HOMAM 5

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Edgarius
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 28
Dátum registrácie: Pi 14. Okt, 2005, 20:00

HOMAM 5

Príspevok od užívateľa Edgarius » Ut 03. Jan, 2006, 18:46

Vie niekto nejaky konkretnejsi datum vydania Heroesov 5? Uz sa to preklada a preklada, pomaly to bude "legenda" ako Diablo III. Cosi som cital o 31.3.06...

Užívateľov profilový obrázok
pet025
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 151
Dátum registrácie: St 11. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Košice

Príspevok od užívateľa pet025 » Ne 12. Mar, 2006, 16:05

vyjde to az okolo 15-30 maja

Užívateľov profilový obrázok
CrakeN
Ban
Ban
Príspevky: 1654
Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: MALACKY (16)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa CrakeN » Ne 12. Mar, 2006, 16:08

Heroes of Might and Magic V Strategia 03.04.2006

vsetky datumy mas tu ...

http://www.sector.sk/releaselist.asp?new=1&typ=pc

:wink:

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Ne 12. Mar, 2006, 16:20

ja som na nejakom ceskom webe cital, ze to ma vyjst 1.maja 2006...uz sa nemozem dockat :around:

Užívateľov profilový obrázok
Thief
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1230
Dátum registrácie: Pi 14. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA-Dubravka
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Thief » Ne 12. Mar, 2006, 17:04

No ja bol strasny fanusik tejto serie. Nad pokracovanim uz slintam, ani podbradnik nepomoze.
Ked si spomeniem na to jak som tavil jednotku na 486DX4.... :o
CPU: I5 3570k, MB: MSI Z77A-G45, RAM: 2x8GB Kingston Fury 1866Mhz, GPU: ASUS ROG STRIX GAMING RX570 DirectCU II 4GB, Monitor: Asus VG278HE, HDD: WD Caviar Green 2TB, Samsung SpinPoint F3 1TB, SSD: Kingstone HyperX 240GB, PSU: Enermax Revolution X't 630W Gold, NET:Orange FiberNet 300Mb, OS: Win 10 pro

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » Ne 12. Mar, 2006, 18:04

No dufam ze ma nesklame lebo IV bola dost naprd... ale cosi som cital ze bude podobny system ako v III takze pohoda :)

Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Wizik » Ne 12. Mar, 2006, 18:12

Njn HOMAN IV stalo za dve veci podla mna a III proste rulezzz !!! aj ked I bola uplne brutus najlepsia haluza!
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Ne 12. Mar, 2006, 18:14

ano, ostali tam zachovane veci z trojky, ale vyvojari ponechali aj niektore veci zo stvorky - pripada mi to ako "navrat" k starym tradiciam a uspechu tejto hry, kedze stvorka neoslnila....
tu su nejake linky kde sa daju dozvediet super info:
www.firebird.cz
www.heroes.cz
www.heroes-centrum.com

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Pi 14. Apr, 2006, 22:20

Chlopi vyslo demo !!! nainstaloval som, a uplne pop*ci....proste pecka....a dokonca to slape na mojom kompe.....no super....tu je link na stiahnutie: http://pc.hrej.cz/hry/strategie/tahova/ ... xe/?stahuj

Užívateľov profilový obrázok
kOsTi
VIP
VIP
Príspevky: 3756
Dátum registrácie: Ne 08. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: BKK, Thailand

Príspevok od užívateľa kOsTi » So 15. Apr, 2006, 13:14

Tak som teraz trosku hral demo a vyzera to velmi pekne len sa na to tazko zvyka... aspon teda mne, dost som bol mimo co sa ako robi. Ale nejhlupejsie su podla mna urobene mesta... nie po grafickej stranke ale system stavania atd...

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » So 15. Apr, 2006, 13:22

kOsTi napísal:Tak som teraz trosku hral demo a vyzera to velmi pekne len sa na to tazko zvyka... aspon teda mne, dost som bol mimo co sa ako robi. Ale nejhlupejsie su podla mna urobene mesta... nie po grafickej stranke ale system stavania atd...
no hej system stavania nie je bohvieco....zato sa velmi zlepsili boje, je to krajsie a zaujimavejsie.....myslim si ze hratelnost zostala z trojky....jediny maly problem mi robilo zvyknut si, ze kamerou sa da tocit, po tolkych rokoch na HoMaM 3/4 je to velka zmena.....uz sa tesim na plnu verziu....

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » St 19. Apr, 2006, 20:21

Akurat taham a uz sa neviem dockat... :blind:
Dnes som si KONECNE spojaznil net at home!! :clap:
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » Po 24. Apr, 2006, 09:24

mozem povedat ze sa mi to strasne paci aj hratelnost je good, len si zvyknut na stavanie v hradoch.. Uz sa tesim na full 8)
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Užívateľov profilový obrázok
Guru
Ban
Ban
Príspevky: 1286
Dátum registrácie: Po 18. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Trenèín (24)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Guru » So 19. Aug, 2006, 14:40

Ako si nastavim v hre dvoch hracov? Ide mi len zamknut a da sa nastavit len jeden player proti compu..
CPUAMD643200+ 2500mhzCHLADICZEROtherm BTF95 pasivRAM1gb APACER 400mhzMBAsrock K8SLIZVUKonboardREPROGenius 1+1HDD250gb samsung sata2 16mb cache+Nexus DiskTwinROMASUS DRW 1608P2SGPUGygabite G7600gt 256gddr3 128bit pasiv Pci-EPSUFRONTIER 400wSKRINKAYesico Openair Black+2xXILENCE Pro Fan XPF 120Lred+Katoda Twin-Set CervenaMONITOR19" CRT Belinea 106055MYSLogitech cordless desktop LX 700KLAVESNICALogitech cordless desktop LX 700PODLOZKAAllsop blue led

Kybel

Cestina cisto iba cestina na Heroes of Might and Magic V

Príspevok od užívateľa Kybel » Pi 04. Máj, 2007, 16:22

Prosim vas ak by ste my vedeli poradit kde stiahnem cestinu naHeroes of Might and Magic V zdarma alebo ak u niekto ma tak by mi ju poslala poprosil by som


Vopret Dakujem caute

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"