
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 446
Dátum registrácie: Ut 01. Jún, 2004, 14:00
Bydlisko: Kramáre
Kontaktovať užívateľa:

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa Comby » So 17. Dec, 2011, 15:59

Laro22 napísal:ach nahodil som update a vymazalo mi to save ja som si samozrejme nezalohoval
Pôvodný save by mal byť v zložke \Assassin’s Creed Revelations\orbit\40 a nahrať ho treba do zložky C:\Users\YOURNAME\AppData\Local\Ubisoft Game Launcher\savegame_storage\c2tpZHJvdw==\40

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2836
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa Laro22 » So 17. Dec, 2011, 16:27

diki,ale uz to hram od znova...
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
System_ERR0R
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 598
Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
Bydlisko: Zohor (Bratislava)

Re: Assassin's Creed: Revelations

Príspevok od užívateľa System_ERR0R » Ut 06. Mar, 2012, 17:59

Nechce sa mi velmi citat vlakno :red:, ale neviete ci existuje behanie po mape aj po skonceni SP? Pripadne da sa stiahnut ako to bolo neoficialne v Mafii 2?
______________
Spoiler: ukázať
Intel Core i7 2600k + Noctua NH-D14 @ 4.0 | MSI GTX580 Twin Frozr II + AC Accelero Xtreme + @900/1800/2180| MSI P67A-C45 B2 | Kingston HyperX 8GB 1600MHz DDR3 Blu | Asus Xonar DX/XD 7.1 | Corsair TX750 | Cooler Master 690 II Advanced NVIDIA edition | Crucial M4 128GB | Seagate Barracuda 7200.12 1TB | Benq XL2411T 144Hz 1080p | Zowie FK1 | QPAD QH-85

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"