DotA 2

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
@ndy25
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 98
Dátum registrácie: Po 20. Dec, 2010, 14:24
Bydlisko: small village near PN
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa @ndy25 » St 16. Jan, 2013, 16:51

elementar napísal: ...Vcera sme sa piati zisli na skype....
Ak chcete mozete chodit na TS je to lepsie ako skype, spravil som tam kanal Dota2, chalani od nas tiez obcas hravaju :-)
BTW: Ak bude zaujem kludne mozem spravit dalsi kanal.
Adresa TS v podpise ;)

BF3 Soldier: Andy2305
STEAM Profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198019604950/
TS3 server |DayZ - Battlefield 3 - Arma II + OA - Arma III|: ts3.fastline.cz: 9987

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6825
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Papek » St 16. Jan, 2013, 17:19

Presvedcte ma niekto o tom, ze TS je lepsie... Lebo ja som z toho jelen. Ma to push to talk, pripadne voice activation, co moze byt dobra featurka, lenze kvalita zvuku je nahovno, vznikaju rozne sumy, prskance atd. Zabera to mensiu sirku pasma, ale to snad v dnesnej dobe, kde je 1Mbit snad aj v ciganskej osade, nemusime riesit ... ci? Mne sa prave viac rata nepretrzity prenos Skype, ked napr. pride kamosa z*rbat mamka, pripadne si od neho ide pytat cigarety :D
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 580
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Pini » St 16. Jan, 2013, 18:16

tiež mam radšej skype, pokial nemáte nejakú mikrovlnku tak je to Ok :D a keď vám náhodou niekto kričí v pozadí tak si vypnem mic
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK b450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:Sapphire Pulse RX5700 , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: Lancool K58 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"

Užívateľov profilový obrázok
Courage_SK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1633
Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
Bydlisko: Považská Bystrica - Rozkvet
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Courage_SK » St 16. Jan, 2013, 18:42

Skype beží nepretržite=stále počuť šum, zato TeamSpeak sa aktivuje hlasom alebo tlačidlom. Inak tiež používam oboje.
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM
Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU
Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator
Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD
Dell U2312HM

Užívateľov profilový obrázok
@ndy25
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 98
Dátum registrácie: Po 20. Dec, 2010, 14:24
Bydlisko: small village near PN
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa @ndy25 » St 16. Jan, 2013, 19:03

Papek napísal:Presvedcte ma niekto o tom, ze TS je lepsie...
TS3 ma uz lepsie kodeky ako mala TS2 a kvalita zvuku zavisi aj od nastavenia jednotlivych kanalov na TS aky maju bandwich a kodek.
Pre najlepsiu kvalitu audia sa pouziva Speex Ultra Wideband 32kHz. A rozhodne je to lepsie ako skype a takisto komfortnejsie. Samozrejme vec nazoru kazdeho jednotlivca. :)
PS: "Pazvuky" a rozne "zajimave" informacie ako su ziapanie nasranej manzelky/milenky alebo rozne zvuky domacich milacikov prenasa takisto TS ako aj Skype - o nic nebudete ochudobneni :D

BF3 Soldier: Andy2305
STEAM Profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198019604950/
TS3 server |DayZ - Battlefield 3 - Arma II + OA - Arma III|: ts3.fastline.cz: 9987

Užívateľov profilový obrázok
zwARO
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3640
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa zwARO » St 16. Jan, 2013, 19:08

budete. mam push to talk :D

Užívateľov profilový obrázok
wingo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2904
Dátum registrácie: St 01. Sep, 2010, 20:36
Bydlisko: Podbrezová

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa wingo » St 16. Jan, 2013, 21:06

Ja osobne nevidím žiadny význam pre Skype, využívam buď TS alebo voice priamo v hre.

Inak čo sa týka matchmakingu ideálne to nebude nikdy, keďže tam vstupujú faktory ktoré akokoľvek dobrý matchmaking nemá ako pokryť ako napríklad momentálna forma, nálada, znalosť randomnutého/picknutého hrdinu (napr. chce vyskúšať niečo nové alebo dal counter pick a nemá s ním veľa skúseností), ako si sadne s človekom s ktorým sa ocitne na linke (ak to nie je tým, ale aj ak to je tým kamošov čo to nehrajú v rovnakom zložení pravidelne) atď. Si zober že aj v high level turnajoch sú často jednotlivé hry dosť jednostranné a to je pritom už úplne iná liga ako random pub.
STEAM: http://steamcommunity.com/id/X-w1n9/

i7 6700K@4,6GHz, Noctua NH-D14, GIGABYTE GA-Z270 GAMING K3, 16GB DDR4 Corsair Vengeance 3200MHz, Gainward GTX 1080 Phoenix GS, Toshiba XG3 1TB M.2 NVMe, 1TB Samsung SpinPoint F3 3RZ + Silentmaxx HD-Silencer, Corsair TX650 + Enermax T.B. Silence UCTB12A, Fractal Design Define R3 + 5x Arctic P14 PWM PST, ASUS VG279Q, Gamdias Hermes P3 Brown, Logitech G400, Hifiman HE-4xx + Topping NX4DSD

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa k0rben » St 16. Jan, 2013, 21:20

skype osobne nepouzivam, nemam ani webku, predpokladam ze sa musis friendnut z ludmi, v tsku sa pohadzes do roomu a koniec, nemusis nic ine riesit okrem nastavenia ptt.. ak nebude ts tak potom steam voice chat tiez velmi easy ako som vravel.
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5152
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa elementar » St 16. Jan, 2013, 21:34

TS je lepsie ako hovori hore vtedy ak nieste zfriendovani a tiez nemam 50 ludi na skype... hral som s kamaratmi preto skype
inak TS je kvalitou na tom dost zle vravim o vseliakych ozvenach a podobne...no a push to talk mi ubera palec co su 3 bindy
Naposledy upravil/-a elementar v St 16. Jan, 2013, 21:52, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Pini
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 580
Dátum registrácie: St 17. Aug, 2011, 20:37
Bydlisko: Bratislava

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Pini » St 16. Jan, 2013, 21:51

nerozumiem tej odozve.. mam ping 20 alebo 130 , delay je rovnaky . V poslednej hre sa aj spoluhráč sťažoval na delay :(
a nezahráme niečo ?

/stalo sa vam už že vám zmizlo to tlačítko "find match " :D
Spoiler: ukázať
MB:ASROCK b450m Pro4 ,CPU: Ryzen 2600 VGA:Sapphire Pulse RX5700 , RAM:Patriot 2x8gb 3000Mhz , ZDROJ: Seasonic G-550 CASE: Lancool K58 HDD : Seagate 1TB, SSD:Samsung 960 evo 250 gb SSD2:Kingston a400 480gb Mys: Logitech g305 , steelseries Quick Klavesnica: Logitech G11 Monitor: Dell 27"

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7274
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa CageJ » St 16. Jan, 2013, 22:41

k0rben napísal:skype osobne nepouzivam, nemam ani webku, predpokladam ze sa musis friendnut z ludmi, v tsku sa pohadzes do roomu a koniec, nemusis nic ine riesit okrem nastavenia ptt.. ak nebude ts tak potom steam voice chat tiez velmi easy ako som vravel.
nie nemusis...
je to P2P siet..
staci ak mas jedneho priatela spolocneho


Pouzivam obe - aj TS3 aj skypek..

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa k0rben » Št 17. Jan, 2013, 01:03

dobre vediet, kazdopadne pudgovacka pekna :laugh:
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 7274
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa CageJ » Št 17. Jan, 2013, 01:07

no, naberiete expy, tak bodaj by ne :)

Užívateľov profilový obrázok
zwARO
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3640
Dátum registrácie: So 13. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: BA

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa zwARO » Št 17. Jan, 2013, 01:18

k0rben napísal:dobre vediet, kazdopadne pudgovacka pekna :laugh:
wtf mod by bol lepsi :D

Užívateľov profilový obrázok
Jednoduska
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3674
Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Bydlisko: Kosice, 040 01

Re: DotA 2

Príspevok od užívateľa Jednoduska » Št 17. Jan, 2013, 05:04

Suhlaism s tym TS kanalom, pridem tam niekedy vecer snad niekoho najdem..teraz o 4 rano to uz neskusam :D

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"