World of Tanks (MMO)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
jackhammer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 944
Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa jackhammer » Po 17. Dec, 2012, 16:05

to si mylis asi s frantikmi ;)
ruske arty -ako mam odjazdenu iba S51 a oObj.212 s katastrofalnymi vysledkami- ale urcite nie su presne a urcite nemaju maly splash :D ktory prave kompenzuje tu "presnost" ale Obj.261 je uz vraj ine kafe tam to uz ide aj s AP
ale nech sa vyjadria skusenejsi
som akurat na USA 5 tier M41 a u americanov ma prekvapil zatial nadherny odmer dela
Spoiler: ukázať
CPU:i5 3570K + BeQuiet! Dark Rock Pro 2 MB:MSI Z77-GD55 GPU: Palit GTX 1070 GameRock Premium Edition RAM:8GB Mushkin Redline Enhanced PSU:Coolermaster Silent Pro 700w SSD:Plextor M5S 256GB HDD:3 TB Toshiba CASE:Lian Li PC-V 2110 MONITOR:Dell UltraSharp U2412M KEYBOARD:Corsair Strafe RGB MOUSE:Func MS-3² MAT:Razer Mantis speed
Galaxy S6 Edge
World of Tanks: Jackhammer_I

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa r1z1ko » Ut 18. Dec, 2012, 01:39

Pozeral som akurát koľko presne tie skilly dávajú a nejako sa mi to nezdá...ku príkladu na tigrovy P som si dal kludnú jazdu a otáčanie a mieritko mám úplne malunké a nepríde mi že to je zlepšenie iba v nejakých 2-3%, taktiež ostatné (nie základné) skilly mi prídu že fungujú oveľa lepšia ako sa píše...No neviem, možno to je len môj pocit a môže byť zlý.

Každopádne ja na posádku vždy dávam buď opravy alebo kamo, podľa toho na aký tank a čo s ním robím na mape...potom väčšinou žiarovku alebo profesora.

K tej T29, keď to stretnem s tigrom tak vždy do poklopca kadiaľ lezie posádka a je po probléme, väčšinou tí hráči spoliehajú a moc sa nehýbu, takže to ide ľahko trafiť.

Akurát som si zaobstaral Jumbo shermana a nechápem z toho panciera :D keď som top tak majú vážny problém ma prestreliť a ešte keď sa v kopcoch človek dobre nakloní tak to nejde preraziť....posledne som hral a 52 obdržaných zásahov :D ale železnú zed som nedostal, ale chladnokrvného áno. Taktiež poteší keď sa objaví kv1s pred vami a celá natešená že vás dá...tuk, odrazí sa to a vy do nej húfnicou s goldom a za 400hp :laugh:

taktiež minule som sa hral s kv1s ktorý vyliezal z diery a proste ma strelal do panciera ale to bol pod takým uhlom že ani keby mal Xkové delo tak to nedá, asi po 5tich ranách to vzdal a prepol na explozívne a po 100vke mi dával rany :laugh: to som ho ale už uklofal s tým stock delom.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11657
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ut 18. Dec, 2012, 19:50

Ako preložiť EXP a Tier do slovenčiny? či neprekladať?
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6277
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Ut 18. Dec, 2012, 19:52

ak chces EXP ako skratku tak ju nechaj, inak experience by sa mohlo dat ako skusenosti
tier by sa dal ako uroven
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5326
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Fullesh » Ut 18. Dec, 2012, 19:55

zalezi od okolnosti, dostatok miesta, jednoduchost, zachovanie imagu

Inak kto by mal zaujem tak - http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... nofficial/
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11657
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ut 18. Dec, 2012, 20:27

Robím preklad noobmeter.com do slovenčiny, preto sa pýtam.
M1ch4l napísal:ak chces EXP ako skratku tak ju nechaj, inak experience by sa mohlo dat ako skusenosti
tier by sa dal ako uroven
OK, tak som to aj dal.

btw: boli pridané "fičúrky", štatistiky a grafy podobné planet-wot.com. Plus, dnes by mali byť sprístupnené ďalšie jazykové mutácie okrem ENG, RU a PL.
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4379
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa lacika » Ut 18. Dec, 2012, 20:50

sa hanbim, ze som zverejnil svoj nick :D
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11657
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ut 18. Dec, 2012, 20:59

Nemáš sa za čo. WoT je o skúsenosti. S takým malým počtom hier nemôžeš mať potrebnú skúsenosť. Teda ak to nie je tvoj 2. účet a pod.

EDIT: slovenská verzia noobmeter.com je online http://www.noobmeter.com/
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
Sebi02
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 427
Dátum registrácie: Ut 03. Máj, 2011, 15:14
Bydlisko: Košice

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Sebi02 » Ut 18. Dec, 2012, 23:17

Nazdar tankisti, ja by som sa chcel spytat na vecicku ohladom posadky, ide o tom, ze som mal celu posadku na CH7 na rovnakej urovni, len radistu som musel naverbovat, ten tusim v CH1 nebol alebo co... to je jedno...
Radista mal o 2% menej vycviku ako zvysok posadky a ked som dovylepsoval posadku na 100% a dal im bratri v zbrani tak sa teraz radista nechce pohnut z 98%.... na kazdom uz mam +- 30% bratov ale on sa nehybe...
je toto normalne a ako sa to da vyriesit? Diky

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11657
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa crux2005 » Ut 18. Dec, 2012, 23:43

Sprav radšej screenshot, lebo z toho popisu to úplne presne nechápem.

edit: predpokladám, že nemáš akcelerovaný výcvik posádky, preto to tak dlho trvá. EXP dostávajú všetci, len posledné 2% trvajú dlhšie ako prvých 30%, nakoľko potrebné EXP stúpajú exponenciálne.
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4379
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa lacika » St 19. Dec, 2012, 00:24

no.. T-29 so 105mm uz nie je taka sranda..
zarobim 5-6000 a prehrajem aj 2x tolko.. uz klesam..
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Brno

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Jofo » St 19. Dec, 2012, 13:32

Tak to sa ti cudujem, T29 je moj asi najoblubenejsi T7 tank, gun depression a tlsta veza je uzasny exploit, plus ta 105ka je podla mna vyborny kanon, zarabalo sa s nim lepsie ako IS-kou, lebo aj mezi vyssimi tiermi zahras vdaka tomu, ze mas dobru penetraciu
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4379
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa lacika » St 19. Dec, 2012, 14:15

poviem to takto.. penetracia super, damage tiez, ale ked hrajes s debilami niet pomoci.
Nasypem do nich municiu za 10-14000
a zarzu zistim, ze uz sme len dvaja.. stale umieram medzi poslednymi.. vobec sa nekryju, nic.. bezia si po smrt.. a kazdy na svoju stranu.
si zrataj, ze mi da 15 000 z toho 7 000 oprava, 12 000 municia a este ked pouzijem balicek, tak sa nedoplatim.
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
Sebi02
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 427
Dátum registrácie: Ut 03. Máj, 2011, 15:14
Bydlisko: Košice

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Sebi02 » St 19. Dec, 2012, 23:19

crux2005 napísal:Sprav radšej screenshot, lebo z toho popisu to úplne presne nechápem.

edit: predpokladám, že nemáš akcelerovaný výcvik posádky, preto to tak dlho trvá. EXP dostávajú všetci, len posledné 2% trvajú dlhšie ako prvých 30%, nakoľko potrebné EXP stúpajú exponenciálne.
Problem solved, on naozaj rastie ovela pomalsie, len ma to vylakalo, moja chyba... :D
K tym lamam.... :furious: :E rozkopal by som im tie ich zas*ate rite, naozaj niekedy mam chut ist hocikam do EU a rozkopat mu prdel, cely cas spamuje "nebezpecenstvo na A1, H0, caka ze odtial vyjdu ponorky alebo co?? Najviac ale zeriem cetarov co si testuju armor/delo....... O team destroyeroch ani nehovoriac... Hlavne ak je to top tank... :furious2: Niekedy vidam extremnych retardov... Viem preco som mladsim brachom zrusil ucty :D

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4379
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa lacika » Št 20. Dec, 2012, 00:14

nebere ma niekto s T29 do roty alebo tak nejak?
nemozem hrat random, lebo sa nedorobim.
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"