World of Tanks (MMO)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
r1z1ko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1585
Dátum registrácie: St 06. Jún, 2007, 08:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa r1z1ko » St 16. Jan, 2013, 19:40

Mne to nerobí...ale sem tam sa stane že padne celá hra...a mne sa dokonca stáva že sa aj PC reštartne...

Inak pekne úchylná hra.. 6x za sebou prehra s čínskym 3. tierom a 7. hra víťazstvo a hneď aj titul master :laugh:
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11603
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 16. Jan, 2013, 20:00

OkiGraphics napísal:To je síce pekné, ale neplánujem sa hneďdo toho až tak zažrať, ale to je jedno.. Ide mi skôr o to, že dnes sa to u mňa naozaj nedá hrať... 2 minuty v hre a potom lag, ani vypnúť to nejde, musím alt+F4... Robí to len mne? Pred updatom všetko v pohode
To vyzerá na nejaký problém s 8.3 update. Ak ti launcher nič nehlási, tak už jedine čistá inštalácia.
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4376
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa lacika » St 16. Jan, 2013, 20:32

ja som ziaden problem nezaznamenal..
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
kramer
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1466
Dátum registrácie: Ne 07. Jan, 2007, 08:00
Bydlisko: Rožňava
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa kramer » St 16. Jan, 2013, 20:42

Ani ja všetko v pohode.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G, LCD: ACER ED 273, DISKY: 60GB SSDNow V300 Kingston, ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, Seagate Momentus 5400.6 500GB, NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook

Užívateľov profilový obrázok
OkiGraphics
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1270
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Bydlisko: Veľké Leváre
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa OkiGraphics » St 16. Jan, 2013, 21:32

Teraz už aj mne.. Som rád že sa to samo vyriešilo :D
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4376
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa lacika » St 16. Jan, 2013, 21:41

priznajte sa, kde ste uz v cisnkom strome? :D
co by dub mam stuarta.
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5308
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Fullesh » St 16. Jan, 2013, 21:58

Tiez to rozbieham pomalicky. Ale dneska poobede osm uz videl catu 2x Tier 9 HT a 1x Tier 10 HT
|MB| Gigabyte B450 I Aorus PRO |CPU| AMD Ryzen 1600X |CPU's Cooler| Noctua
|RAM| Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU| nVidia GTX1060 6GB GamingX
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Seasonic 400W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6232
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa M1ch4l » St 16. Jan, 2013, 22:00

na cinsky strom sa zatial seriem, hral som asi 2 bitky s tym tier 1 :D
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
Memnon
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4090
Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa Memnon » St 16. Jan, 2013, 22:09

bug so sekajucim zvukom v lavom sluchatku mierne redukovany ale stale nevyrieseny, tkaze nehratelne
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5GHz(4.6cache)@1.234V / CPUcooler:Noctua NH-U14S/2x NF-A15+mx2 / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:ASUS Strix GeForce GTX1080ti@1949/12212 / SSD:Adata SX8200 Pro 1TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Fnatic Clutch2 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R4 Titanium Grey + Noctua NF-A14 PWM / monitor:HP Omen X 35

Užívateľov profilový obrázok
k0rben
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2124
Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa k0rben » St 16. Jan, 2013, 22:23

videl som chlapa s tierom 7 a potom 10... :hmmm: miliony free xp a/alebo hardcore grind
Spoiler: ukázať
Online :
|Intel i5-750@Gelid Tranquillo|G.SKILL Ripjaws 1600Mhz CL9 2x4Gb + Kingston HyperX DDR3 1600Mhz CL9 XMP 2x2Gb|Asus P7P55D|Sapphire HD5770 1Gb GDDR5 Vapor-X@900/1400+Custom Accelero S1r2|Samsung HD502HJ+Scythe Himuro|Corsair TX650|Antec 300@3xGelid Silent 12+TB SIlence 140mm+Scythe KazeMaster|Syncmaster T220|Logitech MX518 + Steel Series QCK|KME 2201 Black|Logitech S220 2.1 + KOSS SB49|

Offline :
|Intel Celeron D331 - 2.6GHz @ 2.9GHz + Akasa AK-965|WD800JD 80 GB + Scythe Himuro|Sapphire Radeon X800GTO|MSI 915PL Neo|PQI DDR 1GB 440Mhz|EC 350W|EC 5470-P4|

Offline :
|Intel Pentium III - 1.0GHz @ 1.2GHz (box)|WD200EB 20 GB + ghetto silencer|Inno3D GeForce2 MX400 64MB|Gigabyte GA-6OX|Hyundai SDRAM 256MB 133@160Mhz|250W Noname|Eurocase MD 604|iiyama ProLite E431S|>Image<

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4376
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa lacika » St 16. Jan, 2013, 22:33

Jedna vec ma irituje, preco musim opat vyskumat tu istu vec, kt. mam vyskumanu v inom tech. tree?
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11603
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa crux2005 » St 16. Jan, 2013, 22:36

lacikaboss napísal:Jedna vec ma irituje, preco musim opat vyskumat tu istu vec, kt. mam vyskumanu v inom tech. tree?
Lebo to je "čínska verzia" ruského dela. Teda podľa WG iné delo. :)
s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
lacika
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4376
Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
Bydlisko: KE

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa lacika » St 16. Jan, 2013, 22:41

mal som na mysli vysielacku SCR 506 u stuarta, kt. stoji nemalo 5K6
PC1: Intel i5-4690k 4.4GHz@1.25v, Gelid tranquillo rev.2, ASRock Z87-Extreme4, 12GB RAM,
SAPPHIRE RX 570 8G 1400@1.1v/2150MHz@1.1v, Patriot Blast 240GB + 1TB HDD WD Blue, XFX TS 430,
Zalman Z1, Asus Xonar U1 + RR one moon, LG IPS235P
NB1: Dell M2800, Intel Core i7-4810MQ, 16GB RAM, SSD 256GB, AMD FirePro M4170 2GB DDR5
NB2: Dell Latitude 14-5401, Intel Core i7-9850H, 32GB RAM, SSD 1024GB, Intel UHD 630
Samsung A50
Xbox ONE S

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6232
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa M1ch4l » St 16. Jan, 2013, 22:45

to este nic nie je
v nemeckom strome, ked chces VK4502A a KTcko, tak musis pri obidvoch vyskumat tu istu vezu
a taktiez niekolko krat vyskumat Schmallturm (aj ked s inymi stats tak dobre no...)
toto je cinska verzia americkeho radia...cinania si ju napriklad prefarbili alebo pouzili ine gombiky, tak ju musis vyskumat znovu
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Užívateľov profilový obrázok
M1ch4l
VIP
VIP
Príspevky: 6232
Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Kysucký Lieskovec / Praha

Re: World of Tanks (MMO)

Príspevok od užívateľa M1ch4l » Št 17. Jan, 2013, 18:02

http://worldoftanks.eu/news/5669-video- ... h-edition/
delostrelectvo bude stretchnute do tier 10 bez buffov, pravdepodobne v jednom z najblizsich patchov.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ NuForce uDAC v2
Bike: Scott Aspect 20 2012 black/green; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
CPU i7 4790K bez OC + Noctua U12S; MB Sabertooth Z97 Mark 2; RAM HyperX Fury 16 GB; GPU RTX 2070 Armor; OS SSD 850 Evo 250GB; Storage 860 QVO 2TB, WD Black 2TB; PSU Seasonic G550; CASE Define R4 Arctic White Window; Peripherals Aorus AD27QD + DELL U2311H, Roccat ARVO, Logitech G903 + Razer Destructor 2, Blue Snowball

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"