Strana 68 z 123

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 07:37
od užívateľa Andrew007
Včerajší report : Inštaláciu som začal o 18:15, hru som mal ok o 19:30, takže hodina a niečo . 5Gb patch mi začalo sťahovať, rýchlosť skákala od 15Kbyt až po 2MB/s . o 23:00 som to vzdal a išiel spať, nechal som zapnuté sťahovanie. o 1:30 som sa zobudil a začal hrať :D poskúšal som ako také nastavenia a behom 5ich minút zistil nestabilné oc na GPU s ktorým som nemal problém 4 mesiace .. :facepalm: Hádzalo mi to čiary, blbli textury atd. Ja trdlo som si naištaloval ovladač 135.10 ktorý mi ponúkla nvidia vraj ńa starších hra dáva viac FPS, má to niekto odskúšané ? Ďalej kolko FPS ste mali na 970kách s nastaveniami : všetko možné na very high, tam kde sa dalo ultra, autá, ľudia na max, nvidia TXAA on, MSAA 4x a rozmazanie obrazu 100% , VSync OFF. Pri vypnutom vsyncu mám cca 45-60, so zapnutým mi padajú FPS až na 30 :? Zostavu mám v podpise .

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 07:55
od užívateľa Ferdie
ArAsHiT napísal:Takže mne sa to spustí normálne, prvú pred misiu to ide normálne, no akonáhle tí dvaja černosi ukradnú tie dve autá mi to po chvíli sekne a, že program prestal pracovať...
Neviete niekto čo stým?
Pravdepodobne máš poškodené súbory. Ja som mal podobný problém, ale mne ani nešla načítať hra, spadlo mi to hneď. Musel som MD5 toolom identifikovať poškodený súbor, vymazať ho a stiahnuť nanovo.
skús toto: http://gtaforums.com/topic/784612-err-gen-zlib-2-error/
Ak máš DVD verziu tak preinštaluj.

Včera som to konečne rozbehal a optimalizácia zatiaľ vyzerá super. 1080p, všetko na high/very high, advanced nastavenia off, tráva normal, FXAA - pod 60fps som nemal. Ešte som ale nebol na vidieku a čítal som, že vegetácia je poriadny fps killer :D

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 08:08
od užívateľa zedolsi
veľmi pekné spravená hra, aj dej ma celkom baví, vidím to tak, že po dlhej dobe si nejakú hru zahrám dlhšie ako hodinu (s výnimkou CS GO) :D

inak update mi sťahovalo rýchlosťou 2,6-5,8MB/s kolísalo to ale za cca 40 minút som mal hral, bez mazania súboru a pod. (začalo sťahovať včera okolo 20:10)

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 08:34
od užívateľa felipe25
ja som si tu hru stale nezahral :)

po tom co som tu hodil fix a vymazal part subory mi to sice stiahlo update, spustilo menu hry, ale po stlaceni STORY... sa hra vypne a napise Corrupted files...
Nepomohlo ani vymazat vsetky subory z x64 (ine riesenie som nevidel), hra uz nesla vobec, Cize opat instalovat 60Gb zo 7dvd, a cakat na 5GB :E :E
Uz viem preco sa tu niekto stazoval ze rockstar nema mopznost verifikacie suborov. A ten patch 5GB odporucam tahat naraz, inac budete mat problem ako ja. /ziadne pause a pod./.
Ja mam pocit ze vymazat part pomoze len tym co to raz dvakrat vypli, lebo u mna mam pocit ze to tahalo 2GB subor, a v parte bolo info kolko je stiahnuteho a vymazanim to hra povazovala za stiahnute /aj ked nebolo na 100%/

edit: vymazanie part vam sice pomohlo stiahnut hru, ale je dost mozne, ze ked pojdete niekde v meste niekam, ze hra zisti nedokoncene stiahnutie suboru, kedze ak chyba part, ona uz subor priradeny k partu dalej netaha, povazuje ho za stiahnuty /aj ked nieje/.. cize je to sice fix, ale neskor moze sposobit crash :cry: :?

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 08:44
od užívateľa staromódny_hráč
felipe,
to ma mrzi. ja som patch stahoval s pauzou, nastastie funguje.
potom si este tahalo nejakych 370 MB.
p.s. si na tej GTX 460?

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 08:50
od užívateľa Laro22

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 08:56
od užívateľa Mumaq
ak by som to teraz siel kupit do PGshopu tak bude este sanca, ze sa dostanem k tomu kodu na bubaky? preorder som nemal

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 09:00
od užívateľa Monster1
Ja som az taky rad ze som to hned nekupoval, vravim si pockam mesiac dva kym to vyladia a dobre som spravil, ostatnym co to kupili hned dal Rockstar riadny vysmech do xichtu s tymi chybami :D

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 09:07
od užívateľa Matej.T
Laro22 napísal:http://www.gamescenter.sk/sk/pc-mac/777 ... 63891.html
čo znamená to D2 v popise? :? :red:
Druhá vlna :-) "Druhá vlna GTA V PC dorazí na sklad 15.4.2015"

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 09:16
od užívateľa Andrew007
Mumaq napísal:ak by som to teraz siel kupit do PGshopu tak bude este sanca, ze sa dostanem k tomu kodu na bubaky? preorder som nemal
Včera som bol v BA na zlatých a prvých sto kusov na predajniach, resp. prvá vlna obsahuje automaticky giftcard, tiež som mal :-)

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 09:56
od užívateľa lele007
Monster1 napísal:Ja som az taky rad ze som to hned nekupoval, vravim si pockam mesiac dva kym to vyladia a dobre som spravil, ostatnym co to kupili hned dal Rockstar riadny vysmech do xichtu s tymi chybami :D
podla mna vacsine funguje urcite lepsie ako gtaIV :)

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 10:31
od užívateľa felipe25
pozeram ze aj chybu co som mal vcera som mohol opravit bez mazania 60GB :(


http://www.sector.sk/novinka/98400/ako- ... -gta-v.htm
Error "ERR_GEN_ZLIB_2 Failed zlib call. Please reboot or reinstall the game"

Inštalácia hry je pokazená. Vložte prvé DVD a vyberte možnosť Repair. Ak ste na Steame dajte len Verify Game Cache.

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 10:37
od užívateľa Fullesh
Broslo kedy tie heisty zahrame ? :) Inak vcera som zistil, ze leader musi mat High-end apartman, dufam ze mas :D

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 10:48
od užívateľa Andrew007
Zaujímalo by ma ako si zahrajú tí ktorí majú steam a social club, lebo keď si pridávam priatela nemyslím si že to uvidí steamový hráč ktorému to chýba :D ... inač pridajte si ma : Andrew00715, môžme si zahrať večer :)

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Napísané: St 15. Apr, 2015, 10:52
od užívateľa Broslowski
Fullesh napísal:Broslo kedy tie heisty zahrame ? :) Inak vcera som zistil, ze leader musi mat High-end apartman, dufam ze mas :D
Praveze som chcel už skúsiť aj s iným kamarátom a skončili sme na HE apartmáne :D čiže môžeme hrať akurát tak prd :D :hysterical: