Counter Strike - problémy, postrehy, návody atď. ...

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
netso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: Ne 10. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov

Counter Strike - problémy, postrehy, návody atď. ...

Príspevok od užívateľa netso » Ut 24. Jan, 2006, 18:16

caute,
v CS ma maximum FPS 60, co je malo. menil som v configu, ale stale je na 60. dik za rady

EDIT by Jerry973: Oznacil som toto vlakno ako dolezite a piste vsetky problemy, otazky atd. sem ... Dakujem za pochopenie.

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Ut 24. Jan, 2006, 18:29

napis zostavu a uvidime ...

jaffar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3068
Dátum registrácie: Št 07. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: BA

Príspevok od užívateľa jaffar » Ut 24. Jan, 2006, 18:32

imho je jedno aku mas zostavu pretoze ci mas 800fps alebo 60 ti je jedno pretoze oko to aj tak nerozozna :wink:

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » Ut 24. Jan, 2006, 20:22

jj. jaffar ma pravdu
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

Užívateľov profilový obrázok
netso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: Ne 10. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov

Príspevok od užívateľa netso » St 25. Jan, 2006, 19:31

dakujem za rady. "....."

CS ma ovela vyssie fps nez bezne hry.

a64, fx5200, 1GBram ...

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » St 25. Jan, 2006, 19:36

napis do konzoly (zapina sa klavesou ~) FPS_MAX 100 ;)

Užívateľov profilový obrázok
Axisko
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 39
Dátum registrácie: Ut 24. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Nové Mesto nad Váhom
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Axisko » St 25. Jan, 2006, 20:33

ako pise kOsTi
a este skus vypnut vertikalnu synchronizaciu v ovladacoch od GK,teda ak ju mas zapnutu :)

Užívateľov profilový obrázok
netso
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 57
Dátum registrácie: Ne 10. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov

Príspevok od užívateľa netso » Št 26. Jan, 2006, 20:06

2 kosti: dik , stare zname. hore pisem, ze to mam v configu.

VS mam samozrejme vypnute

Užívateľov profilový obrázok
Nocturne
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 5
Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Trenèín
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Nocturne » So 18. Mar, 2006, 12:38

Vzdy pomaha vypnut V.synch a do konzole fps_max 100 ked ti to nejde tak je to zahada :8O:

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » So 18. Mar, 2006, 13:35

imho myslim, ze je dobre, ked ti ide konkretne CS na obnovovacej freq. monitora, lebo ti to nebude "pasikovat". Ak chces vyssie refresh, tak si pusti multires, a nastav si tam normalne rozlisenie a 85Hz alebo kolko ti mon. zvladne... mne to ted ide na 85FPS aj ked mam nastavene fps_max na 100 a v_sync off. Ono proste CS ide normalne na max_fps = refresh... a myslim ze je to dobre...
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Inso
Ban
Ban
Príspevky: 367
Dátum registrácie: St 03. Aug, 2005, 20:00

Príspevok od užívateľa Inso » So 18. Mar, 2006, 17:48

no takze skus developer 1 pojde aj fps vyssie ako 100 inak je rozdiel 40 fps 100fps kurevsky velky skuste si to nastavit a uvidite aky je strasny rozdiel ...

Užívateľov profilový obrázok
Napster050
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 162
Dátum registrácie: So 16. Júl, 2005, 20:00
Bydlisko: Home:Turèianske Teplice School:Martin (17)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Napster050 » So 08. Apr, 2006, 21:22

Neni nahodov engine CS 1.6ky schopny zobrazit maximalne 60FPS ? myslim ze to uz viac s tym enginom nejde
MB Foxconn 915P7AD-8Ks CPU Intel Pentium 4 2.8GHz @ 3005MHzRAM 768MB VGA MSI NX6600 Diamond @ 500/1000 DVD-RW LG GSA 4160B HDD 320GB Seagate & 80GB Western Digital & 40GB Seagate PSU Q-tec 650W Sound Card Realtek 7.1 CH HP color LaserJet 2550L HP deskjet 3420 HP scanjet 3530c Steelpad QcK mini Modded Case
IBM ThinkPad T22
Qtek 8500

Užívateľov profilový obrázok
MengelE
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 505
Dátum registrácie: Ut 21. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Kalna/nad Hronom 93532
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MengelE » So 08. Apr, 2006, 21:28

--------------------------------------------------------------------------------

Skoda ze admini zamkli temu Counter-Strike Promod zdovodu ze ma nieco spolocne stemou counter-strike ktora tu uz je aj vzhladom nato ze to je nova verzia a tudiz uplne nova hra ktora si zasluzi vlastne forum ale treba to respektovat a preto prispievajte sem
Raz to muselo prist bud sa presadi CS-source alebo CS komunita na progamingovom poli ako taka zanikne no chlapci od Valve pochopili ze CS-source neni az taki dobri tach a tak uzrel svetlo sveta ich novi vytvor a to CSPromod (zatial neoficialne)je to verzia CS ktora pobezi na engine HL2 ale bude sa viac podobat CS1.6 aspon si ma udajne zachovat nejake tie vlastnosti 1.6 a nebude taka narocna na hardware no ale co vlastne daju do obehu to uvidime.Cakam na vase postrehy
ps:oficialni site a par screenshotou :http://www.cspromod.com/?page=media&sub=screenshots

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
VIP
VIP
Príspevky: 3648
Dátum registrácie: Ut 28. Sep, 2004, 14:00
Bydlisko: Stará Turá - BA
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa SurrendeR » So 08. Apr, 2006, 22:54

imho vyzera to ako Source. neviem ci to predci klasiku 1.6 :roll:
Spoiler: ukázať
PC:Asus x99A-USB 3.1 || Intel i7 5820k 4.1GHz || Gainward GTX 970 4GB Phantom || 4x8 GB RAM || NVMe - 500GB Samsung EVO 970 || RAID0 - 2x120GB OCZ Agility 3 || RAID0 - 2x1TB Seagate Barracuda || Cooler Master Centurion Silencio 452 || Corsair RM750 || 24" EIZO EV2436WFS3-BK EcoView ||
FOTO: Canon EOS 5D MKII || Canon 50mm F1.8II || Tamron 24-70/F2.8 VC || Canon 70-200/F4L IS || Canon EX580 MKII
Mobil: Samsung Galaxy S7
Car: BMW E36 328i Tour

Užívateľov profilový obrázok
MengelE
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 505
Dátum registrácie: Ut 21. Feb, 2006, 02:00
Bydlisko: Kalna/nad Hronom 93532
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MengelE » So 08. Apr, 2006, 23:57

ono v podstate mas pravdu ale budeto dufam ze podobne 1.6 ale o tom ci to prekona 1.6 to je taske lebo ked prichadzala 1.6 tak nik nedal dopustit na 1.5 a tu to mas boom okolo 1.6 a toto mozno caka aj cspro

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"