DotA 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Jednoduska
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1986
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bydlisko: Kosice, 040 01

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Jednoduska » So 22. Apr, 2017, 11:43

Techies bol super celkom ale ked mu nerfli tie early lvl mines nejako som si povedal ze to nie je ono. hlavne ho zacalo viac ludi hrat tak to uz nebolo take zabavne, ale mozno ho dnes dam si ma motivoval heh.

Ja inak hram tak raz za tyzden, nejako ma to prestalo bavit (to bude lebo hram solo queue stale a ziaden skype a tak co je mensia sranda)
Spoiler: ukázať
MB ASUS Z87-PLUS CPU i5 - 4670K GPU ASUS STRIX 970 SSD Intel 330 180GB HDD WD Green 2TB and some other not important stuff...

tom3549
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Po 28. Aug, 2017, 17:55

Dota2 na 144hz BenQXL2411Z

Príspevok od užívateľa tom3549 » Po 28. Aug, 2017, 18:06

Caute hosi.

Poprosim Vas o radu, popripade skusenost s hrou Dota2 na hernom monitore BenQXL2411Z.
Problem mam v tom, ze na starom (uz predanom) 75hz monitore mi Dota slapala v pohodicke s vypnutou Vsync na 280-300fps bez lagu alebo nejakej neplynulosti. Teraz, po zapojeni noveho monitoru a nastaveni 144hz mi s vypnutou Vsync beha fps stale okolo 280, ale hra je hrozne neplynula a "zasekana"...uz len pohyb kamerou je zasekany...aj s nastavenim grafiky v hre na low...neda sa na to divat a nie to este hrat...mali ste niekto s tymto skusenost? Popripade ako ste to riesili? Ked zapnem Vsync, tak mi slape na 144fps (-10fps drop v massfightoch), lenze ma zasa mys a klavesnica oneskorene reakcie a to sa tiez neda hrat...

CPU: i5-6600k
RAM: 16GB DDR4 2666mhz
GPU: GEFORCE GTX 970
Ovladace su vsetky aktualne.

Za odpoved a rady Vam popredu Ďakujem.

Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1181
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa wingo » Po 28. Aug, 2017, 19:20

Skus zapnut adaptive vsync v ovladacoch ci to nebude lepsie. Ja som na 120hz monitore nemal problem.
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K@4600MHz@1,3V, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1060 6GB + Accelero Twin Turbo II (2100MHz core, 8800MHz VRAM), Samsung 850 EVO 500GB, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 (outtake: Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-P, intake: Enermax T.B. Silence UCTB14B bottom), Acer HN274 (TN, 27", FullHD, 120Hz, 3D Vision), Logitech K200, Logitech G400, Superlux HD-330

tom3549
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Po 28. Aug, 2017, 17:55

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa tom3549 » Po 28. Aug, 2017, 20:28

Super, Ďakujem. Hneď, ako prídem domov, tak to skúsim a ozvem sa. 🙂
Keďže si nemal problém na 120hz, tak môźem skúsiť aj vo Windowse nahodiť miesto 144hz tých 120hz. Keď sa môžem spýtať, ty si mal taktiež vsync nastavene na adaptivne?

Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1181
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa wingo » Ut 29. Aug, 2017, 01:47

Jj odkedy to pridali do ovladacov mam standardne nastavene adaptive. Ale je pravda ze dota2 som uz davno nehral tak neviem ci daco nepomenili. Najviac som to hral prve dva roky od closed bety.
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K@4600MHz@1,3V, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1060 6GB + Accelero Twin Turbo II (2100MHz core, 8800MHz VRAM), Samsung 850 EVO 500GB, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 (outtake: Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-P, intake: Enermax T.B. Silence UCTB14B bottom), Acer HN274 (TN, 27", FullHD, 120Hz, 3D Vision), Logitech K200, Logitech G400, Superlux HD-330

tom3549
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 3
Dátum registrácie: Po 28. Aug, 2017, 17:55

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa tom3549 » St 30. Aug, 2017, 17:01

No mam pocit, ze asi pomenili...nefunguje mi to ani s tym adaptivnym nastavenim, ani na 120hz, ani 144hz. Skusal som vsetky nastavenia tej vsync, aj adaptivne s polovicnou frekvenciou, uz mam pocit ze asi vsetko 😀 Nevadi, Ďakujem za radu kazdopadne, vazim si to. 🙂
Ak by mal este niekto nieco, budem rad. 🙂

Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1181
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa wingo » Št 31. Aug, 2017, 13:10

No skúsil som to a hej pri posúvaní obrazovky to občas robí stuttering. Skúšal som čo sa s tým dá robiť, a mám pre teba dobrú správu - choď do nastavení - video - vyber Use advanced settings - Display Mode - Exclusive Fullscreen. Štandardne je Borderless Window a pri ňom mi to robilo ten stuttering, po prepnutí na Fullscreen to šlo krásne plynulo. Čo sa input lagu týka nezaznamenal som žiadny pri žiadnom nastavení (netvrdím že žiadny nebol, len som žiadny nezaznamenal), tam bude problém asi u teba.
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K@4600MHz@1,3V, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1060 6GB + Accelero Twin Turbo II (2100MHz core, 8800MHz VRAM), Samsung 850 EVO 500GB, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 (outtake: Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-P, intake: Enermax T.B. Silence UCTB14B bottom), Acer HN274 (TN, 27", FullHD, 120Hz, 3D Vision), Logitech K200, Logitech G400, Superlux HD-330

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4812
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » Št 14. Sep, 2017, 22:11

v aprili som si dal metu ze po veceroch hitnem 5,4k dneska konecne po double downe to tam padlo a som 99,4% feelsgoodman
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Jednoduska
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1986
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bydlisko: Kosice, 040 01

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Jednoduska » Pi 06. Okt, 2017, 11:08

O zivote. a trochu o dote. typek znicil yahooo

Spoiler: ukázať
MB ASUS Z87-PLUS CPU i5 - 4670K GPU ASUS STRIX 970 SSD Intel 330 180GB HDD WD Green 2TB and some other not important stuff...

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1645
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » So 04. Nov, 2017, 15:46

Čo hovoríte na nový patch? U mna katastrofa, 10 hier po sebe prehratých.. nechápem, hráči čoraz horší a horší
PC i5 2500K 4,2 GHz NH-D14 RAM 16GB GPU 1060 SSD 120GB HDD 3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver NavigationRear cameraCHSKY Horn
Phone Apple iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case Apple Silicone Cocoa PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"