DotA 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4811
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » Ut 13. Dec, 2016, 15:23

v ziadnej hre mi nevyhovovalo male UI v rohoch... hlavne mapa atd ci uz wowko alebo csko... aj preto sa pouzivaju black bary vy idete proti trendom :D
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8953
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa quicky » Ut 13. Dec, 2016, 16:12

kazdy podla chuti... by som povedal :)
King is back from VACation :D

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4811
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » Ut 13. Dec, 2016, 16:19

hej, ved hej... ale keby bolo UI upravovatelne ver tomu, ze by to najlepsi hraci vyuzili rovnako ako to vyuzivaju najlepsi vo wowku... a je to porovnatelna hra, velmi
situovat to podstatne blizsie k stredu.
siroky FOV v mobe sa hodi len ta mapka je hrozne daleko a mala...
uz davno som rozmyslal nad tym preco nieje nastavenie UI volitelne ako to je v inych hrach... napr. WOT WOW a pod.
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1180
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa wingo » Ut 13. Dec, 2016, 16:36

Do šírky rozšíria ak máš na to vhodný HW, ale do výšky ani bohovy. Diskriminácia! :)
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K@4600MHz@1,3V, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1060 6GB + Accelero Twin Turbo II (2100MHz core, 8800MHz VRAM), Samsung 850 EVO 500GB, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 (outtake: Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-P, intake: Enermax T.B. Silence UCTB14B bottom), Acer HN274 (TN, 27", FullHD, 120Hz, 3D Vision), Logitech K200, Logitech G400, Superlux HD-330

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4811
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » Ut 13. Dec, 2016, 19:13

ale neni to fer no.... pokial mozes mat fov 21:9 tak nech daju moznost black barov ku 16:9 a ja si monitor o 5cm posuniem :D
cele mi to pride take nedomyslene...
HUDko je jeden velky fail kde sa prekryvaju veci
ale vdaka bohu valve pocuva hracov
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4811
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » Št 15. Dec, 2016, 02:57

Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7145
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa valistar » Št 15. Dec, 2016, 10:29

Dota 7 :D

Treba pockat par tyzdnov na balance patch na vsetky tie talenty... niektore su strasne OP. Takisto exp sa velmi lahko ziskavaju a predosly level 23 je teraz 25 takze vo vacsine hier maju aj supporti level 25 a hru co cely cas vyhravas mozes na tych talentoch celkom lahko prehrat. Minimalne by mali spravit to ze sa nespawnujuju 4 bounty runy kazde dve minuty... mozno radsej jedna nahodna u radiant a jedna u dire.

Inak neodporucam hrat ranked, uz mi nezaratalo dve hry lebo zrazu vsetkych odpoji a aj ked su vsetci spat hru uz nerata.

Užívateľov profilový obrázok
Jednoduska
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1985
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bydlisko: Kosice, 040 01

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Jednoduska » Št 15. Dec, 2016, 10:41

Po prvej hre som si kupil overwatch. mam skoro 5K hodin v dote ale neprekrocim tu hranicu v takomto patchi, to by bola prehra :D

Mozno to zapnem za par mesiacov ked sa to ukludni ale nepaci sa mi to, subjektivne, prave preto som to hral lebo bol vysoky skill cap (relativne) a old school desingn (ktory v podstate skoncil od uvadzania novych postav kazdy novy design je mega moderny).

No nic, overwatch it is :D Som casual mne treba iba jednu hru ktoru zapnem na hodku dve po praci ak mam cas a dota to uz, po par rokoch, nebude.
Spoiler: ukázať
MB ASUS Z87-PLUS CPU i5 - 4670K GPU ASUS STRIX 970 SSD Intel 330 180GB HDD WD Green 2TB and some other not important stuff...

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6196
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Papek » Št 15. Dec, 2016, 15:22

Dota sa u mna dostala do takeho stavu, ze jej uz neviem prist poriadne na chut. Mam pocit, ze som ju naposledy zapol a zahral so si tak naozaj s chutou pred rokom, odvtedy to boli len take marne pokusy o znovunaskocenie do rozbehnuteho vlaku, ale nejako ma to nechytilo :(
■ i3-6100 @1,04V + NoFan CR-95, 8GB DDR3, GTX960 2GB + Alpenfoehn Peter 2, Corsair F3 120GB, 2.5" Hitachi 1TB 5400rpm + Vibration Killer, ASUS Z170-P D3, Fortron Xilenser 400W, BitFénix Shinobi
■ iPhone 7 Black, Lumia 950 DS, Lumia 640 LTE, iPhone 5S

flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Jednoduska
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1985
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bydlisko: Kosice, 040 01

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Jednoduska » Št 15. Dec, 2016, 15:53

ja som ju posledny rok hraval len ked nebola doma frajerka a chcel som vypnut. takze tiez malo pozitku. mozno to bude aj tym ze som siel cisto solo queue skor oa tym aj pado lskill aj chut. nedostalo ma to vobec do komunity. Suhlasim s Papekom, prosto uz pred zapnutim viem ze to nebude to co pred 3 tisic hodinami :D

Ale hej, s Wedrom to boli krasne casy boostenia a celkovo. 3K FOR LIFE! :laugh: joj som sentimentalny, spat do prace
Spoiler: ukázať
MB ASUS Z87-PLUS CPU i5 - 4670K GPU ASUS STRIX 970 SSD Intel 330 180GB HDD WD Green 2TB and some other not important stuff...

Užívateľov profilový obrázok
dargy
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1288
Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa dargy » Pi 16. Dec, 2016, 01:31

Ja uz to zrejme odinstalujem, ked po novom update som bludil po mape, nevedel ani shop otvorit, vsetky tahy co som mal v ruke teraz menit. Cista katastrofa. Rezignoval som uz na low score, ktore uz ignorujem, ale toto je uz na mna moc.

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1645
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Pi 16. Dec, 2016, 07:15

jedine co sa mi paci, ze nove miesta na portovanie dali vacsiu akciu, inak mapa hroza ale je to len o zvyku (dufam, ze to uz nebude viackrat menit..)
PC i5 2500K 4,2 GHz NH-D14 RAM 16GB GPU 1060 SSD 120GB HDD 3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver NavigationRear cameraCHSKY Horn
Phone Apple iPhone 7 Plus 256GB Jet Black Case Apple Silicone Cocoa PowerBank Xiaomi Mi 10000mAh

Užívateľov profilový obrázok
wedro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 503
Dátum registrácie: Po 15. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: bardejov/KE
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa wedro » Pi 16. Dec, 2016, 19:03

Jednoduska a techiesa si neskusal? zaminujes shriny a EZ :D

Mne sa dari tento patch, ale to som si pozeral poriadne zmeny. Ale mam aj vela bugov posledne hry...
Spoiler: ukázať
CPU:E2180@3,2Ghz(cooled by freezer 7 pro), MB:GA P35-DS3, RAM:2x1GB A-Data Vitesta EE 800+, GPU:HD 4850 (cooled by accelero s1 rev.2), HDD:Seagate Barracuda 160GB + Seagate Barracuda 1TB, PSU:corsair vx450, CASE:CM Dominator 690, LCD:LG 204WT-BF porubal som a rucil do kotla

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 5973
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Brno, Prešov

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa CageJ » So 22. Apr, 2017, 09:47


Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4811
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » So 22. Apr, 2017, 10:58

Ono 7/10 na eu west su rusi s pingom 150 a IQ 75
ak by to lepsie delilo tie regiony a prednastaveny jazyk tak je to totalny win.
jediny problem je ze ked das napr. 8k mmr jak daktori borci tak uz si nezahras polku roka ked pro hraci hraju turnaje lebo nemas supera a druhu polovicu na queue cakas 30+ min
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"