FALLOUT New Vegas

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12519
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa Per » So 06. Nov, 2010, 00:38

mal som problem s fps pri utokoch..bolo aj 15 fps..hroza :-)

nasiel som tuto fint
neviem ci to riesi aj u amd kariet,ale u nvidie urcite..

stiahnite si tento subor http://www.newvegasnexus.com/downloads/ ... p?id=68581(je to ciste a bez virusov) a len ho skopirujte do adresara hry..to je vsetko..teraz mi to neklesne pod 60 fps

btw ten subor mate aj vo widowse,vola sa d3d9.dll

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8580
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa HellAngel » So 06. Nov, 2010, 15:57

jj ten pokles FPS mam aj ja, hlavne v budobach ked je viacej nepriatelov, ked som von tak pohoda na 60FPS

Dye: Gobi je asi najlepsia snipa v hre, vsetko co v hre existuje s nou das na par ran (najviac asi zdrzia paraci), mutanti alebo BOS paladinova v energo zbroji idu dole len taky fukot. +Ma scope ktora dovidi pekne daleko, takze sanca ze ta nepriatel spozoruje je velmi mala
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12519
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa Per » So 06. Nov, 2010, 17:44

ak ti ten pokles vyhovuje :D

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8580
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa HellAngel » So 06. Nov, 2010, 19:15

nevyhovuje, ale nastastie to nie je vzdy. Ale minule som bol totalne v keli ked na mna vybehli 4 typkovia a hasili ma tam plamenometom a aj granat do toho vybuchol, to so uz musel zapnut VATS a davat ich tak :laugh:
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12519
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa Per » So 06. Nov, 2010, 20:59

preco si tam nenahras ten subor? najdes ho aj vo svojom kompe C:\Windows\System32\d3d9.dll

Teraz som skusil ist do lomu k alfa samcovi a samici..zda sa ze su neznicitelny a ja padam po prvej rane :D

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8580
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa HellAngel » So 06. Nov, 2010, 21:19

jj skusim to.
Alfa samec padol na 5 rad a samica tiez . Ani sa ku mne nedostali :D
cim po nich ides? To musis ist len so snipou ktora ma dobry critical nasobic. Taka Gobi ich dava uplne v pohode a z dialky. Ani nevedia odkial palis

inac najlepsie ak nechodis so snip je im mierit na nohy aby si mu ju zlomil, potom uz nebude taky rychly a budes stacit utekat pred nim
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Dye
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 140
Dátum registrácie: Ne 30. Dec, 2007, 08:00

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa Dye » So 06. Nov, 2010, 22:22

Kde tu Gobi pusku zozeniem zatial najlepsie co som nasiel bolo v NCR kempe "Sniper Rifle" originalny nazov :D
PC
Spoiler: ukázať
MB: MSI 880GM-E41 ,
RAM: 8GB DDR3 1333MHz
CPU: AMD Athlon II X3 440 rev. C3 3.0GHz
GPU: IGP ATI HD4250 - ATI HD5670 512Mb
PSU: SEASONIC SS-400ET-F3 400w
HDD: Seagate Barracuda 320Gb
HDD2:Seagate Barracuda 2TB
CASE:Zalman Z9 Plus

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8580
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa HellAngel » So 06. Nov, 2010, 22:38

gobi zozenies tu:
http://fallout.wikia.com/wiki/Gobi_Campaign_Scout_Rifle

je tam presna lokacia kde sa nachadza, ale musis mat lock pick na 100
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Dye
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 140
Dátum registrácie: Ne 30. Dec, 2007, 08:00

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa Dye » Ne 07. Nov, 2010, 00:34

jaj tak to bude problem :P mam mozno 50
PC
Spoiler: ukázať
MB: MSI 880GM-E41 ,
RAM: 8GB DDR3 1333MHz
CPU: AMD Athlon II X3 440 rev. C3 3.0GHz
GPU: IGP ATI HD4250 - ATI HD5670 512Mb
PSU: SEASONIC SS-400ET-F3 400w
HDD: Seagate Barracuda 320Gb
HDD2:Seagate Barracuda 2TB
CASE:Zalman Z9 Plus

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12519
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa Per » Ne 07. Nov, 2010, 02:02

a inde?

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8580
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa HellAngel » Ne 07. Nov, 2010, 10:10

inde nie je, neda sa kupit ani u paserakov zbrani. Je to specialna zbran. Ono dmg nema ako antimaterial rifle ale ma vysoky nasobic critical 5x (antimaterial ma iba 1x) a to je podstatne u mna ked idem snip zo sneak. malo co prezije jednu gulku do hlavy. Zatial najviac zdrzali paraci, ale obyc paraca som dal aj na dve gulky (nie samca ani matku)
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12519
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa Per » Ne 07. Nov, 2010, 10:56

no asi idem kupovat zamocnicke magaziny:) inak plizenie mas na kolko? toto su presne veci ktore mam najmensie :D

Užívateľov profilový obrázok
Dye
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 140
Dátum registrácie: Ne 30. Dec, 2007, 08:00

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa Dye » Ne 07. Nov, 2010, 11:20

tak som vnoci zacal odznova :)z Normalnej obtiaznosti som skocil na ten hardcore :D uz mam 8 lvl a Gobi v inventari len ju este nepouzivam :) zatial varmitka veselo staci :D ono stejne este neviem zohnat naboje :D
PC
Spoiler: ukázať
MB: MSI 880GM-E41 ,
RAM: 8GB DDR3 1333MHz
CPU: AMD Athlon II X3 440 rev. C3 3.0GHz
GPU: IGP ATI HD4250 - ATI HD5670 512Mb
PSU: SEASONIC SS-400ET-F3 400w
HDD: Seagate Barracuda 320Gb
HDD2:Seagate Barracuda 2TB
CASE:Zalman Z9 Plus

Užívateľov profilový obrázok
HellAngel
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8580
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Bydlisko: Turčianske Teplice

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa HellAngel » Ne 07. Nov, 2010, 11:21

zamocnicky magazin ti prida max 10 ku skillu, ak ich precitas aj 10 tak stale ti prida len 10 a nie 100.
Plizenie mam 50, to mi zatial bohate staci, na taku dialku som nespozorovatelny.

Inac musel som to zacat hrat od zaciatku. som preinstaloval WIN (novy disk) a stare savy mi blbnu, hra stale pada. Takze idem uplne odznova :D ale tak uz viem co a ako si mam skillovat a viem ako sa v tom svete hybat.

dye: jj povacsine ti bude varmitka uplne stacit, ludi s nou do hlavy zo sneaku budes davat na 1 ranu, ale neksor pridu trochu tuzsi bojovnici. neboj nabojov budes mat dostatok, a ak nie tak zbieraj a kupuj nabojnice a gulky a nejake to ammo si spravis ;)
NB: Dell Latitude 5480

Užívateľov profilový obrázok
Per
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 12519
Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Bydlisko: Banská Bystrica

Re: Fallout New Vegas

Príspevok od užívateľa Per » Ne 07. Nov, 2010, 11:34

ta to na nu kaslem potom , mam uroven 8 a zamky len na 30 xP :D
inak,mate niekto za kamarata tu lietajucu gulu EDa ?

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"