Grand Theft Auto V (GTA V)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1443
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Marek125 » So 25. Apr, 2015, 19:08

Inak nevšimli ste si že keď zapnete vlastne rádio ide rapidne výkon CPU nahor a plynulosť hry smerom na dol? Ja som si to všimol včera bavil som sa z nastaveniami grafiky všetko mi už išlo pekne a pustím vlastnú hudbu a sama sekanica pozriem na vyťaženie CPU a všetky štyri jadrá na 100% keď som prepol inú stanicu 80%.

Inak nastavenia v Advance setting mi strašne zahltia CPU tak to mam všetko povypínané.

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5840
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » So 25. Apr, 2015, 19:49

bohuzial, tat hra ma x bugov, ako vidime,

cudujem sa, pritom, ako to odkladali, to malo byt vsetko vyriesene.
cele zle, tato spolocnost to cele prestrelila, a ludia su ticho asi len preto, lebo ta hra je fakt dost dobra aj vratane tych chyb

ale urcite to urobili zle, mali pustit beta testovanie na steame, a neposr.t tak oficialne vydanie, ze nebolo mozne spustit hru a pod.
kolko ludi to testovalo, ze na tieto chyby neprisli? lebo mi pride ze 10, a kazdy mal i7 a 970gtx /ha ha/. ak sa firma rozhodne venovat spatnym vazbam az potom, co ich uzivatelia zaplavia chybami, tak to je dost velky fail si myslim.
ano, ti co to ukradnu, maju v prde.i, ale aj tak si myslim ze tato hra bude najpredavanejsia, a piratov riesit nebudu /o kolko prisli ich aktivitami/. ano, je sice pravda ze u mna je to iba piata krabicovka co som kupil (tych 50hier na steame co som kupil za dolar dva velmi neratam, ze mam origo) ze full sumu, ale o to viac ma stve, ze som zaplatil plnu sumu, a prakticky to prve dni vobec NEMOHOL ani len hrat. si predstavte ze si kupite auto, a nemozete ho pouzivat, alebo si objednate pizzu a nemozte ju zjest :D

a kompenzacia ziadna /michael ma v penazenke par dolacov :D/ :x
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1443
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Marek125 » So 25. Apr, 2015, 20:03

Mna najviac stve ze ked som tu hru kupil sla pekne po tych ich updatoch mi to islo len horsie. A ako najvedsi bonus je to ze mi to nejde na NB lebo mi to nechce pustit cez AMD Gpu stale to ide len cez ten Intel v CPU. Ked dam AMD hra ani nebahene skusal som vsemozne navody na nete a nic :E

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1325
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » So 25. Apr, 2015, 20:09

ja som to dnes dal priatelke na ntb na test a mal som podobny problem... nic sa nestalo pri spusteni, pomoze len zakazat nvidia grafiku, pockat kym sa spusti social club a vtedy ju povolit a hra nabehne na nvidii a nie inteli

kazdopadne, ide jej to na normal/high... lockol som to na 30fps ale obcas to zacne brutalne lagovat, neviem cim to je... nb ma asus x550-vb (740M grafika, 4gb ram, a i5-3230m ale tym cpu si nie som isty)

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1443
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Marek125 » So 25. Apr, 2015, 20:28

Iba 4GB ram to je ten problem zaplni sa a potom to robi toto dokup jej este 4GB a malo by to ist pohode, jasne tak to funguje aj bratrancovi tiez ma mobilnu NV ja ked to tak spravim tak sa mi vypne aj intel cize do SCK sa ani nedostanem lebo mi to hodi hlasku ohladne direct X. Uz som to riesil vsemozne ale uz ma presli nervi nato tak cakam na daky patch co to spravy.

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5840
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » So 25. Apr, 2015, 20:53

mne blokoval spustenie hry ten nvidia soft, konkretne experience.. netreba ho instalovat a spusti sa vam to hned, je to dalsi bug isto, kedze by to malo pomoct a ono to naopak zablokuje spustenie :D
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4651
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa hulo92 » So 25. Apr, 2015, 21:02

lele007 napísal:
loleqboleq napísal: takže...
1. prehodiť v keyboard/mouse input na DirectInput
lol wtf to kde sa take daco nastavuje? :)
lepsie hladaj,kde to asi tak moze byt ked je to spojene s mysou...

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Papulaa
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 45
Dátum registrácie: St 19. Nov, 2014, 10:27

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Papulaa » So 25. Apr, 2015, 21:22

hulo92 napísal:
lele007 napísal:
loleqboleq napísal: takže...
1. prehodiť v keyboard/mouse input na DirectInput
lol wtf to kde sa take daco nastavuje? :)
lepsie hladaj,kde to asi tak moze byt ked je to spojene s mysou...
Tiez to neviem najst taky problem radsej napisat presne kde sa to meni ? :facepalm:

Užívateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4651
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Bydlisko: Sereď
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa hulo92 » So 25. Apr, 2015, 21:51

v nastaveni ovladania :hysterical: a to uz ked nenajdete ste tazke pripady

PC:
Spoiler: ukázať
CPU:Intel Core i9 9900k @ Noctua NH-D14 MBU: Gigabyte Z390 GAMING X RAM: Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 2x8GB DDR4-2666 GPU: EVGA Nvidia GTX 1080 Founders Edition HDD: System - Samsung 970 EVO 250GB M.2; Games - Samsung 860 EVO 1TB; Data, media - QNAP TS-231 with 2x WD Red 3000GB 64MB + WD Caviar Green 3000GB 64 MB Sound: Sound Card - Asus ROG Xonar Phoebus; Speakers - Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX®-certified Speaker System; Headphones - Sennheiser HD 650; Earbuds - Sennheiser IE 8 PSU: Seasonic Focus Plus 650 Gold Semi-modular Case:Lian Li Lancool One Digital Keyboad: FUNC KB-460 Mouse: Zowie Gear FK2 Mousepad: Razer Destructor 2 LCD: Acer Predator Z271U OS: Microsoft Windows 10 Professional 64-bit Wi-fi router: Zyxel Armor Z1 Internet: 100/30 mbit optical Mobile phone: Samsung Galaxy Note 10+ 256GB + Samsung microSDXC 64GB Class 10 EVO @ LTE mobile internet

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1443
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Marek125 » So 25. Apr, 2015, 21:56

Zapnite hru dajte setting tam najdete polozku doska a patkan a tam to je :D

Inak aj mne to dlho trvalo kym som to pochopil presiel som cely google :D

lele007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 454
Dátum registrácie: St 28. Jan, 2009, 01:14
Bydlisko: Kosice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa lele007 » So 25. Apr, 2015, 22:26

hulo92 napísal:
lele007 napísal:
loleqboleq napísal: takže...
1. prehodiť v keyboard/mouse input na DirectInput
lol wtf to kde sa take daco nastavuje? :)
lepsie hladaj,kde to asi tak moze byt ked je to spojene s mysou...
no potom som nasiel pre mys ale pre klavesnicu nemam taku moznost, mozno preto, ze mam zapojenu cez PS2 (mam mechanicku)?

btw najprv to znelo ako nastavenie vo Win nie vo hre, preto som hladal vsade, len nie v hre

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1443
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Marek125 » So 25. Apr, 2015, 22:51

Ohladne tej klavesnice by to aj mna zaujimalo lebo som to tiez tak najskor pochopil ze sa to nastavuje inde len nie v hre. Takze neviem ci myslel tu polozku klavesnica/mys alebo obe zvlast. Lebo klavesnica sa tam nenachadza.

Užívateľov profilový obrázok
molnart
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4233
Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Bydlisko: Bratislava/Samorin

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa molnart » Ne 26. Apr, 2015, 00:40

hra mi furt padne pri tej misii pre fbi so smetiarskym autom. uniknem polisom, odpalim auto, potom hra prepne na micheala ale padne to.. robi to aj inym? uz som to skusal asi 5x.
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Core i5 3570K with Gelid Tranquillo rev.2 MB: Asus P8Z77-M Pro RAM: 2x 4GB Corsair 1600 Mhz DDR3 GPU: Sapphire Pulse Radeon RX580 8 GB HDD: Samsung EVO850 500GB, Western Digital WD7501AALS 750GB; Seagate Barracuda Green 2000DL003 2TB PSU: Seasonic S12-II 520W Bronze Case: Fractal Arc Mini Monitor: Dell U2711 OS: Win 10 64-bit + ArchLinux 64-bit with KDE/Cinnamon

Užívateľov profilový obrázok
Sky
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1871
Dátum registrácie: Ut 15. Dec, 2009, 15:49
Bydlisko: Nové Zámky

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Sky » Ne 26. Apr, 2015, 07:43

jop vzdy to tam padalo, fix na to je taky ze ked mas ist uz po strielacke prec so smetiarskym autom tak sa zabijaj, hod po seba granat, bombu,... 3-4x sa takto zabijes a da ti moznost preskocit tuto misiu.
Alebo skus zmazat tieto dva subory v C:\Users(your name)\Documents\Rockstar Games\GTA V\Profiles(profile folder):
pc_settings.bin
cfg.dat
Budes si musiet znova nastavit grafiku atd. ale niektorim to pomohlo.
Niektori pisali, ze im pomohlo aj ked pocas misii nepouzili nic co by vybuchovalo, granty, rpg,...
CPU: Intel Core i5-2500K + Noctua NH-D14, MB:MSI Z77A-G45,
VGA: RX580 8GB, RAM: Kingstone 8GB DDR3 1333MHz ,
SSD:Kingston SSDNow UV400 240GB, HDD1: Toshiba 2TB DT01ACA200 +HDD Vibration Killer, HDD2: TOSHIBA P300 3TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Raven RV04, OS: Windows 10 Pro x64, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G600

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1758
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Matej.T » Ne 26. Apr, 2015, 08:18

molnart napísal:hra mi furt padne pri tej misii pre fbi so smetiarskym autom. uniknem polisom, odpalim auto, potom hra prepne na micheala ale padne to.. robi to aj inym? uz som to skusal asi 5x.
same here :(
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"