DotA 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Courage_SK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1633
Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Bydlisko: Považská Bystrica - Rozkvet
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Courage_SK » Pi 18. Jan, 2013, 18:58

No proste Dota 2 pôjde aj do Číny a tam musia cenzúrovať všetku krv, lebky, duchov a ako by som to povedal...kozy.
Už začali s upravovaním ikoniek spellov.
http://www.dota2.cz/files/images/node/comparisonv.jpg
A tiež upravili hrudník Naga Sireny
Original:
Obrázok
A verzia pre Čínu:
Obrázok
BTW som zvedaví čo urobia so Skeleton Kingom keď im tak vadia lebky :laugh: .
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM
Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU
Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator
Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD
Dell U2312HM

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5152
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » Pi 18. Jan, 2013, 19:02

Connecting to the dota2 network... hlavne ze kamos hra turnaj hmm ?
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Courage_SK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1633
Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Bydlisko: Považská Bystrica - Rozkvet
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Courage_SK » Pi 18. Jan, 2013, 19:43

Resetuj Steam dokial to nepôjde.
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM
Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU
Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator
Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD
Dell U2312HM

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5152
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » Pi 18. Jan, 2013, 19:47

uz ide ale druhy den mam 200+ ping :?
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
roman_tt
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 370
Dátum registrácie: Št 10. Feb, 2011, 20:33
Bydlisko: Trnava
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa roman_tt » Pi 18. Jan, 2013, 20:31

u mna tak isto momentalne ale treti den 120+ ping minuly tyzden som mal ale tri dni 400+ fibernet optika 100mb/s
sux it :wallbash: :facepalm:

Užívateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 580
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Pini » Pi 18. Jan, 2013, 20:43

roman mam ten istý net a podobný problém :rolleyes:
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK b450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:Sapphire Pulse RX5700 , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: Lancool K58 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"

Užívateľov profilový obrázok
zwARO
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3640
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa zwARO » Pi 18. Jan, 2013, 20:48

neviem preco vam to nejde, mne to ide stale rovnako a tiez mam fiber optiku a ziaden problem nemam.

Užívateľov profilový obrázok
BlackAngel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 934
Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa BlackAngel » Pi 18. Jan, 2013, 21:22

tiez mam fibernet a vsetko slape ako ma :)
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6825
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Papek » Pi 18. Jan, 2013, 21:23

taky tak, akurat som si pockal asi 10 minut na update
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
zwARO
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3640
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa zwARO » Pi 18. Jan, 2013, 22:05

privatka o 22:15?

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa k0rben » So 19. Jan, 2013, 01:15

privatka o 0:15 :laugh: ?
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7274
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa CageJ » So 19. Jan, 2013, 02:37

ta :D

Užívateľov profilový obrázok
NuSuey
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 612
Dátum registrácie: So 28. Júl, 2007, 08:00
Bydlisko: Kosice

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa NuSuey » Po 21. Jan, 2013, 12:38

sledujem ze ste si ma zacali vo velkom pridavat :D teraz nebudem vediet kto je kto :)
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB

Užívateľov profilový obrázok
@ndy25
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 98
Dátum registrácie: Po 20. Dec, 2010, 14:24
Bydlisko: small village near PN
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa @ndy25 » Po 21. Jan, 2013, 13:27

Pozri v 1. prispevku tohoto vlakna, mas tam aj nicky na fore aj so steam ID :)

BF3 Soldier: Andy2305
STEAM Profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198019604950/
TS3 server |DayZ - Battlefield 3 - Arma II + OA - Arma III|: ts3.fastline.cz: 9987

Užívateľov profilový obrázok
citronik44
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2436
Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa citronik44 » Po 21. Jan, 2013, 19:32

Obrázok
MB: GIGABYTE GA-B250-HD3P | CPU: Intel Core I3 7300| Cooler: Noctua NH-U12P | RAM: G.Skill Trident Z 2x8 GB | VGA: Gigabate GTX 960 2GB| PSU: Cougar A450/R | SSD: Crucial MX500 120 GB | HDD: WD Green 2TB | Skrinka: Lancool K58

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"