Grand Theft Auto V (GTA V)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1742
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Bydlisko: Kráľovský Chlmec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Shairachaz » Št 16. Apr, 2015, 13:11

Vážne? Sakra, veď vy ma ešte donútite si to kúpiť! :D
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.

Užívateľov profilový obrázok
Eddward
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2062
Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Bydlisko: Košice-okolie

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Eddward » Št 16. Apr, 2015, 13:28

Shairachaz napísal:
felipe25 napísal:Btw hram to na 460GTX OC, ale direct x som musel dat na 10.1, inac 11stka prevysuje pamat 1GB. Hra ide viac nez plynuje, aj ked grafika v rychlosti pripomina GTA IV :/ ale to bude tymi normal detailami.. :/
úúúú, konešne niekto s (pod)priemernou grafikou :D Až si si to trochu zahral, poprosím rozsiahly report ako ti stíha grafika :D Niektorí hovoria, že 1GB VRAM vôbec nestačí, niektorí zas že to na low fičí v pohode, tak ja neviem.
dolezity je aj procak, ono sa to nezda, ale treba na to lepsi CPU, ideal 4 jadro Intelu... preto mozno rozdielne nazory, graficka karta nie je vsetko
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p

Rado.R
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 213
Dátum registrácie: Po 04. Nov, 2013, 17:03
Bydlisko: bratislava

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Rado.R » Št 16. Apr, 2015, 13:37

Caute nemate niekto podobny problem a jeho riesenie?
Stiahol som hru zo steamu, a ked ju chcem spustit tak mi ju ani nepusti a napise Grand theft auto V exited unexpectedly. potom uz len ze click retry or run in safe mode, po tuknuti na obe vyskoci hned rovnaky problem. hladal som uz aj kadetade po webe ale nenasiel som funkcne riesenie. vedel by niekto help pls?

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1322
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » Št 16. Apr, 2015, 13:40

Benchmark:
Min 37FPS
Max 125FPS
Avg 70FPS

...celkom spoko, z neznameho dôvodu mi to ide 40FPS ale keď ALT+TABnem hru tak bum 70FPS+ pri tých nastaveniach

+ moje nastavenia (všetko High, Shadow Normal).. zostava v popise :) http://imgur.com/a/yggrx

Užívateľov profilový obrázok
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1742
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Bydlisko: Kráľovský Chlmec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Shairachaz » Št 16. Apr, 2015, 13:52

Nojó, mne pod kapotou vrčí Phenom II X4 3,0GHz., sice to nieje žiadna i5ka ale výkon/jadro je tuším lepšie ako v prípade niektorých novších FX :D Teda aspoň dúfam (NEKAZTE MI MOJE ILÚZIE! :D )

Papek podľa Passmarku je tvoja i5 takmer rovnako výkonná ako môj Phenom, takže nejaká šanca na rozbehanie tam je! yahooo Teraz už len prejsť tú kopu stránok a nájsť obchod s čo najnižšou cenou ktorá ale nebude vyžadovať moju brazílsku občanku :D
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1747
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Matej.T » Št 16. Apr, 2015, 14:17

Zrejme account leak :/

http://www.overclock3d.net/articles/sof ... promised/1

@Shairachaz brazílske ID číslo nevyžadovalo Nuuvem.(osobne tipujem, že je iba potrebné zadať určitý formát písmen/čísiel aby si mohol nakupovať) Skús počkať...
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » Št 16. Apr, 2015, 14:43

Podpriemerna grafika 460OC? :hysterical:
Ved som za nu v 2010 dal tazkych 200€ co som vyhral v sutazi na exprese :D

Ide to "normalne", len nie na low, ale na normal. ta hra ma iba normal a high nastavenia. Len musis dat dirct x 10.1 a nie 11. Lebo 1GB pamate je malo na direct x11.
Btw, sklamem ta, ale na jednom test bol test procakov, a tam mal Phenom 27fps, a i5 56fps. Takze procak sice je podobny /ani ja vo windowse nemam pocit, ze uz nemam phenom 965 ale i5) ale v hre je to sakra rozdiel.

http://pclab.pl/art57777-24.html
kazdopadne, nechcem ta znechucovat, treba to vyskusat, ak nemas nativne rozlisenie lcd 1920*1080 jak ja mohlo by ti to v pohode ist
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Užívateľov profilový obrázok
Shairachaz
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1742
Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Bydlisko: Kráľovský Chlmec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Shairachaz » Št 16. Apr, 2015, 15:02

Aha, takže 965ka dáva 27fps, v tom prípade je výkon grafiky bezpredmetný :D
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.

CageJ
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 6788
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43
Bydlisko: Praha, Prešov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa CageJ » Št 16. Apr, 2015, 15:03

hlavne nepocuvat starmodneho hraca, ktory ma kombinaciu Phenom II + 970GTX.. to je uz tazky overkill
skoda, mohol napisat, aky ma GPU load..

staromódny_hráč napísal:na grafike naozaj zapracovali.
a podobne ako naughty dog maju cit pre farby, tonalitu a zladenie.
najma na vidieku, spracovanie mesta je slabsie.

1920x1080, temer vsetko na max, AA vypnute: okolo 35-45 s obcasnymi poklesmi tesne pod 30 FPS.
VRAM tesne nad 3 GB

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4148
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Monster1 » Št 16. Apr, 2015, 15:34

Ten Phenom to sa ani neda nazvat brzdou, to je kotva. http://pclab.pl/art57777-24.html
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2716
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Št 16. Apr, 2015, 17:18

Hraje to tu niekto na 512MB grafike ? :D Aby som vedel co mam cakat doma resp. necakat :D
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
crux2005
Redaktor
Redaktor
Príspevky: 11589
Dátum registrácie: So 18. Jún, 2005, 20:00
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa crux2005 » Št 16. Apr, 2015, 17:53

s pozdravom, crux.

Užívateľov profilový obrázok
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 10634
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa loleqboleq » Št 16. Apr, 2015, 18:25

ok, takže ako som písal, ak máte v hostname, resp. potom v užívateľskej zložke naše mäkčeňové písmená, tak netreba mať obavy, pokiaľ je problém s logovaním do RGSC, resp. nekonečný loading, tak treba spraviť len toto
https://www.youtube.com/watch?v=PA3NE7yclEQ
funguje to, hra ide tiež úplne bezchybne, avšak je to potrebné opakovať pre každým zapnutím (aby ste mali save-y)
CASE: NZXT H500i + BQ! Silent Wings 3 PSU: Corsair RM750x 2018 MB: MSI Z370 Krait CPU: Intel i5-8600k@4,9GHz + EK Supremacy EVO GPU: MSI 1080 SeaHawkEK RAM: Crucial BallistixSport 16GB@3333MHz/CL16/382tRFC SSD: 2x Adata SX8200 480GB HDD: 2x WD Red 4TB (uväznený v Aerocool AVN-1000) Monitor: Ťamťung UE40KU Myš: Logitech G403 Wireless Klávesnica: Gamdias Hermes Zvukový reťazec: Audio-GD R2R-11, Mr.Speakers Alpha Dog, Audeze LCD-2 Classic, JBL LSR305
85€ sny pre kvalitné headsety! Kuk tu a tu..

Užívateľov profilový obrázok
16cmfan
VIP
VIP
Príspevky: 2716
Dátum registrácie: Ne 12. Júl, 2009, 09:31
Bydlisko: Bardejov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa 16cmfan » Št 16. Apr, 2015, 18:52

To som taky blb ze sa neviem pripoijt abo co ? :D Lognem sa do social cub, potom pyta odomna linking account ale dalej ma to nepusti, neni tam tlacitko next abo tak... wtf ?
PC: Asus M5A97 R 2.0 - FX-6300@3.8GHz - 16G RAM@1866MHz - MSi GTX 960 4G Gaming@1400Mhz
Mobil: Huawei P Smart Z

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5258
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Fullesh » Št 16. Apr, 2015, 19:22

Zostava v popise, vsetko na full co len islo, bez MSAA a ide to krasne. Co sa tyka porovnania s xbox one verziou, tak treba mat v hre zpanute minimalne FXAA lebo take zubi na konzole niesu, kvalitu textur neviem posudit, tiene urcite tie dyamicke su dost vyrazne, nebyt nich, tak je to dost porovnatelne s nextgenom. Samozrejme 30 vs 60fps :D No aj tak som musel zapojit ovladac a hrat nanom, zvyk.
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"