Grand Theft Auto V (GTA V)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1755
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Andrew007 » Ne 26. Apr, 2015, 15:23

Odporúčam rivatuner, fraps blbne a sám od seba sa blokne pri 60fps a neukazuje viac, to mám license verziu ..
Spoiler: ukázať
ego si nehonim

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1326
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » Ne 26. Apr, 2015, 16:38

mne ide v pohode, mam free verziu ktorú použivam na fps a ukazuje to tak ako ma

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4297
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa molnart » Ne 26. Apr, 2015, 18:44

valistar napísal:hra pada vtedy ked pocas misie pouzijes hocijaku zbran co sa hadze (v tejto sticky bombs) ked si na nohach + je potom automaticky switch postav.

Takze v tejto treba sticky bombs hodit z auta a nepadne to :)
tyka sa to sticky bombu na odpalenie dveri toho pancierovaneho auta, alebo na odpalenie smetiarskeho auta na konci?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7208
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa LordKJ » Ne 26. Apr, 2015, 19:02

aj aj
[......]

Užívateľov profilový obrázok
Le_Frog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1123
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2010, 17:23
Bydlisko: Pezinok

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Le_Frog » Ne 26. Apr, 2015, 21:32

No neviem, ja som oboje hodil napeso a islo to...
Asi sa postastilo...
(neupravoval to posledny patch?)

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa valistar » Ne 26. Apr, 2015, 23:22

ja som prave presiel hlavny pribeh... 61% mi pise na save :good:
dal som moznost C, to asi vacsina..

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4297
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa molnart » Ne 26. Apr, 2015, 23:30

chcel som to vyskusat bez odpalenia bomby, ale uz mi to pada v momente ako pridu policajti a stlacim Q aby som sa skryl... nechapem, predtym mi to nerobilo. asi si pockam na patch, preskakovat sa mi nechce, to uz si rovno mozem pozriet koniec hry na youtube
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5840
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » Po 27. Apr, 2015, 08:57

ja to teraz hram na integrovanej grafike HD4400 + i5 a ide to v pohode :)
neseka, 1920*1080, vsetko na normal, direct x 10. Je sice pravda, ze uz to vyzera kockovane trochu, ale stale je to hratelne, a plynule :)
Fps 35-40.

Najprv som to skusil nastavit, kym sa nezaplnila pamat, ale to nebolo dobre riesenie 1600/1800MB. Hra bola nehratelna, sekala. Az po znizeni detialov na normal sa to okamzite zmenilo. Ja len pre info, aby dakto vedel, ze sa to da hrat aj na HD4400 ale samozrejme, nieje to ten zazitok ako ked ma clovek textury na very high a pod. :)
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7208
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa LordKJ » Po 27. Apr, 2015, 09:07

je to viac o cpu ako o gpu
[......]

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2744
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Po 27. Apr, 2015, 09:27

Mam fx 6300 a hra ide plynulo, myslim ze o cpu to nie je :D
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1755
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Andrew007 » Po 27. Apr, 2015, 09:31

plynulo je relatívny pojem , nastavenia hovoria za všetko .
Spoiler: ukázať
ego si nehonim

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7208
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa LordKJ » Po 27. Apr, 2015, 09:41

phenom2@3.8GHz s 6950 2gb ma na minimale cca stable 30fps a semtam dropy
no a i5@4.5ghz s 560ti 1gb ma 60+ fps na tych istych nastaveniach

a to este nevravim ze phenom na 3.5 a 3.8 spravil rychlu jazdu nepadat na 20fps ale drzi 25-30
[......]

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2744
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Po 27. Apr, 2015, 10:35

Asi tak, jasne ze mas pri intel 2x viac fps ale aj tak, hra je dobre optimalizovana a to ze to bezi na integrovanej intelackej gk ma prekvapilo :)

Btw, z ineho sudku: Cez Steam som uspesne streamoval v ramci LAN hru do Notebooku. Otazka: Mozem cez Hamachi oblbnut steam a streamovat to mimo LAN napr. inde na nete ?
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1755
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Andrew007 » Po 27. Apr, 2015, 11:31

Pokiaľ sa nevyznáš do portov máš k dispozícii Twitch a ustream.tv a nepotrebuješ nič tunelovať..naštastie obdobie keď bolo potrebné mať hamachi keď si nemal verejnú IP je za nami ...
Spoiler: ukázať
ego si nehonim

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2744
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Po 27. Apr, 2015, 11:37

Ok aasi som sa nevyjadril jasne, chcem to aj ovladat, cize stream na styl Onlive.. nemyslim len prenasat zvuk a obraz
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"