Grand Theft Auto V (GTA V)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1754
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Bydlisko: Kráľovský Chlmec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Shairachaz » Pi 24. Apr, 2015, 21:11

Heisty sú myslím online-only, sú to v podstate co-op misie
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.

Užívateľov profilový obrázok
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10676
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Nitra

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa quicky » Pi 24. Apr, 2015, 21:36

a tie mas nonstop nejake ine a podobne? alebo "dokedy" sa to da hrat :)
King is back from VACation :D

backy6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 635
Dátum registrácie: St 19. Dec, 2012, 19:08
Bydlisko: Bratislava-Lamač

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa backy6 » Pi 24. Apr, 2015, 23:49

2 či 3 heisty sú súčasťou singleplayeru ako už spomínané zlatnictvo(vid.trailer)..heisty sú v online rozlisne a každý má minimálne 3 časti lebo najprv treba prípravy a až potom naostro..mimo toho s milión dalších misii,závodov,deadmatchov..jednoducho tá to zabaví na dosť dlhy čas :)
CPU:i5 2500K MB:Asus P8P67 PRO GPU: R9 280 Dual-X
RAM:Team RAM Elite 8GB 1600mhz PSU:Seasonic S12-G 550W Case:Corsair Carbide 330R
Phone:iPhone 5S Tablet:iPad Mini

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1776
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Matej.T » So 25. Apr, 2015, 08:26

Pozor, klúče cez nuuvem sú už region locked!
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

lele007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 459
Dátum registrácie: St 28. Jan, 2009, 01:14
Bydlisko: Kosice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa lele007 » So 25. Apr, 2015, 08:30

ale stare este funguju normalne? :)

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1776
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Matej.T » So 25. Apr, 2015, 08:54

Yes, teraz som dohral :)
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Papulaa
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 45
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2014, 10:27

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Papulaa » So 25. Apr, 2015, 09:14

Tak vcera som si aj ja zadovazil Gta instalacia trvala 2 a pol hodky 5gb patch stiahlo bez broblemov no ten 300m update nechcelo ani za boha stiahnut no nakoniec som to rozchodil zmenou IP na americku

Mam gtx 970 a i5 4590 netaktovatelny a podla invidia experience nastavenia kvality mi to v meste ukazuje 30FPS a niekedy to ma mikrolagy ako to mam nastavit ?

Inak singl som zatial nehral dokym nebude cestina nech aj viem oco sa tam jedna ale multak je sranda uz len sa naucit pohybovat v menu :)

Keby cosi nick na social: Papulaa

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2744
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa 16cmfan » So 25. Apr, 2015, 09:34

Uapni vsync mne to pomohoo
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

Papulaa
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 45
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2014, 10:27

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Papulaa » So 25. Apr, 2015, 10:11

16cmfan napísal:Uapni vsync mne to pomohoo
Skusim ... mam globalne zapnuty adaptiv V sync a to nepomaha

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5840
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » So 25. Apr, 2015, 14:59

mne to geforce experience dodrbalo hru, dal som optimalizovat a hra sa nespustila, kym som ju z tej appky nevyradil. takze nepouzivam, vypinam to.
spustilo sa len logo GTA V a nic dalej,ze ready to play. nepomohl ani reset, ta appka akokeby zablokovala tu hru.
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5840
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » So 25. Apr, 2015, 15:04

quicky: ved kazda hra je o tom, ze splnis misie, tj nejaky pribeh a dohral si tu zakladnu cast, mozes sa hrat po meste, myslim si ze miest je tam kopa a veci ktore sa djau robit /lanovky, stihacky, leitadla, vlak a x inych/, a stale tu mas online, ktory bude ROKY urcite najhratelnejsim multiplayerom. Ved GTA IV som hral este pred troma tyzdnami, strielacky na letisku su asi uz legendarne, vzdy to hrali nejaki hraci na serveroch, a to bolo 6-7rokov po vydani. a stale ti co na lepsi HW nemaju to hraju, hlavne potom co na steame boli GTA complete pack za 5€...
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2744
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa 16cmfan » So 25. Apr, 2015, 15:39

Inak aj vam sa zda, ze v GTA online je menej AI chodcov ? Ked hram story mod, hra sa mi zda zivsia (paradoxne by to malo byt naopak)
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - MSi Gaming X GTX 1660Ti 6GB - 16G RAM@1866MHz
Notebook: Dell E7470 - Core i5 6200U - 8GB Ram - FullHD
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10857
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa loleqboleq » So 25. Apr, 2015, 15:45

tak pozor pozor pozor...mikrozáseky sú spôsobované aj RAW inputom pre myšku ;)

takže...
1. prehodiť v keyboard/mouse input na DirectInput
2. povenovať sa optimalizácii pre svoj HW v http://www.geforce.com/whats-new/guides ... ance-guide alebo (pokiaľ máš nvidiu), tak začať s geforce experience nastavením napríklad
CASE: CM MC600Pi + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@5GHz + EVGA CLC 280 + BQ! Silent Wings 3 GPU: GTX 1080Ti Strix RAM: Crucial Ballistix LT 16GB@3200MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznené v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40NU7100 Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Sendy Audio Aiva, JBL LSR305

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4674
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa hulo92 » So 25. Apr, 2015, 17:46

directinput pomohl hodne aj na silnejsej zostave

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

lele007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 459
Dátum registrácie: St 28. Jan, 2009, 01:14
Bydlisko: Kosice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa lele007 » So 25. Apr, 2015, 19:03

loleqboleq napísal: takže...
1. prehodiť v keyboard/mouse input na DirectInput
lol wtf to kde sa take daco nastavuje? :)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"