Grand Theft Auto V (GTA V)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11318
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava (30)

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Broslowski » Pi 17. Apr, 2015, 11:04

PHiLiPZ napísal:GTA bola najprv pre DOS, az neskor portovana na konzoly
Tak snad sa bavime o 3D gen GTAcka - od 3jky teda ak sa dobre pamatam :good:

Užívateľov profilový obrázok
netSo_O
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 355
Dátum registrácie: Št 19. Jan, 2012, 09:30
Bydlisko: Brat1slava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa netSo_O » Pi 17. Apr, 2015, 11:24

no tak tie AMD ovladace by aj mna zaujimalo .. lebo tiez hram na starsich a ide to dobre ale mozno skusit dnes tie nove
CPU AMD R5 3600 @ 4.1ghz 1.35v COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB Msi B450 Gaming PRO Carbon AC VGA Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti XE RAM HyperX 2x8GB 3333MHz Predator CL16 2T @ 3333MHz CL14 1T 1.41v M2 WD Blue 3D 500gb SSD Adata sx910 128gb HDD Seagate 3Tb PSU Seasonic G650 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING Konix K-70 & Konix M-30 , DEV1S TITAN GAMER LCD MSI Optix MAG271C

Užívateľov profilový obrázok
adriano94
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 683
Dátum registrácie: Pi 19. Sep, 2008, 20:40
Bydlisko: Snina partizánska 2538/29
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa adriano94 » Pi 17. Apr, 2015, 11:29

Niekto tu spomenul ze ide na novsich asi este horsie ako na starych preto ma to zaujima :)
Spoiler: ukázať
MB: Gigabyte EX58 DS4 Cpu: Intel xeon X5650 4.4GHZ Cpu fan: Phobya Performance Kit RAM: Crucial 8GB DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport GK:Msi gaming R9 280x [/b] PSU: Silverstone Strider plus 600w. Case: Xigmatek Midguard

Užívateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1777
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Andrew007 » Pi 17. Apr, 2015, 11:35

Chalani, funguje niekomu upload cez video editor ? Mám spojený účet s gmailom a youtube v jednom ale akonáhle stlačím medzerník nič sa neudeje ...
R5 3600 - B450 Mortar Max - MSI Armor 1080Ti - Patriot Viper Steel Series 16GB KIT DDR4 3600 Cl17 - 970 EVO 500 GB - Dell 2716DG 1440p -

gamer222
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 485
Dátum registrácie: So 08. Nov, 2008, 10:50
Bydlisko: Bratislava

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa gamer222 » Pi 17. Apr, 2015, 11:45

čaute, je tu niekto kto to hraje na notebooku s grafikou GeForce GT 550M 2GB? Potreboval by som vedieť na akých detailoch by som to rozbehal s bookom v podpise na nejakych 720p lebo na nete som nic relevantné nenašiel a nechcem vyhodiť 40 eur za hru a hrať to na low nastaveniach 800x600 :laugh:
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1938
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Pi 17. Apr, 2015, 12:08

hra je velmi dobre optimalizovana,takze ti to pojde na lepsom rozliseni bez problemov..
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6825
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Papek » Pi 17. Apr, 2015, 12:22

ja som včera zo zvedavosti dal všetko na max, textury na normal zapnitý FXAA a vypnutý MSAA a ide mi to úplne v pohode na 560Ti 1GB a i5-750. Hra síce píše preplnenú pamäť na VGA, ale aj tak zo stiha, minimálne co sa týka jazdenia po meste. Misie som včera nehral, nebol čas.
flylo... you gotta help me man.

lele007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 655
Dátum registrácie: St 28. Jan, 2009, 01:14
Bydlisko: Kosice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa lele007 » Pi 17. Apr, 2015, 12:37

adriano94 napísal:Niekto tu spomenul ze ide na novsich asi este horsie ako na starych preto ma to zaujima :)
ja som to pisal.. u mna to je asi trosku horsie.. dal som rollback potom ale rozdiel som si nevsimol..
r9 270x

Užívateľov profilový obrázok
paranoid.asian
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2354
Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Bydlisko: Bratislava

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa paranoid.asian » Pi 17. Apr, 2015, 13:00

ja som to neskusal na starych, a rovno tam dal tie nove kym sa poriesila hra.
ide to v poho, s jedine vypnutym msa na 1900*1200 viacmenej 60+ obcas drop do 40.
Spoiler: ukázať
::: ...

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5864
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » Pi 17. Apr, 2015, 13:02

papek:" Hra síce píše preplnenú pamäť na VGA"
o kolko MB? skusim aj ja. dat lepsie nastavenie
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Huawei Mate 20 Pro
Motorola G7 Power
Apple iPad Mini 2 16GB

Užívateľov profilový obrázok
Net
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 643
Dátum registrácie: So 31. Máj, 2008, 14:34
Bydlisko: Žilina (Komix City™)

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Net » Pi 17. Apr, 2015, 13:52

Hra mi taha nejaky dalši update, prvy bol 53mb teraz taha další 357,75mb. Som zvedavý ake zmeny to prinesie :)
Spoiler: ukázať
Procesor: Intel Core i7 8700k @ 4,3Ghz / Noctua NH-D14 + 2xP14 | Operačná Pamät: Corsair Vengeance LPX 2x16GB 3200MHz DDR4 16-18-18-36 1,35V CL16 | Matičná Doska: ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING | Grafická Karta: GAINWARD GeForce GTX 1080 Ti Phoenix GS 11GB | Zdroj: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Skrina: ColerMaster HAF X | Pevný Disk: SAMSUNG 850 EVO 250GB | Samsung 860 EVO 1TB | 2xWD 4TB RED | Monitor: 26" LCD SAMSUNG T260 | Operačný systém: Windows® 10 PRO 64-bit CZ | Audio: YAMAHA Receiver RX-V367 Ti + Creative Sound BlasterX AE-5 + JAMO S606 + JAMO S602 + JAMO S60CEN

ASUS N61VN: Procesor: Intel Core Duo 2 T7450 2,13ghz / 1,125V | Operačná Pamät: 2x2GB DDR3 1066Mhz | Čipová sada: Mobile Intel® PM45 Express Chipset +ICH9M | Displej: 16" HD (1366x768) | Pevný disk: SSD Crucial BX200 480GB | Grafická karta: Nvidia Geforce GT240M 1GB DDR3 | Operačny systém: Windows® 10 Home 64-bit CZ

Užívateľov profilový obrázok
Pepeb007xx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1938
Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Bydlisko: Hrachovište / Čachtice
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Pepeb007xx » Pi 17. Apr, 2015, 14:38

no aj mne obcas vyskoci popup okno z winu,ze mam preplnenu pamat..
Comp MB|B450i CPU fan|Ryzen5 3600@4,2GHz Be quietDR4 DDR4|16GB GPU|5700XT SSD|500GB PSU|650W LCD|32''U32H850 OS|Win10PRO64SK
GLAN Router|Mikrotik hEX NAS|Synology DS218play 2×8TB WD Red TV|Samsung QE55Q60R Mobil  iPhone Xr
#mikrotiklover #iphone4ever #grammarnazi #dotalifetimeban #GLANlover

Užívateľov profilový obrázok
Papek
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6825
Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: BA
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Papek » Pi 17. Apr, 2015, 14:49

felipe25 napísal:papek:" Hra síce píše preplnenú pamäť na VGA"
o kolko MB? skusim aj ja. dat lepsie nastavenie
Sa mi zda ze okolo 1500 MB pisalo... cize nejakych 500 MB naviac.
flylo... you gotta help me man.

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2836
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Laro22 » Pi 17. Apr, 2015, 17:32

inak ked to nastavím na vyššie grafické nastavenia tak je to plynulejšie :D fps trocha dole ale je to hratelnejšie lebo inak sú tam dosť velké prepady
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1995
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa mirjak » Pi 17. Apr, 2015, 18:41

Caprissone napísal:no aj mne obcas vyskoci popup okno z winu,ze mam preplnenu pamat..
nemas nahodou vypnuty swap? Mam pocit, ze je to tym, ja so ho zapol na par GB a uz mi to nehlasi (mam 8GB RAM)

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"