Grand Theft Auto V (GTA V)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
gamer222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 485
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50
Bydlisko: Bratislava

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa gamer222 » Po 27. Apr, 2015, 12:52

no už sa to inštaluje konečne aj mne, kupoval som krabicovku ale sťahujem to z netu lebo nemám mechaniku v notebooku tak som sa bál ako rýchlo to bude sťahovať ale musím povedať že neoprávnene :laugh:
Obrázok
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5147
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa elementar » Po 27. Apr, 2015, 14:35

takze ta hra ma dobre optimalizacie to len ja mam nespravne CPU :cry:
to iste ako s WoW... fak...
co by som chcel od 6 rokov stareho kusku ale tak skoda ze prave GTA
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Papulaa
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 45
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2014, 10:27

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Papulaa » Po 27. Apr, 2015, 14:52

Hosi tiez mate to conecting lost lagy atd ? podla mna to je serverom

Užívateľov profilový obrázok
shiro
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
najsilnejší, najkrajší, najmúdrejší BOSS
Príspevky: 7360
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa shiro » Po 27. Apr, 2015, 15:08

elementar napísal:takze ta hra ma dobre optimalizacie to len ja mam nespravne CPU :cry:
to iste ako s WoW... fak...
co by som chcel od 6 rokov stareho kusku ale tak skoda ze prave GTA
netaraj, mam rovnaky procak a ide mi to plynule na vacsine veci na high. sokrej ma serie len 2GB video ram :-)
CPU: Ryzen 7 3700X, CPU fan: SilentiumPC Fera 3, MB: Asrock X570M Pro4, RAM: Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17, SSD OS: Samsung 970evo plus 250GB NVMe, SSD Data + zalohy: 2x Corsair MP510 1TB NVMe, SSD Games: Crucial MX300 525GB SATA, GPU: Gainward GTX1060 6GB, PSU: Corsair RM550x, Monitor: 24" BenQ GW2470H, Case fans: 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB

Užívateľov profilový obrázok
elementar
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5147
Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Bydlisko: Brno/Brezno

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa elementar » Po 27. Apr, 2015, 15:28

:cool: zeby ram ? idem skusit (mam rapid mode na SSD vobec som nad tym nerozmyslal) len proste skusil som stiahnut detaily a furt boli na krizovatkach frame dropy v aute tak som to vypol
Spoiler: ukázať
PC1:MB: MSI Z170A-G43 PLUS, CPU: 6600K@4,7 + Corator DS + Noctua NF-P14 1.35V ,RAM: 2x8GB Corsair Vengeance 3200GPU:MSI 270X @1200/1450(1,223V), SSD: Samsung 840 256GB PRO, HDD: Samsung F3 500GB HD502HJ ,PSU: Seasonic S12II-620W ,OS: Win 7 Nvidia 64bit ,LCD: 21.5" BenQ G2222HDL,CASE:Lancool K62, MOUSE: Zowie FK1+ + SteelSeries QcK,KEYBOARD: Roccat ARVO load 425[W]
Net
AS SSD

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1918
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Po 27. Apr, 2015, 15:32

gamer222 napísal:no už sa to inštaluje konečne aj mne, kupoval som krabicovku ale sťahujem to z netu lebo nemám mechaniku v notebooku tak som sa bál ako rýchlo to bude sťahovať ale musím povedať že neoprávnene :laugh:
Obrázok
tak s tvojim netom by som sa nebal toho,ze ti to bude stahovat dlho :D :D
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7276
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa LordKJ » Po 27. Apr, 2015, 16:03

shiro napísal: netaraj, mam rovnaky procak a ide mi to plynule na vacsine veci na high. sokrej ma serie len 2GB video ram :-)
Daj konkretny config bo sa mi nechce verit

Užívateľov profilový obrázok
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1774
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Bydlisko: Kráľovský Chlmec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Shairachaz » Po 27. Apr, 2015, 16:08

Fakt je to sranda sledovať skúsenosti jednotlivých užívateľov, jednému to na Phenomu seká jak sviň, druhému to beží krásne. Jednému to na 1GB VRAM seká jak sviň, druhému to beží krásne :D Inu nebolo by odveci hneď k príspevkom pripájať aj screenshot s nastaveniami, lebo "niečo na high, niečo na low" moc nepomôže :D
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1495
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Marek125 » Po 27. Apr, 2015, 18:58

A každý sa inak pozerá na FPS ja pokiaľ nemám v GTA 60FPS ide to ozaj na veľké hov.. bratranec hra na 30 a vraví ako mu to ide krásne plynulo :hysterical:

Užívateľov profilový obrázok
BlackAngel
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 924
Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
Bydlisko: Nitra

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa BlackAngel » Po 27. Apr, 2015, 19:55

vidis a ja stary slepec nevidim rozdiel medzi 40 a 60 fps :) premna je vsetko nad 30 fps rovnake...
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4

lele007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 527
Dátum registrácie: St 28. Jan, 2009, 01:14
Bydlisko: Kosice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa lele007 » Po 27. Apr, 2015, 20:31

haha aj u mna uz 30+fps je super :)

Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7017
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa stiv » Po 27. Apr, 2015, 20:39

u mna je 30 fps trhanica; nehratelne. :)

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2832
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Laro22 » Po 27. Apr, 2015, 20:42

zaujímavé, mne 30 fps vyhovuje,asi som spomaleny :D
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1495
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Marek125 » Ut 28. Apr, 2015, 00:25

Oci si na to zviknu a potom bieda :D za cias 7850 a phenom 965 to stacilo aj mne :-)

gamer222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 485
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50
Bydlisko: Bratislava

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa gamer222 » Ut 28. Apr, 2015, 06:58

čaute, mám taký problém že keď zapnem hru všetko ide zo začiatku plynulo (okolo 40 fps) a po chvílihra začne neskutočne sekať a nepomôže nič len vypnúť a znova zapnúť hru. Pritom keď som pozeral videa na youtube tak na rovnakom notebooku to išlo krásne plynulo, jediný rozdiel bol 8GB RAM vs mojich 6GB ale nechce sa mi veriť že by bol problém v tom lebo ľudia to v pohode hrajú na zostavách s rovnakou RAMkou... robí to aj keď mám nastavené všetko na normal a 720p, patche obidva stiahnuté a aj najnovšie ovladače na grafiku, neviete v čom môže byť problém?
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"