DotA 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Fullesh » St 01. Máj, 2013, 16:08

Mensia otazocka. Raz davnejsie som sa zapoil do bety. Ale teraz ked si sitahnem dotu, vypisuje ze ju mam a staci ju stiahnut. Ale ked ju stiahnem a zapnem, pise ze pre hranie si kupte ucet alebo co, pritom som ju uz hral.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa valistar » St 01. Máj, 2013, 17:27

take daco ti pise na steame? neverim... daj screen.

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Fullesh » St 01. Máj, 2013, 20:07

Btw.. tie beta kluce este platia ? Ci uz bol nejaky wipe a uz len kupit hru ?

Na steame mi pise toto - "You already own Dota 2" a mozem si to stiahnut.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa valistar » St 01. Máj, 2013, 20:23

... no nechapem tvoj problem :) .
hej este stale funguju beta kluce ako predtym, len je ich ovela viac v obehu. ja ich mam napr. 16 volnych. :-)
dota 2 ked vyjde bude zadarmo, a momentalne to uz tak v podstate aj bezi.

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Fullesh » St 01. Máj, 2013, 20:35

Ze ked to naisntalujem, zapnem. Vypisuje daco ze kup si early access a nemozem hrat :-)
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Quallity
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 141
Dátum registrácie: Pi 04. Feb, 2011, 21:31
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Quallity » St 01. Máj, 2013, 20:58

Viem že steam uvoľnilo dotu na pozeranie zápasov , že ju zapneš , môžeš pozerať zápasy ale nemôžeš hrať , ak chceš dotu daj mi email pošlem ti pozvánku.
MB: MSI ZH77A-G41 CPU: Intel Core i5-3470 3.20GHz GPU: Radeon HD 7850 2GB RAM: 4GB Kingston HyperX 1600MH CL9 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 Case: BITFENIX Shinobi

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Fullesh » St 01. Máj, 2013, 21:00

Ale este cez leto som zasielal invite, potom mi prislo 3 meili ze mam pozvanku, jednu som pouzil a ostatne zmazal. Ved so mto aj hral 3minuty :D

Ale bolo to ze nemam aktivovane, uz som dostal invite od punishera.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Courage_SK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1633
Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Bydlisko: Považská Bystrica - Rozkvet
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Courage_SK » St 01. Máj, 2013, 23:00

CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM
Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU
Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator
Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD
Dell U2312HM

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Fullesh » So 04. Máj, 2013, 17:48

Hravate spolu ? Tiez by som sa chcel pridat, pretoze ist so 4 random hracmi je fakt onicom. Vzdy sa niekto v prvych 5min odpoi a zo zakona schvalnosti to je od mojho tymu. Nikto nekupuje kuriera, vsetci behaju do obchodu peso, wardy nevedia co znamenaju a uz o volakej taktike vyberu hrdinov v tyme neni rec. Hlavne sa mi lubi ze hned v prvej minute sa pustaju do boja s hrdinami, kedim to 3x nevyjde, tak idu off :facepalm:

//Tak nepochopim ako sa moze niekto odpoit aj z co-op modu proti botom
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2404
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa wingo » So 04. Máj, 2013, 20:21

Na prvej strane máš odkazy, tak si nás popridávaj na STEAMe k priateľom ;)
Keď začínaš tak ťa matchmaking automaticky dáva so začiatočníkmi...
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1080 Phoenix GS, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 (outtake: Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-P, intake: Enermax T.B. Silence UCTB14B bottom), ASUS VG279Q, Logitech K200, Logitech G400, Hifiman HE-4xx

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Fullesh » So 04. Máj, 2013, 20:25

Ved toto, ze som lvl 1, hravam kvoli tomu s botmi kde sa ucim, ale rad by som si chcel zahrat aj normalny match.

// Ach, nejaky hardcore report nie je ? To je neskutocne co ty imbecili robia. Nikto nekupi kuriera, ale mojho pouzivaju stale, to je este OK, ale casto vidim ako niekto beha hore dole. Uz ani wardy nekupujem, sam ot vsetko obsluhovat este so zaneprazdnenym kurierom sa proste neda, dost to zdrzuje a uz som s lvlmi pozadu. Hlavne ma stve ked vidim ze sa niekto odpoil :furious2: Alebo takych co nevedia ako ziskat goldy a hrnu sa do bojov.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
zwARO
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3640
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa zwARO » Ne 05. Máj, 2013, 12:28

stary zlaty share na kuriera v dota1, tu kupis kura a nejaky retardik ti ho zabije lebo nevie co to robi :D

a co sa tyka ward, aj ked ich mas v tych uvodnych hrach, tak aj tak zomru, lebo sa nepozeraju na minimapu :)

Užívateľov profilový obrázok
Courage_SK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1633
Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Bydlisko: Považská Bystrica - Rozkvet
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Courage_SK » Ne 05. Máj, 2013, 19:58

Kto nevie, tak ďalší hero je mnohými nenávidený Legion Commander... teda už Commanderka.
http://media.steampowered.com/apps/dota ... dr_ttn.jpg
Dole v pravo je.
http://www.cyborgmatt.com/wp-content/up ... mander.jpg
http://www.playdota.com/heroes/legion-commander
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM
Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU
Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator
Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD
Dell U2312HM

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5261
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Fullesh » Po 06. Máj, 2013, 09:21

No hrat medzi tych noobov (samozrejem to som aj ja) je ako hrat o nervy kto ldhsie vydrzi :D Ak sa rychlo nafarmite a vyhliadnete si najslabsieho protivnika a dokazete ho 2-3x posebe zabit, je iste ze to opusti a vy ste vyhrali :D
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5113
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » Po 06. Máj, 2013, 18:54

Co tej dote jeboce ? chceme si dat 5ti matchmaking po 2minutach hladania hry nam hru zrusilo a pri dalsom hladani napisalo ze sme ingame ? wtf ? od vcera sa nikomu neda hrat :cool:
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"