DotA 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa k0rben » Ut 05. Mar, 2013, 18:43

ja hram bez autoattacku, hybem screenom sipkami (nie mysou), attack mam na num-0, spelly na num-123456, glyph na 9, Ping na right ctrl, kreslenie na right alt, comm ruzicu na right shift, inventar na insert,home,pgup atd. tak ako ho vidno v hre.
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5110
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » Ut 05. Mar, 2013, 19:28

uz si skusal pudgeho ? :hysterical:
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
wedro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 507
Dátum registrácie: Po 15. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: bardejov/KE
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa wedro » Ut 05. Mar, 2013, 19:44

mna zas sere ze ked pouzivam blink dagger tak pingujem po mape lebo mam inventar na alt+q,w,e,a,s,d. Mam to podla HoN nastavenia, ale sa cudujem lebo tam bolo pingovanie cez alt tiez ale pri pouzivani inventara mi to nepingovalo.

Pre tych ktory hraju v teame su to celkom zaujimave triky https://www.youtube.com/playlist?list=P ... QblS88-i2z

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa k0rben » Ut 05. Mar, 2013, 20:24

elementar napísal:uz si skusal pudgeho ? :hysterical:
preco?
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
Courage_SK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1633
Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Bydlisko: Považská Bystrica - Rozkvet
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Courage_SK » Ut 05. Mar, 2013, 23:07

k0rben napísal:ja hram bez autoattacku, hybem screenom sipkami (nie mysou), attack mam na num-0, spelly na num-123456, glyph na 9, Ping na right ctrl, kreslenie na right alt, comm ruzicu na right shift, inventar na insert,home,pgup atd. tak ako ho vidno v hre.
To ako môžeš hrať :facepalm:
wedro napísal:mna zas sere ze ked pouzivam blink dagger tak pingujem po mape lebo mam inventar na alt+q,w,e,a,s,d. Mam to podla HoN nastavenia, ale sa cudujem lebo tam bolo pingovanie cez alt tiez ale pri pouzivani inventara mi to nepingovalo.
To preto že v HoNe a Dote 1 sa dá pingovať iba na minimapu zatiaľ čo v Dote 2 sa dá hocikam okrem HUD.
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM
Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU
Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator
Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD
Dell U2312HM

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa k0rben » St 06. Mar, 2013, 01:29

Absolutne v pohode, mam stale lavu ruku na sipkach, ukazovak prostrednik na spelloch, proste vsetko mam pristupne jednou rukou a nemusim davat qwerthgjkidlpco a dalsie klavesy ktore a alt+neviemco :-) . Vzdy mi v kazdej rts a dote prislo lepsie posuvat si obraz sipkami ako mysou chodit vlastne prec zo stredu obrazu len kvoli posunutiu+ked mam na stole kopec veci tak podlozka je limitovana..
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5110
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » St 06. Mar, 2013, 08:31

ja mam 7 bindov na myske :D realne pouzivam 5 ale predsa bez mysi ? ako napr. vystrelis raketu za clocka niekam do kukuric na druhu stranu mapu bez toho aby ti usiel last hit na lajne ? ako sa prehookujesz lajny na lajnu napr. na friendly target ak ta gangnu alebo proste zabijaju to chce momentalne rychlo presunut obraz na inu cast mapy a presne sa trafit... to iste taky pudge s force staffou

sry ale mne to pride ako na counter striku strielat enterom :rolleyes:
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6698
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Papek » St 06. Mar, 2013, 11:57

ja mam na myske dva bindy + na vrchnom rade na klavesnici š a č, vacsinou viac ako 4 aktivne predmety nemam
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa k0rben » St 06. Mar, 2013, 14:28

elementar napísal:to chce momentalne rychlo presunut obraz na inu cast mapy a presne sa trafit...
kliknem si lavym na minimapu ked tam chcem premiestnim obraz, jasne ze od studne k roshovi nebudem scrollovat sipkami a cakam 5 minut kym mi to tam pride, tie sipky zas neber tak ze su vyhradne (nie ze ako csko ze wsad+spiky a naklanam sa hore dole ako :facepalm: bez mysi), len ich proste pouzivam ked mam kameru okolo fightu, svojho hera atd. (predstav si ze mas presne vycentrovanu kameru na teba stojis na mide pri sentinel vezi a chces sa pohnut na kraj svojho kopca s tym ze chces vidiet (pohnut kamerou) na ich kopec. Ja spravim to ze ako klikam tak si posuvam kameru, mysou robis to ze si kurzor musis dat do krajnej polohy obrazovky aby sa ti zacala posuvat kamera a potom kurzor vratit tam kde sa chces pohnut a kliknut.(resp.opacne, kliknes a potom musis posunut)
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7160
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa valistar » St 06. Mar, 2013, 14:43

kazdy ma ovladanie tak nastavene ako si zvykol, ja hram skoro default len na myske mam dva itemy bindnute. hocico ine by bolo tazke si prevyknut ale viem si to predstavit tak hrat ako korben napr... btw samozrejme hram na LEGACY keys, ked picknem hera tak tie prsty mi tam automaticky idu aj ked su rozhadzane po celej klavesnici. QWER neuznavam :laugh: . teraz sa chcem skor pohrat s makrami, napr na jednoduchy bottlecrowing sa da spravit, alebo na ine veci - jednym tlacidlom spravi sekvenciu klikov a usetri ti cas :)

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6698
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Papek » St 06. Mar, 2013, 14:49

Tiez som dlho tvrdohlavo isiel na klasickych skratkach, ale ked som si konecne zvykol na QWER, tak sa mi lepsie ovladali itemy skratkami z horneho radu. Je to iba zvyk.

k0rben - dufam ze sa vidime na lanke, to tvoje ovladanie chcem vidiet nazivo, znie to zaujimavo
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2356
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa wingo » St 06. Mar, 2013, 16:20

Ja som hneď prešiel na QWER, chvíľu mi trvalo zvyknúť ale ten pocit keď nemám prsty cez celú klávesnicu je na nezaplatenie :D
Itemy som nabindoval na 1-3 (hornú radu, spodnú požívam len klikom myši - TP apod.), inak bez úprav. No a ten autodeny a netgraph cez konzolu.
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1080 Phoenix GS, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 (outtake: Noiseblocker NB-eLoop Fan B12-P, intake: Enermax T.B. Silence UCTB14B bottom), ASUS VG279Q, Logitech K200, Logitech G400, Superlux HD-330 + Brainwavz memory foam sheep skin round earpads

Užívateľov profilový obrázok
M4ck0
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 90
Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2012, 12:22

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa M4ck0 » Št 07. Mar, 2013, 11:03

Pridavam profil
http://steamcommunity.com/profiles/76561198074119837/
Snad si bude s kym uz aj zahrat teda :)
MB: Gigabyte Z77X D3H CPU: i5 3570K @4.5GHz CPU cooler: Zalman CNPS10Extreme VGA: Gigabyte GTX670 2GB @1254MHz RAM: Corsair Vengeance 2x4GB 1600 CL9 HDD: Seagate 1TB SSD: Intel 180GB 330 series PSU: Seasonic M12II-620 Bronze CASE: Zalman Z9 Plus OS: Win 7 Ultimate 64bit

Užívateľov profilový obrázok
sanjuro
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 978
Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa sanjuro » Št 07. Mar, 2013, 23:10

ludia ako sa da hrat proti trollovi? ked ho nehra idiot da sa vobec porazit? nic nemal v inventari, celkom dobre sme aj hrali a daval si nas ako po masle, nechapem tomu hrdinovi totalne, hovorim o pube
MB: ASUS Rampage IV Formula CPU: i7-3930K @ 4,6 GHz Cooler: Thermalright Macho 120 SBM RAM: 4x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL8 SSD: Samsung 840 Pro 256GB HDD: Hitachi Deskstar 7K1000.B 1TB GPU: Inno3d GTX1070 Dual @ 2100 MHz PSU: CoolerMaster m700 Audio: Sound Blaster Z Case: Cooltek UMX2 LCD: Dell S2716DG Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Artisan Hayate Otsu Mid Headphones: AKG K550

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5110
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » Pi 08. Mar, 2013, 00:07

tinker s hexom FTW...
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"