Strana 88 z 123

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: So 25. Apr, 2015, 19:08
od užívateľa Marek125
Inak nevšimli ste si že keď zapnete vlastne rádio ide rapidne výkon CPU nahor a plynulosť hry smerom na dol? Ja som si to všimol včera bavil som sa z nastaveniami grafiky všetko mi už išlo pekne a pustím vlastnú hudbu a sama sekanica pozriem na vyťaženie CPU a všetky štyri jadrá na 100% keď som prepol inú stanicu 80%.

Inak nastavenia v Advance setting mi strašne zahltia CPU tak to mam všetko povypínané.

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: So 25. Apr, 2015, 19:49
od užívateľa felipe25
bohuzial, tat hra ma x bugov, ako vidime,

cudujem sa, pritom, ako to odkladali, to malo byt vsetko vyriesene.
cele zle, tato spolocnost to cele prestrelila, a ludia su ticho asi len preto, lebo ta hra je fakt dost dobra aj vratane tych chyb

ale urcite to urobili zle, mali pustit beta testovanie na steame, a neposr.t tak oficialne vydanie, ze nebolo mozne spustit hru a pod.
kolko ludi to testovalo, ze na tieto chyby neprisli? lebo mi pride ze 10, a kazdy mal i7 a 970gtx /ha ha/. ak sa firma rozhodne venovat spatnym vazbam az potom, co ich uzivatelia zaplavia chybami, tak to je dost velky fail si myslim.
ano, ti co to ukradnu, maju v prde.i, ale aj tak si myslim ze tato hra bude najpredavanejsia, a piratov riesit nebudu /o kolko prisli ich aktivitami/. ano, je sice pravda ze u mna je to iba piata krabicovka co som kupil (tych 50hier na steame co som kupil za dolar dva velmi neratam, ze mam origo) ze full sumu, ale o to viac ma stve, ze som zaplatil plnu sumu, a prakticky to prve dni vobec NEMOHOL ani len hrat. si predstavte ze si kupite auto, a nemozete ho pouzivat, alebo si objednate pizzu a nemozte ju zjest :D

a kompenzacia ziadna /michael ma v penazenke par dolacov :D/ :x

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: So 25. Apr, 2015, 20:03
od užívateľa Marek125
Mna najviac stve ze ked som tu hru kupil sla pekne po tych ich updatoch mi to islo len horsie. A ako najvedsi bonus je to ze mi to nejde na NB lebo mi to nechce pustit cez AMD Gpu stale to ide len cez ten Intel v CPU. Ked dam AMD hra ani nebahene skusal som vsemozne navody na nete a nic :E

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: So 25. Apr, 2015, 20:09
od užívateľa sh4d0wko
ja som to dnes dal priatelke na ntb na test a mal som podobny problem... nic sa nestalo pri spusteni, pomoze len zakazat nvidia grafiku, pockat kym sa spusti social club a vtedy ju povolit a hra nabehne na nvidii a nie inteli

kazdopadne, ide jej to na normal/high... lockol som to na 30fps ale obcas to zacne brutalne lagovat, neviem cim to je... nb ma asus x550-vb (740M grafika, 4gb ram, a i5-3230m ale tym cpu si nie som isty)

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: So 25. Apr, 2015, 20:28
od užívateľa Marek125
Iba 4GB ram to je ten problem zaplni sa a potom to robi toto dokup jej este 4GB a malo by to ist pohode, jasne tak to funguje aj bratrancovi tiez ma mobilnu NV ja ked to tak spravim tak sa mi vypne aj intel cize do SCK sa ani nedostanem lebo mi to hodi hlasku ohladne direct X. Uz som to riesil vsemozne ale uz ma presli nervi nato tak cakam na daky patch co to spravy.

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: So 25. Apr, 2015, 20:53
od užívateľa felipe25
mne blokoval spustenie hry ten nvidia soft, konkretne experience.. netreba ho instalovat a spusti sa vam to hned, je to dalsi bug isto, kedze by to malo pomoct a ono to naopak zablokuje spustenie :D

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: So 25. Apr, 2015, 21:02
od užívateľa hulo92
lele007 napísal:
loleqboleq napísal: takže...
1. prehodiť v keyboard/mouse input na DirectInput
lol wtf to kde sa take daco nastavuje? :)
lepsie hladaj,kde to asi tak moze byt ked je to spojene s mysou...

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: So 25. Apr, 2015, 21:22
od užívateľa Papulaa
hulo92 napísal:
lele007 napísal:
loleqboleq napísal: takže...
1. prehodiť v keyboard/mouse input na DirectInput
lol wtf to kde sa take daco nastavuje? :)
lepsie hladaj,kde to asi tak moze byt ked je to spojene s mysou...
Tiez to neviem najst taky problem radsej napisat presne kde sa to meni ? :facepalm:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: So 25. Apr, 2015, 21:51
od užívateľa hulo92
v nastaveni ovladania :hysterical: a to uz ked nenajdete ste tazke pripady

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: So 25. Apr, 2015, 21:56
od užívateľa Marek125
Zapnite hru dajte setting tam najdete polozku doska a patkan a tam to je :D

Inak aj mne to dlho trvalo kym som to pochopil presiel som cely google :D

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: So 25. Apr, 2015, 22:26
od užívateľa lele007
hulo92 napísal:
lele007 napísal:
loleqboleq napísal: takže...
1. prehodiť v keyboard/mouse input na DirectInput
lol wtf to kde sa take daco nastavuje? :)
lepsie hladaj,kde to asi tak moze byt ked je to spojene s mysou...
no potom som nasiel pre mys ale pre klavesnicu nemam taku moznost, mozno preto, ze mam zapojenu cez PS2 (mam mechanicku)?

btw najprv to znelo ako nastavenie vo Win nie vo hre, preto som hladal vsade, len nie v hre

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: So 25. Apr, 2015, 22:51
od užívateľa Marek125
Ohladne tej klavesnice by to aj mna zaujimalo lebo som to tiez tak najskor pochopil ze sa to nastavuje inde len nie v hre. Takze neviem ci myslel tu polozku klavesnica/mys alebo obe zvlast. Lebo klavesnica sa tam nenachadza.

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: Ne 26. Apr, 2015, 00:40
od užívateľa molnart
hra mi furt padne pri tej misii pre fbi so smetiarskym autom. uniknem polisom, odpalim auto, potom hra prepne na micheala ale padne to.. robi to aj inym? uz som to skusal asi 5x.

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: Ne 26. Apr, 2015, 07:43
od užívateľa Sky
jop vzdy to tam padalo, fix na to je taky ze ked mas ist uz po strielacke prec so smetiarskym autom tak sa zabijaj, hod po seba granat, bombu,... 3-4x sa takto zabijes a da ti moznost preskocit tuto misiu.
Alebo skus zmazat tieto dva subory v C:\Users(your name)\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles(profile folder):
pc_settings.bin
cfg.dat
Budes si musiet znova nastavit grafiku atd. ale niektorim to pomohlo.
Niektori pisali, ze im pomohlo aj ked pocas misii nepouzili nic co by vybuchovalo, granty, rpg,...

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: Ne 26. Apr, 2015, 08:18
od užívateľa Matej.T
molnart napísal:hra mi furt padne pri tej misii pre fbi so smetiarskym autom. uniknem polisom, odpalim auto, potom hra prepne na micheala ale padne to.. robi to aj inym? uz som to skusal asi 5x.
same here :(