World of Tanks (MMO)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Spacepen
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 844
Dátum registrácie: Št 20. Dec, 2012, 14:46

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Spacepen » Št 04. Dec, 2014, 20:38

Tiež som obrázok nepochopil, možno chcel zamachrovať, že konečne vyexpil canerneavona :D Ale ten bug som spozoroval.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5-3570K, Quad Core, 3.40GHz @4.2ghz GPU: Nvidia Geforce 1070TI @1090mhz RAM: Crucial Ballistix sport 8GB (Kit 2x4GB) 1333Mhz MB: MSI Z77A-G45 Z77 HDD: WD Blue 10EZEX 1TB HDD 7200RPM PSU: XFX Core Edition PRO 550 Watt CD: SONY Optiarc AD-5260S SSD: Crucial SSD m4 64GB

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1466
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa kramer » Št 04. Dec, 2014, 20:38

Nie dal som len aby sa videlo že s akou posádkou sa mi to stáva ak sa mi to stane znova a nepozabudnem na to tak natočím video a dám sem link lebo vždy na to zabudem ak sa to stane odohrám pár bitiek a potom sa mi to nechce hľadať v replayoch.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB, NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook

MAGO666
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 49
Dátum registrácie: Št 16. Jan, 2014, 07:54

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa MAGO666 » Št 04. Dec, 2014, 21:32

ach aj taketo individua sa najdu v hre omg A20 :facepalm: http://wotreplays.com/site/1396589#self btw to som mal celu hru ping jak svina :E
WOT- MAGO666

Užívateľov profilový obrázok
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1786
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Bydlisko: Kráľovský Chlmec

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Shairachaz » So 06. Dec, 2014, 16:04

Panebože to je ale krásavec :sad:
Obrázok
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.

Užívateľov profilový obrázok
Sebi02
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 427
Dátum registrácie: Ut 03. Máj, 2011, 15:14
Bydlisko: Košice

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Sebi02 » So 06. Dec, 2014, 16:04

Zdravim, nechcem zbytocne zakladat novu temu tak sa spytam tu:K Intelu i3 2120 nVidiu 750Ti, alebo staci 750/pripadne ina, pokojne navrhnite. Hram na 80% len WoT. Dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1786
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Bydlisko: Kráľovský Chlmec

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Shairachaz » So 06. Dec, 2014, 16:07

Ja to drtím na 560Ti a grafika stíha v pohode. WoT je náročný hlavne na CPU, chce to procák ktorý je silný v single-thread.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21310
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa dexterav » So 06. Dec, 2014, 17:01

tak stačí, ale ani 750Ti nedá WOT na full pri FHD ani bez FXAA
cca mesiac som na je bežal a proste to nedá , samozrejme bvíme sa o 60FPS čo je takmer nutnosť v prípade núdze aspoň 30fps+
ak ti nezáleží na detailoch ani trochu stačí aj HD4000 resp hocičo lepšie :D

ked už sme pri HW dá sa to hrať ešte stále pri tých 30fps+ a pingu cca 200-300 :cool:
odskúšané na NB (Revolve 810 G1 v top)a mobilnom pripojení resp cez wifi

najviac , napodiv , brzdia mody na zvuk :( hlavne pri prvom výstrele, zásahu tak cca po tej minute sa to už ukludní
žiadne SSD v tom nijak nepomáha, bohužiaľ a ani xx ton ramky
podľa mňa hlavne tieto mody to povýšia o triedu vyššie ako je default
takisto odporúčam nastavenie na vylepšená + max textúry aj na tej HD4000 , dá sa na to ešte pozerať a má to dokonca o niečo lepšie FPS ako štandartná grafika v rovnakom nastavení
všelijaké tweaky na odstránenie mrakov atd pôsobia skorej opačne ako majú
grafika ide do pekla úplne a fps sa ani nelepší skorej už naopak :D
len treba nejaké rozumné CPU niečo ako pentium(SB+) na 2GHz+ a tú GK hd4000 a lepšiu a fps by sa malo držať celkovo okolo 40 a viac
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX 8700k + 2060s
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4379
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa lacika » So 06. Dec, 2014, 17:05

stasne zalezi od mapy.. stare mapy 61+ fps (vsync) ale napr. novy stalingrad tak to je okolo 40 fps..

jediny mod co mi pomahal na slabej grafike bola ta mlhovina okolo cervenej ciary mapy a dym.
ostatok ma maly vplyv.
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1786
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Bydlisko: Kráľovský Chlmec

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Shairachaz » So 06. Dec, 2014, 17:12

Presne, na nových mapách mám tiež horšie fps. Ani nie konštantne, ale len v určitých lokáciách, idem si 60fps, zrazu bum 35fps a o 15m. ďalej zase stabilných 60fps. A je to trochu na plač, keď sa pozrieme na grafiku WoTka a na iné tituly, ktoré majú neporovnateľne lepšiu grafiku a hýbu sa stabilne 60fps bez hociakých prepadov. Ale což, nadávať môžem koľko chcem, nový engine nebude, len túto sračku budú donekonečna "vylepšovať".
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21310
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa dexterav » So 06. Dec, 2014, 17:31

mne sa zase nepáči grafika WT je podľa mňa divná :D
a FPS na mojej zostave je äplne rovnaké ako na WOT +- nejaké tie prepady
tanky síce lepšie vymodelované ale v konečnom dôsledku to podľa mňa vyzerá divno :?
wotku by prospel aspoň prechod na dx11
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX 8700k + 2060s
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6271
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa M1ch4l » So 06. Dec, 2014, 17:50

ten engine nie je na takuto grafiku moc stavany. WOT ma dost zlozite modely, tam to musi toho vela natahovat a to urcite daco stoji.

Co sa tyka zasekov pri zvukoch, je to natahovanim z disku. SSD by mohlo pomoct, u mna na novom PC totiz nic take nepocitujem. Patch 9.5 vraj s tym ma nieco robit.

WOT je z pre mna nepochopitelnych dovodov spravene tak, aby pouzivalo co najmenej RAM.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
Sebi02
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 427
Dátum registrácie: Ut 03. Máj, 2011, 15:14
Bydlisko: Košice

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Sebi02 » So 06. Dec, 2014, 18:03

Tak SSD mam (840 EVO Basic 120 GB a narast FPS a hlavne plynulosti bol velky) + 8GB RAM, ide mi len o to, ako nalozit s tymi peniazmi ktore som si na to vyclenil, co je asi 140-150 €. Lebo teraz mam 5750 a CPU si pri nej pofukuje na max 50%.

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6271
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa M1ch4l » So 06. Dec, 2014, 18:13

WOT nevie vyuzit viac jadier CPU
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
dexterav
HW expert
HW expert
Príspevky: 21310
Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Bydlisko: Sered´
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa dexterav » So 06. Dec, 2014, 19:12

tak u mňa to odjakživa beží na SSD, btw jeden mesiac cca to bolo na HDD a robilo to rovnako dokonca to bolo SSHD
btw ono to robí aj z ramdisku :D :facepalm:
na WOT je super 2c na 6GHz, amd tak 7GHz :hysterical:
Spoiler: ukázať
Intel Core i9 9900kf@5,1GHz,Strix Z370 F, 2X32GB 3733, RTX2080Ti 2100/15800, H2O + Carbide 600Q,Leadtex Titanium 1kW, 6500GB SSD, HiFace2 + Topping D50s + Schiit Magni 2U + Shure1540, LG 38WK95C, Dell G5 7590 + 2060RTX + Audinst Hud-Mx2 + ATH-M50x ,Mate 20 Pro, HTPC ,ITX 8700k + 2060s
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač
motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí
motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill
motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4379
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa lacika » So 06. Dec, 2014, 19:14

ked som mal jednoduckove 4670K na 4.4GHz mal som rovnake fps ako teraz s G3258 a grafika mala este nejake to % rezervu podla MSI AB.
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"