World of Tanks (MMO)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6232
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Pi 18. Jan, 2013, 13:41

tak daj zoznam tankov, ktore su podla teba prilis dobre alebo prilis zle :)
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa k0rben » Pi 18. Jan, 2013, 13:42

nerfli im view range a hp, potom male veci, francuzov nerfli najviac ti to potrebovali to hej, treba si uvedomit ze top tier arty (zase okrem fr) nabijaju aj minutu takze tomu sa fakt da vyhnut. Poznam do slabeho miesta ano, napr. na amx50 100 do boku kde je 2mm pancier tak hned 1hit kill alebo mi ostane tak ze uz nezmozem nic.
Dalsia vec ze tie dela/tanky nie su robene presne historicky, ale tak aby to bolo vybalancovane...presne to ani nejde spravit tak aby to bolo hratelne.
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1066
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Erazer » Pi 18. Jan, 2013, 13:43

Ja som zacal teraz lietat s ELC AMX (tier5) a to jeho posledne delo to je iny killer, sice striela 5 ran za minutu ale na arty pri zasahu 1 shot 1 kill... :-)
PC: Ryzen 2600, MSI B450I, 16GB RAM 3200,GTX 1660, Crucial M.2 MX500 1TB, Corsair SF450, Node 202, m: G502 hero
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:Oneplus2,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa r1z1ko » Pi 18. Jan, 2013, 14:52

Si počkaj na to keď budeš mať 100% posádku, to potom lieta ako ďábel..


Inak, tiež nechápem čo sa sťažujú na artiny...síce ti môže dať za 2tisícky ale keď je spotnutá alebo nebodaj k nej príde scout tak nezmôže nič. (ak teda nieje ten scout nejaký pacient)

A čo sa týka tých diel, tak toto nieje správny argument...táto hra nieje world of world wars . V skutočnosti by si sa s Tigrami v pohode obstreloval z base na mapkách. Toto proste nieje simulátor a preto penetrácia a ostatné parametre diel a tankov sú tomu prispôsobené. Celkovo Nemecká technika bola na úplnej inej úrovni ako ostatní, len bohužiaľ, vždy išli proti veľkej presile. Rusi potrebovali >10 tisíc T34 aby to bola legenda a Nemcom stačilo 90 vyradených podvozkov aby z toho spravili Ferdinanda/Elefant a celý svet sa toho stíhača bál. Ale nechcem rozpútavať debati :-D
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 9222
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa HellAngel » Pi 18. Jan, 2013, 15:02

stazujem, lebo je to kill skoro bez skillu. Proste stojis jak trapko niekde v rohu mapy a obstrelujes spotnute tanky. Minule sme isli 3 kusy T6 tankov a nadabili sme na nepriatelov. V tom momente hra skoncila, zacali nas obstrelovat asi 3 arty a ani som sa uz nepohol z miesta. Pritim ak sa niekomu podari artiny yrusit hned na yaciatku hry, ta sa da pekne zahrat.
ja ten nerf vitam, kazda lamka zoberie artinu a ide si to obstrelovat.
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa k0rben » Pi 18. Jan, 2013, 15:23

vidno ze nehras arty, vobec to nieje kadejaka lamka bez skillu. Lamka ta netrafi maximalne ma luck a obcas da pekny hit, ked sa vies z tankom hybat a nestat na otvorenom koridore tak sa ti nic nestane.
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
Erazer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1066
Dátum registrácie: St 11. Aug, 2010, 11:00
Bydlisko: Trenčín

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Erazer » Pi 18. Jan, 2013, 15:42

Presne...by si sa divil jak je problem trafit target s artinou ked je v sebemensom pohybe...a casto sa stava ze ak aj trafis tak proste nic... sanca ti narasta fakt az ked je imobilizovany target alebo mas fakt luck alebo to jednoducho musis vediet...ale vobec to nieje ako v command and conquer ze sem je*nem atomovku a bude klud :D
PC: Ryzen 2600, MSI B450I, 16GB RAM 3200,GTX 1660, Crucial M.2 MX500 1TB, Corsair SF450, Node 202, m: G502 hero
Audio: GSP 500+GSX 1000 Notebook: Lenovo P50,Phone:Oneplus2,
Diablo III battletag: Sorrow#2622, Star Citizen Handle: Erazer1
Vytvorte si účet v Star Citizen pomocou tohto ref. linku a získajte 5,000 in game kreditov zdarma
>>> STAR-K3QT-JHMS<<<

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6232
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Pi 18. Jan, 2013, 15:54

s velkymi artinami, ktore mjau splash, je to zhruba nejako tak. Supnes tam atomovku a je klud. Potom tam tvoje priatelske artiny pustia dalsie atomovky a chudak vo svojom nablyskanom tier 10 HT ide do garaze.

Ked s artinou hravas pravidelne, tak je to s tym dost lahke. Hlavne, ked mozes dobre horizontalne hybat delom.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
OkiGraphics
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1270
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Bydlisko: Veľké Leváre
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa OkiGraphics » Pi 18. Jan, 2013, 16:07

Čo odporúčate po M3 lee? Zostať u medium alebo prejsť na heavy? Či je to jedno? :D
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6232
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Pi 18. Jan, 2013, 16:46

zalezi na tom, kam chces ist s vyssimi tiermi
heavy line je paradna cela (asi najvacsie vyhrady by som mal voci T32 kvli srackovemu delu)
medium line je dobra tiez, aj ked mne sa sherman nepaci, strasna plechovka :D E8 je tiez dost plechovka a uz ma aj trochu poslabe delo si myslim, ale zasa by mal dobre behat a navies na styl MT. T20 je krehky ale ma dobre delo. Pershing a Pattony su silne tanky, jedine voci 105mm delu na Pattonoch by som mal vyhrady kvoli zlej presnosti.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa r1z1ko » Pi 18. Jan, 2013, 16:49

Kam to poslať ?? robil to celú hru.
http://uploadpie.com/LT588

Inak, neviete čo to je za hudbu na začiatku ? http://www.youtube.com/watch?v=57jVpuOJqW4
Naposledy upravil/-a r1z1ko v Pi 18. Jan, 2013, 17:39, upravené celkom 2 krát.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6232
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Pi 18. Jan, 2013, 16:53

staci pouzit report feature v hre

inak som dnes po dlhsom case vytiahol Cromwella do bitky a 11 killov :D necelych 1500 base exp
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4376
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa lacika » Pi 18. Jan, 2013, 17:01

museli ti nadavat do cheaterov :D
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1466
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa kramer » Pi 18. Jan, 2013, 17:36

r1z1ko napísal: Celkovo Nemecká technika bola na úplnej inej úrovni ako ostatní, len bohužiaľ, vždy išli proti veľkej presile. Rusi potrebovali >10 tisíc T34 aby to bola legenda a Nemcom stačilo 90 vyradených podvozkov aby z toho spravili Ferdinanda/Elefant a celý svet sa toho stíhača bál. Ale nechcem rozpútavať debati :-D
Si pozri toto http://www.youtube.com/watch?v=SOWpWuBu ... re=related (cca. 21 min.) a potom hovor niečo na Rusov. Z Nemcov mali bobky akurát spojenci a Briti v Afrike. Nemci sa z ruských KV-2 išli posrať a mávali z nich nočné mory. U Rusov to posral Stalin.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB, NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11602
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa crux2005 » Pi 18. Jan, 2013, 18:43

k0rben napísal:neviem preco ludia nemaju radi tie artiny, patri to k tomu, da sa im vyhnut pohybom, ukrytom, nenechanim sa spotnut... daju sa counterovat tracermi, scoutami, su prevazne pomale takze neujdu (neratam francuzov), ja to beriem ako normalny tank co ma vyhody aj nevyhody ale vobec nie nieco co je op a malo by sa to dat prec.
daj si PTS tag za meno a uvidíš ako ťa budú artiny milovať ;)

btw: aj SerB (WG dev) potvrdil, že artiny boli OP/mali príliš veľký vplyv na hru, a preto bolo nutné ich nerfnúť. Z môjho pohľadu im trvalo príliš dlho prísť na to.
k0rben napísal:nerfli im view range a hp, potom male veci, francuzov nerfli najviac ti to potrebovali to hej, treba si uvedomit ze top tier arty (zase okrem fr) nabijaju aj minutu takze tomu sa fakt da vyhnut.
1min reload má len batchat 155 artina, všetky ostatné majú podstatne menej. T92 okolo 40s. GW E okolo 32s Obj 261 okolo 27s.
s pozdravom, crux.

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"