Grand Theft Auto V (GTA V)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1777
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Andrew007 » Ne 26. Apr, 2015, 15:23

Odporúčam rivatuner, fraps blbne a sám od seba sa blokne pri 60fps a neukazuje viac, to mám license verziu ..
R5 3600 - B450 Mortar Max - MSI Armor 1080Ti - Patriot Viper Steel Series 16GB KIT DDR4 3600 Cl17 - 970 EVO 500 GB - Dell 2716DG 1440p -

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1352
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » Ne 26. Apr, 2015, 16:38

mne ide v pohode, mam free verziu ktorú použivam na fps a ukazuje to tak ako ma

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4655
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa molnart » Ne 26. Apr, 2015, 18:44

valistar napísal:hra pada vtedy ked pocas misie pouzijes hocijaku zbran co sa hadze (v tejto sticky bombs) ked si na nohach + je potom automaticky switch postav.

Takze v tejto treba sticky bombs hodit z auta a nepadne to :)
tyka sa to sticky bombu na odpalenie dveri toho pancierovaneho auta, alebo na odpalenie smetiarskeho auta na konci?
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon
HP EliteBook 840 G6

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7366
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa LordKJ » Ne 26. Apr, 2015, 19:02

aj aj

Užívateľov profilový obrázok
Le_Frog
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1172
Dátum registrácie: Po 18. Okt, 2010, 17:23
Bydlisko: Pezinok

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Le_Frog » Ne 26. Apr, 2015, 21:32

No neviem, ja som oboje hodil napeso a islo to...
Asi sa postastilo...
(neupravoval to posledny patch?)

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7162
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa valistar » Ne 26. Apr, 2015, 23:22

ja som prave presiel hlavny pribeh... 61% mi pise na save :good:
dal som moznost C, to asi vacsina..

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4655
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa molnart » Ne 26. Apr, 2015, 23:30

chcel som to vyskusat bez odpalenia bomby, ale uz mi to pada v momente ako pridu policajti a stlacim Q aby som sa skryl... nechapem, predtym mi to nerobilo. asi si pockam na patch, preskakovat sa mi nechce, to uz si rovno mozem pozriet koniec hry na youtube
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon
HP EliteBook 840 G6

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5863
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » Po 27. Apr, 2015, 08:57

ja to teraz hram na integrovanej grafike HD4400 + i5 a ide to v pohode :)
neseka, 1920*1080, vsetko na normal, direct x 10. Je sice pravda, ze uz to vyzera kockovane trochu, ale stale je to hratelne, a plynule :)
Fps 35-40.

Najprv som to skusil nastavit, kym sa nezaplnila pamat, ale to nebolo dobre riesenie 1600/1800MB. Hra bola nehratelna, sekala. Az po znizeni detialov na normal sa to okamzite zmenilo. Ja len pre info, aby dakto vedel, ze sa to da hrat aj na HD4400 ale samozrejme, nieje to ten zazitok ako ked ma clovek textury na very high a pod. :)
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Huawei Mate 20 Pro
Motorola G7 Power
Apple iPad Mini 2 16GB

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7366
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa LordKJ » Po 27. Apr, 2015, 09:07

je to viac o cpu ako o gpu

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2932
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Po 27. Apr, 2015, 09:27

Mam fx 6300 a hra ide plynulo, myslim ze o cpu to nie je :D
#rastlinkaniejehanba

Užívateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1777
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Andrew007 » Po 27. Apr, 2015, 09:31

plynulo je relatívny pojem , nastavenia hovoria za všetko .
R5 3600 - B450 Mortar Max - MSI Armor 1080Ti - Patriot Viper Steel Series 16GB KIT DDR4 3600 Cl17 - 970 EVO 500 GB - Dell 2716DG 1440p -

LordKJ
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 7366
Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bydlisko: Bratislava/Kežmarok
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa LordKJ » Po 27. Apr, 2015, 09:41

phenom2@3.8GHz s 6950 2gb ma na minimale cca stable 30fps a semtam dropy
no a i5@4.5ghz s 560ti 1gb ma 60+ fps na tych istych nastaveniach

a to este nevravim ze phenom na 3.5 a 3.8 spravil rychlu jazdu nepadat na 20fps ale drzi 25-30

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2932
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Po 27. Apr, 2015, 10:35

Asi tak, jasne ze mas pri intel 2x viac fps ale aj tak, hra je dobre optimalizovana a to ze to bezi na integrovanej intelackej gk ma prekvapilo :)

Btw, z ineho sudku: Cez Steam som uspesne streamoval v ramci LAN hru do Notebooku. Otazka: Mozem cez Hamachi oblbnut steam a streamovat to mimo LAN napr. inde na nete ?
#rastlinkaniejehanba

Užívateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1777
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Andrew007 » Po 27. Apr, 2015, 11:31

Pokiaľ sa nevyznáš do portov máš k dispozícii Twitch a ustream.tv a nepotrebuješ nič tunelovať..naštastie obdobie keď bolo potrebné mať hamachi keď si nemal verejnú IP je za nami ...
R5 3600 - B450 Mortar Max - MSI Armor 1080Ti - Patriot Viper Steel Series 16GB KIT DDR4 3600 Cl17 - 970 EVO 500 GB - Dell 2716DG 1440p -

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2932
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Po 27. Apr, 2015, 11:37

Ok aasi som sa nevyjadril jasne, chcem to aj ovladat, cize stream na styl Onlive.. nemyslim len prenasat zvuk a obraz
#rastlinkaniejehanba

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"