Grand Theft Auto V (GTA V)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11086
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 17. Apr, 2015, 11:04

PHiLiPZ napísal:GTA bola najprv pre DOS, az neskor portovana na konzoly
Tak snad sa bavime o 3D gen GTAcka - od 3jky teda ak sa dobre pamatam :good:

Užívateľov profilový obrázok
netSo_O
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 355
Dátum registrácie: Št 19. Jan, 2012, 09:30
Bydlisko: Brat1slava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa netSo_O » Pi 17. Apr, 2015, 11:24

no tak tie AMD ovladace by aj mna zaujimalo .. lebo tiez hram na starsich a ide to dobre ale mozno skusit dnes tie nove
CPU AMD R5 3600 @ 4.1ghz 1.35v COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB Msi B450 Gaming PRO Carbon AC VGA Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti XE RAM HyperX 2x8GB 3333MHz Predator CL16 2T @ 3333MHz CL14 1T 1.41v M2 WD Blue 3D 500gb SSD Adata sx910 128gb HDD Seagate 3Tb PSU Seasonic G650 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING Konix K-70 & Konix M-30 , DEV1S TITAN GAMER LCD MSI Optix MAG271C

Užívateľov profilový obrázok
adriano94
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 683
Dátum registrácie: Pi 19. Sep, 2008, 20:40
Bydlisko: Snina partizánska 2538/29
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa adriano94 » Pi 17. Apr, 2015, 11:29

Niekto tu spomenul ze ide na novsich asi este horsie ako na starych preto ma to zaujima :)
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte EX58 DS4 Cpu: Intel xeon X5650 4.4GHZ Cpu fan: Phobya Performance Kit RAM: Crucial 8GB DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport GK:Msi gaming R9 280x [/b] PSU: Silverstone Strider plus 600w. Case: Xigmatek Midguard

Užívateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1753
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Andrew007 » Pi 17. Apr, 2015, 11:35

Chalani, funguje niekomu upload cez video editor ? Mám spojený účet s gmailom a youtube v jednom ale akonáhle stlačím medzerník nič sa neudeje ...
Spoiler: ukázať
ego si nehonim

gamer222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 485
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50
Bydlisko: Bratislava

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa gamer222 » Pi 17. Apr, 2015, 11:45

čaute, je tu niekto kto to hraje na notebooku s grafikou GeForce GT 550M 2GB? Potreboval by som vedieť na akých detailoch by som to rozbehal s bookom v podpise na nejakych 720p lebo na nete som nic relevantné nenašiel a nechcem vyhodiť 40 eur za hru a hrať to na low nastaveniach 800x600 :laugh:
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1848
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Pi 17. Apr, 2015, 12:08

hra je velmi dobre optimalizovana,takze ti to pojde na lepsom rozliseni bez problemov..
PC i5 2500K@4,2 GHz NH-D14 RAM16GB GPU1060 SSD500GB HDD3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver CHSKY™ HornCarPlay™
Phone  iPhone Xr White 128GB Case All  Silicone Cases PowerBank Rock 20000mAh
Mac  iMac 21,5" Mid 2011 i5@2,5GHz RAM8GB GPU6750M SSD250GB macOS High Sierra Router Mikrotik 951G-2HnD

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6703
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Papek » Pi 17. Apr, 2015, 12:22

ja som včera zo zvedavosti dal všetko na max, textury na normal zapnitý FXAA a vypnutý MSAA a ide mi to úplne v pohode na 560Ti 1GB a i5-750. Hra síce píše preplnenú pamäť na VGA, ale aj tak zo stiha, minimálne co sa týka jazdenia po meste. Misie som včera nehral, nebol čas.
flylo... you gotta help me man.

lele007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 454
Dátum registrácie: St 28. Jan, 2009, 01:14
Bydlisko: Kosice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa lele007 » Pi 17. Apr, 2015, 12:37

adriano94 napísal:Niekto tu spomenul ze ide na novsich asi este horsie ako na starych preto ma to zaujima :)
ja som to pisal.. u mna to je asi trosku horsie.. dal som rollback potom ale rozdiel som si nevsimol..
r9 270x

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2096
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Pezinok

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Pi 17. Apr, 2015, 13:00

ja som to neskusal na starych, a rovno tam dal tie nove kym sa poriesila hra.
ide to v poho, s jedine vypnutym msa na 1900*1200 viacmenej 60+ obcas drop do 40.
Spoiler: ukázať
mb: asus P8Z68-V PRO/GEN3
cpu : intel i5-2500k @ 4500 mhz / 1.34 V + cryorig R1 Ultimate
gpu : msi gtx 1080 ti gaming trio @ default
psu : collerMaster 600W
ram : kingston 2x4GB DDR3 1333mhz
case : fractal design define xl
monitor : dell S2716DG

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » Pi 17. Apr, 2015, 13:02

papek:" Hra síce píše preplnenú pamäť na VGA"
o kolko MB? skusim aj ja. dat lepsie nastavenie
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Užívateľov profilový obrázok
Net
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 640
Dátum registrácie: So 31. Máj, 2008, 14:34
Bydlisko: Žilina (Komix City™)

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Net » Pi 17. Apr, 2015, 13:52

Hra mi taha nejaky dalši update, prvy bol 53mb teraz taha další 357,75mb. Som zvedavý ake zmeny to prinesie :)
Spoiler: ukázať
Procesor: Intel Core i7 8700k @ 4,3Ghz / Noctua NH-D14 + 2xP14 | Operačná Pamät: Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 15-17-17-35 1,35V CL15 | Matičná Doska: ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING | Grafická Karta: GAINWARD GeForce GTX 1080 Ti Phoenix GS 11GB | Zdroj: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Skrina: ColerMaster HAF X | Pevný Disk: SAMSUNG 850 EVO 250GB | Crucial BX200 480GB | 2xWD 4TB RED | Monitor: 26" LCD SAMSUNG T260 | Operačný systém: Windows® 10 PRO 64-bit CZ | Audio: YAMAHA Receiver RX-V367 Ti + Creative Sound BlasterX AE-5 + JAMO S606 + JAMO S602 + JAMO S60CEN

ASUS N61VN: Procesor: Intel Core Duo 2 T7450 2,13ghz / 1,125V | Operačná Pamät: 2x2GB DDR3 1066Mhz | Čipová sada: Mobile Intel® PM45 Express Chipset +ICH9M | Displej: 16" HD (1366x768) | Pevný disk: SSD Crucial BX200 480GB | Grafická karta: Nvidia Geforce GT240M 1GB DDR3 | Operačny systém: Windows® 10 Home 64-bit CZ

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1848
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Pi 17. Apr, 2015, 14:38

no aj mne obcas vyskoci popup okno z winu,ze mam preplnenu pamat..
PC i5 2500K@4,2 GHz NH-D14 RAM16GB GPU1060 SSD500GB HDD3TB PSU 400W LCD 24'' OS Win10PRO Router Mikrotik RB941-2nD-TC
Car Mazda 3 HatchBack 2014 RedSoul® G2.0l 88kW/120HP Wheels Mazda 215/45 18" Silver CHSKY™ HornCarPlay™
Phone  iPhone Xr White 128GB Case All  Silicone Cases PowerBank Rock 20000mAh
Mac  iMac 21,5" Mid 2011 i5@2,5GHz RAM8GB GPU6750M SSD250GB macOS High Sierra Router Mikrotik 951G-2HnD

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6703
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Papek » Pi 17. Apr, 2015, 14:49

felipe25 napísal:papek:" Hra síce píše preplnenú pamäť na VGA"
o kolko MB? skusim aj ja. dat lepsie nastavenie
Sa mi zda ze okolo 1500 MB pisalo... cize nejakych 500 MB naviac.
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Laro22 » Pi 17. Apr, 2015, 17:32

inak ked to nastavím na vyššie grafické nastavenia tak je to plynulejšie :D fps trocha dole ale je to hratelnejšie lebo inak sú tam dosť velké prepady
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1939
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa mirjak » Pi 17. Apr, 2015, 18:41

Caprissone napísal:no aj mne obcas vyskoci popup okno z winu,ze mam preplnenu pamat..
nemas nahodou vypnuty swap? Mam pocit, ze je to tym, ja so ho zapol na par GB a uz mi to nehlasi (mam 8GB RAM)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"