World of Tanks (MMO)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11692
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa crux2005 »

x_x_x_x napísal:Napr. na jednej mape ked pozeram hracov cez TAB tak su nazvy tankov napr - Tiger I, Tiger II a na inych PzKpfW Tiger I, PzKpfW VIB Tiger II a este aj Object sa zamiena za nieco, teraz si nepomenem.
myslíš pri štarte hry? tak vtedy to môže byť spôsobené dĺžkou nicku, keď sa nezmestí "dlhý" názov, použije sa kratší a pod.

@Jofo: neviem, ja to chápem tak, že trasenie crosshairu pri zásahu nemá vplyv na to kam letí streľa - letela by tam aj keby ťa nikto netrafil v momente streľby. Teda to čo tvrdíš asi nie, ale kto vie ako je to presne...
s pozdravom, crux.
Používateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6410
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa M1ch4l »

tak po tom, co som konecne odomkol 88 L/71, je tiger uplne super tank
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 860 Evo 500GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Logitech G513 Carbon linear, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball
Používateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11692
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa crux2005 »

S tým trasením je to tak ako písal Jofo. Vypnutie animácie spôsobí len, že sa pri aimingu nebude kanón pohybovať "hore-dole". Kruh na zamierenie sa však zväčši.
s pozdravom, crux.
Používateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5382
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Nitra

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa Fullesh »

Je to uplny nezvyk, ked sa to mieritko nenaklana spolu s tankom pri vystreloch.
Tiez nazvy tankov ujednotili, ale do tej skratenej formy - miesto PzKpfw je Pz (ale len pri III a Ausf.), Object je Obj. a PzKpfw Tiger I je Tiger I.
A tu tabulku hracov nemuseli robit prdi pismenkami.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 3 3100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L9a
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz HyperX |GPU| nVidia MSI GTX1660 Ti 6GB Gaming X
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K
.
Používateľov profilový obrázok
P3PoX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 718
Dátum registrácie: Ne 31. Aug, 2008, 12:58
Reputácia: 0
Bydlisko: Prešov

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa P3PoX »

S tym 10° znizenim naklonenia dela nadol pri US tankoch to trochu prehnali :( sak teraz vyjdem na 30cm kopcek a nemozem strielat lebo delo nemozem dat dole :(
Spoiler: ukázať
CPU: Intel® Core™ i5-4690K /OC 4.6Ghz, 1.26V/ CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 212+, MB: MSI Z97-G43 GPU: MSI R5850 Twin Frozr II /OC 840/5000Mhz/ , RAM: Kingston 4GB DDR3 1866Mhz HyperX Fury Black Series/OC 2200Mhz, 1.62V/, PSU: Seasonic S12II 520W, HDD: Samsung SpinPointF1 320GB, Sound card: Asus Xonar D1, Headset: Roccat Kave 5.1, LCD: Dell U2312HM 23" Mouse: Logitech G9X+Razer Goliathus Control Edition, Keyboard: OCZ Alchemy Elixir
See you on the battlefield!
Používateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11692
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa crux2005 »

AFAIK to bolo pred patchom 10° a teraz je to len 6°. Je to zlé rozhodnutie, keď sa už aj ruskí testeri na to sťažovali, ale nejako to nebrali v úvahu. Treba sa ešte viac sťažovať na oficiálnom fóre. ;)
s pozdravom, crux.
Používateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6410
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa M1ch4l »

to boli len 4 stupne, nie?
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 860 Evo 500GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Logitech G513 Carbon linear, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball
Používateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11692
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa crux2005 »

aby som bol presný, bolo to -10° a teraz môžeš sklopiť delo len o -6° => áno, zmena "len" o 4°, ale aj tak je to veľký rozdiel, lebo sú teraz na úrovni ostatných tankov/národov == stratili túto výhodu na ktorú som si osobne veľmi zvykol. :)
s pozdravom, crux.
Používateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6410
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa M1ch4l »

no Nemci mohli sklopit delo dole o neviemkolko, ale strasne malo
Rusi maju vyhodu, pretoze maju nizsie tanky
inak pozri na IS4 niekedy, ze ako dokaze dat delo dohora...podla mna je to bug, aj graficky model tanku by tomu nasvedcoval
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 860 Evo 500GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Logitech G513 Carbon linear, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball
Používateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5382
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Nitra

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa Fullesh »

Pisali v releas note ze sa budu dat tlacit vraky tanku ? Kukal som nato jak ... som nevedomky tlacil predsebou tank, sice som ho potom pouzil ako stit :D
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 3 3100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L9a
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz HyperX |GPU| nVidia MSI GTX1660 Ti 6GB Gaming X
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K
.
Používateľov profilový obrázok
crux2005
Administrátor
Administrátor
Príspevky: 11692
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa crux2005 »

áno, samozrejme
s pozdravom, crux.
Používateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Brno

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa Jofo »

Majitelom slabych strojov odporucam toto

http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... -and-more/

Nahodil som si potlacene smoke a trees (z tych sponych "modrych" fixov), a FPS slo RAPIDNE hore (Mobility 3470)
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
Používateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6410
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa M1ch4l »

najnovsie sa da vypnut track effects (ziadny prach ked sa hybes s tankom), co je super, zlepsi to FPS

stale mi vsak idu FPS brutalne dole ked som v sniper mode a niekto ma trafi alebo streli blizko mna, ciastocne aj ked vystrelim ja ale menej...chcelo by to nejako zredukovat vybuchy
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 860 Evo 500GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Logitech G513 Carbon linear, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball
Používateľov profilový obrázok
Jofo
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 2140
Dátum registrácie: St 23. Feb, 2005, 20:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Brno

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa Jofo »

Tak si stiahni ten "Smoke" fix co tam je, to je presne ono... ja vystrelim v sniper mode a FPS sa ani nepohne, to iste ked pred teba dopadne granat z artilerie
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
Používateľov profilový obrázok
P3PoX
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 718
Dátum registrácie: Ne 31. Aug, 2008, 12:58
Reputácia: 0
Bydlisko: Prešov

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od používateľa P3PoX »

Mne sa po tom patchi zase do*ralo FPS. Nie pri vystreloch ale proste ked sa pozriem an urcite miesto v hre tak mam 20 aj menej fps, dokonca musim mat vypnutu vegetaciu lebo v sniper mode je to niekedy nehratelne :facepalm: Nezda sa mi normalne aby to islo tak zle na mojej zostave..
Spoiler: ukázať
CPU: Intel® Core™ i5-4690K /OC 4.6Ghz, 1.26V/ CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 212+, MB: MSI Z97-G43 GPU: MSI R5850 Twin Frozr II /OC 840/5000Mhz/ , RAM: Kingston 4GB DDR3 1866Mhz HyperX Fury Black Series/OC 2200Mhz, 1.62V/, PSU: Seasonic S12II 520W, HDD: Samsung SpinPointF1 320GB, Sound card: Asus Xonar D1, Headset: Roccat Kave 5.1, LCD: Dell U2312HM 23" Mouse: Logitech G9X+Razer Goliathus Control Edition, Keyboard: OCZ Alchemy Elixir
See you on the battlefield!

Návrat na "Hry a problémy s nimi"