The Elder Scrolls V:Skyrim

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13692
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa Snake » St 16. Nov, 2011, 18:56

ja som 33lvl a skoro všetko šlo do sneaking, pickpocketing a kúziel, len ma boha zaujíma, že keď je teoretický maximálny level 70, tak ako do riti získam všetky perky, šak nemám poriadne ani 1/8nu :/
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Blackhawk
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2143
Dátum registrácie: St 07. Jan, 2009, 14:12
Bydlisko: Sereď

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa Blackhawk » St 16. Nov, 2011, 18:59

vsetky perky neziskas, v tom to je, ze si musis vybrat iba jednu oblast, vsetky mat nemozes
CPU : Intel® i5-4670K , MB : ASROCK Z87 PRO3 , RAM : KINGSTON 2x4 DDR3 , GPU : MSI GTX760 TF 2GD5/OC , PSU : Corsair VX550W , CASE : Cooler Master Dominator 690 + 2xEvercool RS14 + 2xEnermax Magma + Noctua P12 + Noctua S12, DVD : SAMSUNG SH223F , HDD : Crucial M4 64GB, WD 640AAKS , KEYBOARD and MICE : A4TECH G800 + Mionix Castor

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13692
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa Snake » St 16. Nov, 2011, 19:18

:smutny:
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
nobody
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 465
Dátum registrácie: Ne 07. Sep, 2008, 10:23
Bydlisko: Púchov

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa nobody » St 16. Nov, 2011, 19:58

Potešujúca novinka - pripravuje sa veľký patch
HP EliteBook 840 G3
Xiaomi Mi4c White

Užívateľov profilový obrázok
riXo
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 260
Dátum registrácie: Ut 03. Feb, 2009, 18:47
Bydlisko: Bratislava

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa riXo » St 16. Nov, 2011, 20:07

Vyborne, uz aby bol vonku. Cim dlhsie hram tym viac chyb, ale nastastie nic strasne ako napr. Gothic...

A ku skillom a levelu... Neviem presny postup, ale treba sa nechat zatknut, klesne skill a potom ho znovu vylevelit, alebo ako to je... Uz v oblivione tak dosahovali velmi vysoke levely.
i7 8700k + NH-D15, Strix Z390-F, 16GB 3200MHz, MSI RTX2080, Superflower 650W, Meshify C, EIZO EV2750

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12568
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa Per » St 16. Nov, 2011, 20:36

Ve svých nejhorších chvílích Skyrim klopýtá o popletenou umělou inteligenci, pády na desktop a nedomyšlený inventář. V těch nejlepších je novodobým králem žánru.
10/10

games.cz

http://games.tiscali.cz/recenze/the-eld ... enze-57615

Viete mi povedat,preco mam len jeden hlas aj ked som uz zabil dvoch drakov,vratane toho na na zaciatku..

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6944
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa Kyselinka » St 16. Nov, 2011, 23:21

Chalani, ako vypnem VSync?
iPresentInterval=0 mam uz v SkyrimPrefs.ini a stale to je na 60FPS
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12568
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa Per » St 16. Nov, 2011, 23:53

vloz to do Skyrim.ini do sekcie displej

Užívateľov profilový obrázok
Kyselinka
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6944
Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Bydlisko: Bratislava a okolie

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa Kyselinka » Št 17. Nov, 2011, 00:24

Diky mam :)
Work: Alienware m15 - Epic Silver | Intel Core i7-8750H | 2x16GB RAM| 256GB + 1TB M.2 SSD | GeForce RTX 2080 Max-Q | 15" Full HD 144Hz
NAS: Intel Pentium G3258 @1,5Ghz | Asrock B85M Pro4 | Kingston 2x4GB 1333Mhz | Crucial M4 128GB | 2xWD Red 3TB | Seasonic G-360 | BitFenix ProdigyM White | XPEnology
HTPC: Asrock J3455M | Kingston 2x4GB 1600Mhz | Intel 520 120GB | Corsair AX750 | Asus Xonar DX | Cooltek G3 - Silver | Libreelec
Media: TX-55AS640E | RPi 3 & PiFi Digi+ | HK 3490 | JBL ES90 Black | HK SoundSticks Wireless | HK BT Headphones

jank05
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 227
Dátum registrácie: Ut 19. Okt, 2010, 14:45
Bydlisko: Nemšová/zahraničie (DE,A)

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa jank05 » Št 17. Nov, 2011, 01:29

Mučo Mačo napísal: Viete mi povedat,preco mam len jeden hlas aj ked som uz zabil dvoch drakov,vratane toho na na zaciatku..
Na to aby si začal používať hlasy(shouts) potrebuješ 2 veci:

1. dračiu dušu - získaš zabitím draka
2. nejaký ten hlas - dajú sa nájsť vo viacerých dungeonoch alebo ked začneš plniť hlavný príbehový quest tak ti npc aj niektoré lokácie odporučia, kde sa dá taký shout nájsť, prípadne ťa nejaký ten hlas naučia

kto uvadzam do spoileru:
Spoiler: ukázať
Greybeards (Šedofúzatí - neviem aký je český preklad(hrám s EN mutáciou))
ja osobne mám už zabitých 13 drakov a 9 rôznych shoutov(z toho 2 na maxe a 2 na polke)

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12568
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa Per » Št 17. Nov, 2011, 01:35

no uz som na to prisiel aj sam..aj tak dik :-)

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 18. Nov, 2011, 19:09

Keď ma naháňajú vojaci z jedného mesta, ako dlho sa tam nemôžem objaviť, aby na mňa zabudli ? :)
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Snake
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 13692
Dátum registrácie: Ne 23. Júl, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava/Galanta
Kontaktovať užívateľa:

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa Snake » Pi 18. Nov, 2011, 19:17

nezabudnú
#rollerman

Užívateľov profilový obrázok
Xenon
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2614
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice
Kontaktovať užívateľa:

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa Xenon » Pi 18. Nov, 2011, 22:58

Tak je asi dosť blbé, keď som si na seba poštval jedno mesto, v ktorom mám quest, čo ? A sám ich všetkých nepobijem. Keď pôjdem do väzenia, tak mi zasa zoberú všetky zbrane. Takže asi jediná možnosť. Hrať odznova. :facepalm:
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12568
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: The Elder Scrolls V:Skyrim

Príspevok od užívateľa Per » Pi 18. Nov, 2011, 23:50

zbrane si volakde uloz nie ? daj sa zavriet bez nich

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"