World of Tanks (MMO)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11598
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 15. Mar, 2013, 21:08

Event IMHO vynikajúci. Ale servery sú preťažené. Vkuse dostávam 504 Gateway Time-out. :rolleyes:
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9161
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 15. Mar, 2013, 22:46

kde triafat americku T29/26tku? so 122 delom na KV 3 ked ju davam do veze tak to len dingna, z predu tiez. Pride mi ako nepriestrelne monstrum
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4375
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa lacika » Pi 15. Mar, 2013, 23:08

omg.. do veze..
strielaj do podvozku a gulometneho hniezda.

niektori nadavju, ze je to cheating.. ja si skor myslim, ze je to naucna pomocka.
http://wotarmory.files.wordpress.com/20 ... scheme.jpg
a tieto weakspoty mozes v podstate aplikovat na vacsinu tankov.
Naposledy upravil/-a lacika v Pi 15. Mar, 2013, 23:54, upravené celkom 1 krát.
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9161
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 15. Mar, 2013, 23:36

tak vela krat mu vidno iba vez, takze nie je moc kde strielat
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11598
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 15. Mar, 2013, 23:42

Obrázok
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9161
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 15. Mar, 2013, 23:50

pekne, kde sa toto da pozriet?
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4375
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa lacika » Pi 15. Mar, 2013, 23:59

hore som updatel prispevok..
btw: chcel by som vediet co robis ak je proti tebe taky T28 (Prot.) :D
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9161
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa HellAngel » So 16. Mar, 2013, 00:07

utekam :laugh: ale nie, vacsinou sa skryjem kym sa neda ku mne bokom alebo neukaze viacej ako vezu

dakujem za ten link
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
pepo30
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1272
Dátum registrácie: St 19. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Sereď (38)
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa pepo30 » So 16. Mar, 2013, 09:04

Poradte prosím aké vybavenie je ešte vhodné dokupiť na T32. Teraz tam mam
- vylepšený pohon dela
- hydraulický nabiják

Čo mam dať ako tretie....? :? Zvažujem ventiláciu, vertikálny stabilizator...
Spoiler: ukázať
1 PC: CPU: AMD E5 3600X cooled by noctua NH-U12S-SE AM4MB: Gigabyte Aorus B450 Pro, VGA: Gainward Geforce GTX 1660Ti 6GB Pegasus, RAM: Patriot Viper Steel Series 16GB KIT DDR4 3600 MHz CL17, HDD: SSD ADATA XPG SX8200 Pro SSD 256 GB + Crucial M500 240GB + 2xWD 1 TB Green SATA2, , PSU: Corsair TX650W, Case: NZXT Apollo, LCD: LG W43 series 23",Windows 10 Home premium X64bit
2 PC: Notebook HP Probook 455, OS: Win10 HP 64bit
3 PC: Notebook Asus, OS: Win 10 HP 64bit
Samung Galaxy Note 10+

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5307
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Fullesh » So 16. Mar, 2013, 13:43

Ja na vsetkych HT aj MT nosim hydraulicke nabijanie, ventilaciu a stabilizator, ine neviem co by som tam aj daval, skusal som ten pohon dela ale ten stabilizator je lepsi.
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa r1z1ko » So 16. Mar, 2013, 16:18

daj vetračku...tá ti trochu zlepší parametre toho podpriemerného dela.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250

Užívateľov profilový obrázok
jackhammer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 944
Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa jackhammer » So 16. Mar, 2013, 17:41

u mna T32 - rammer,egld,stabilizer
Spoiler: ukázať
CPU:i5 3570K + BeQuiet! Dark Rock Pro 2 MB:MSI Z77-GD55 GPU: Palit GTX 1070 GameRock Premium Edition RAM:8GB Mushkin Redline Enhanced PSU:Coolermaster Silent Pro 700w SSD:Plextor M5S 256GB HDD:3 TB Toshiba CASE:Lian Li PC-V 2110 MONITOR:Dell UltraSharp U2412M KEYBOARD:Corsair Strafe RGB MOUSE:Func MS-3² MAT:Razer Mantis speed
Galaxy S6 Edge
World of Tanks: Jackhammer_I

Užívateľov profilový obrázok
pepo30
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1272
Dátum registrácie: St 19. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Sereď (38)
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa pepo30 » So 16. Mar, 2013, 18:12

rammer,egld - definuj?
Ale dám tu ventilačku teda.
Spoiler: ukázať
1 PC: CPU: AMD E5 3600X cooled by noctua NH-U12S-SE AM4MB: Gigabyte Aorus B450 Pro, VGA: Gainward Geforce GTX 1660Ti 6GB Pegasus, RAM: Patriot Viper Steel Series 16GB KIT DDR4 3600 MHz CL17, HDD: SSD ADATA XPG SX8200 Pro SSD 256 GB + Crucial M500 240GB + 2xWD 1 TB Green SATA2, , PSU: Corsair TX650W, Case: NZXT Apollo, LCD: LG W43 series 23",Windows 10 Home premium X64bit
2 PC: Notebook HP Probook 455, OS: Win10 HP 64bit
3 PC: Notebook Asus, OS: Win 10 HP 64bit
Samung Galaxy Note 10+

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa k0rben » So 16. Mar, 2013, 18:38

rammer na nabijac a egld je enhanced gun laying drive (to bude ten pohon dela v dakom preklade)
daj vent, tym nic nepokazis
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Gumkac
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1782
Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
Bydlisko: bratislava - DL

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Gumkac » So 16. Mar, 2013, 19:16

lacikaboss napísal:hore som updatel prispevok..
btw: chcel by som vediet co robis ak je proti tebe taky T28 (Prot.) :D
ten mam :D takze vecsinou zdrhaju mne :D
CPU: Intel i5 4690K @ 4,3 GHz + Noctua NH-D14| MB: ASUS Maximus VII Ranger | VGA: AMD Sapphire R9 280X Vapor-X TriX 3GB Intel HD 4600| RAM: 2x4 GB 1600Mhz Kingston XMP Hyper-X blue | PSU: Super Flower 550W Golden King | SSD: Samsung 840 EVO 256 GB, HDD: WD 3TB red SATA III - data | CASE Corsair 550D +intake 2x NH-S12B + Scythe GT +outtake NH-P14r | monitor: Dell U2414H + 2 x Samsung | Mouse: Logitech G700s + podložka Logitech G240
Book for school Lenovo E530 15,6", i5 3210M, 630M 2GB Nvidia, 4+4GB, Kingston HyperX 120GB
WoT: Gumkac

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"