Grand Theft Auto V (GTA V)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6581
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa stiv » Pi 17. Apr, 2015, 18:49

S dnesnym patchom uz funguje aj ucet s diakritikou. :) /aspon u mna/

Užívateľov profilový obrázok
ochab
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 624
Dátum registrácie: Pi 26. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Kosice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa ochab » Pi 17. Apr, 2015, 19:16

Hra mi s dnestnym patchom zacala neiiiist... sekne sa pri loadovani single player modu... :( pls help!!!

EDIT: co sa tyka novych catalystov pre AMD, tak ja som pocitil zlepsenie na HD7850.... vcera, kym nevysiel novy patch!! :(

EDIT: uz to ide..., posrany windowed mode... ospravedlnujem sa za invektivum...
MSI Z77A-G43, Intel Core i5 2500K@4,0GHz+Noctua NH-U12P, 2x4GB Kingston 1600 CL9 HyperX Blu (Red) XMP, Sapphire AMD HD7850@1GHz 2GB GDDR5@5,2GHz, Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI, SSD Intel X-25M 80GB, Western Digital Red 3000GB SATA III + USB 400GB, DWDRW Samsung SH-S203B SATA, PSU SuperFlower SF-550P14PE Golden King, Case Fractal Design Define R3 Black Pearl + 2x Noctua NF-S12 1200, Panasonic TX-P42G20E + LCD Samsung 223SW

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 425
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Ferdie » Pi 17. Apr, 2015, 19:58

Ani neskúšajte hrať setup na prvú heist misiu. Zakaždým to zamrzne pri vchode do garáže (vraj je to dokonca na všetkých platformách). Fakt úžas ten ich online. Samý bug a lag :facepalm:
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: MSI RX 470 Gaming X 4GB @ 1385/7500 (1.09V) RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Užívateľov profilový obrázok
ochab
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 624
Dátum registrácie: Pi 26. Okt, 2007, 08:00
Bydlisko: Kosice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa ochab » Pi 17. Apr, 2015, 20:10

ochab napísal:Hra mi s dnestnym patchom zacala neiiiist... sekne sa pri loadovani single player modu... :( pls help!!!

EDIT: co sa tyka novych catalystov pre AMD, tak ja som pocitil zlepsenie na HD7850.... vcera, kym nevysiel novy patch!! :(

EDIT: uz to ide..., posrany windowed mode... ospravedlnujem sa za invektivum...
este jeden EDIT: ja mam zrazu framelimit na 30 FPS... neviem preco, ale zatial to nizsie nepadlo... a to uz mam High textury a pamat v cervenom... a netrhne sa to,, zatial spokojnost aj po pociatocnych problemoch
MSI Z77A-G43, Intel Core i5 2500K@4,0GHz+Noctua NH-U12P, 2x4GB Kingston 1600 CL9 HyperX Blu (Red) XMP, Sapphire AMD HD7850@1GHz 2GB GDDR5@5,2GHz, Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI, SSD Intel X-25M 80GB, Western Digital Red 3000GB SATA III + USB 400GB, DWDRW Samsung SH-S203B SATA, PSU SuperFlower SF-550P14PE Golden King, Case Fractal Design Define R3 Black Pearl + 2x Noctua NF-S12 1200, Panasonic TX-P42G20E + LCD Samsung 223SW

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » Pi 17. Apr, 2015, 22:26

mne to uz nepada po update, hral som to 2h single
a nic som nemenil, takze asi ten update pomohol :)
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Užívateľov profilový obrázok
Net
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 640
Dátum registrácie: So 31. Máj, 2008, 14:34
Bydlisko: Žilina (Komix City™)

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Net » Pi 17. Apr, 2015, 22:55

Po dnešnom patchy, mi ide hra plinulejšie a neni sú také drop fps v hre :) hodnotím na výbornu :good:
Spoiler: ukázať
Procesor: Intel Core i7 8700k @ 4,3Ghz / Noctua NH-D14 + 2xP14 | Operačná Pamät: Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 15-17-17-35 1,35V CL15 | Matičná Doska: ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING | Grafická Karta: GAINWARD GeForce GTX 1080 Ti Phoenix GS 11GB | Zdroj: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Skrina: ColerMaster HAF X | Pevný Disk: SAMSUNG 850 EVO 250GB | Crucial BX200 480GB | 2xWD 4TB RED | Monitor: 26" LCD SAMSUNG T260 | Operačný systém: Windows® 10 PRO 64-bit CZ | Audio: YAMAHA Receiver RX-V367 Ti + Creative Sound BlasterX AE-5 + JAMO S606 + JAMO S602 + JAMO S60CEN

ASUS N61VN: Procesor: Intel Core Duo 2 T7450 2,13ghz / 1,125V | Operačná Pamät: 2x2GB DDR3 1066Mhz | Čipová sada: Mobile Intel® PM45 Express Chipset +ICH9M | Displej: 16" HD (1366x768) | Pevný disk: SSD Crucial BX200 480GB | Grafická karta: Nvidia Geforce GT240M 1GB DDR3 | Operačny systém: Windows® 10 Home 64-bit CZ

Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1379
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Bydlisko: Nesluša

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Marek125 » Pi 17. Apr, 2015, 23:37

Mne sa to po update uplne vsetko pokazilo, robi mi to iste co Watch Dogs jazda autom nehratelna viuzitie GPU od 45% po 95% lieta. Zrazu mi viskocilo viuzitie CPU na 99% predvcerom ked som to hral to bolo nieco ku 80% a hra isla krasne.
Ovladace mam najnovsie tie som stiahol este ked som hru nemal. Nemate niekto na to Fix nerobia to tie blbe ovladace?

Užívateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1934
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa mirjak » So 18. Apr, 2015, 00:13

sh4d0wko napísal:Benchmark:
Min 37FPS Max 125FPS Avg 70FPS
...celkom spoko, z neznameho dôvodu mi to ide 40FPS ale keď ALT+TABnem hru tak bum 70FPS+ pri tých nastaveniach
u mna take iste divne spravanie, benchmark ide normalne 40 FPS, ale ked dam ALT-TAB a spat, tak 65-70 FPS
(R9 270X i5 4690k, FullHD)

Užívateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1322
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa sh4d0wko » So 18. Apr, 2015, 00:54

uvidim ako to pojde zajtra resp dnes lebo som reinstallol win + vysiel patch... este 9 hodin do stiahnuta :v

Užívateľov profilový obrázok
MaceKx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2902
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2011, 16:55
Bydlisko: Skalica

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa MaceKx » So 18. Apr, 2015, 12:21

Tak po par hodinach musim prinat ze ma hra chytla aj ked na zaciatku sa mi to nejako nezdalo uz je to super. Som prekvapeny ze 770 GTX ide velmi slusne pri hodne vysokom nastaveni aj ked pise v hre vyuzitie VRam 2300 MB cca. nevidel som viac ako 2000 MB a krasne sa drzi pri 60 fps, musel som ale vypnut vsync a nastavit v afterburnery na 60 limit lebo v niektorych fazach karat isla na 40 - 50 % a fps padli pod 30 ako som to vypol a nastavil limit ide krasne az do 99 % ked je to nutne a drzi pri 60 snimkoch. Chcelo by tocestinu inak som spokojny :cool:
CPU: AMD Ryzen R5 1600 3,2 GHz @ 4,00 GHz (1.4 V) CPU Cooler: Alphacool Eisbaer 360 + Alphacool 240 rad MBU: MSI B350 PC Mate RAM: G.Skill Flare X 2x8GB 2400MHz CL15 @ 3200 MHz CL19 (1,36V) GPU: MSI GTX 980 Ti Gaming Golden EDITION @ 1513/8000 MHz Alphacool Waterblock HDD: WD Caviar Black 2TB 64MB Cache SATA3 SSD: Samsung 960 EVO 250 GB PSU: Corsair AX750 - 80+ Gold Case: Fractal Design Meshify C Mouse: A4-Tech T70 Bloody Keyboad: Logitech LCD: LG Ultrawide 34UM68 34" 2560x1080 21:9 OS: Microsoft Windows 10 64-bit Mobile phones: Sony Xperia T od 2012 už 7 let :)
Notebook: Acer Aspire 5750G (i3-2330M 2,2 Ghz, nVidia GT520M @ 875MHz, 120GB SSD, 750GB, 8GB, 15,6" HD LED)

Užívateľov profilový obrázok
BiFino
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1224
Dátum registrácie: So 19. Jan, 2013, 18:24
Bydlisko: Bratislava

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa BiFino » So 18. Apr, 2015, 13:04

Na češtine sa pracuje, ale nevedia povedať zatiaľ termín: https://cs-cz.facebook.com/gta5cesky
Spoiler: ukázať
CPU: i7 - 8700K (delid) OC 5,1 GHz
MB: MSI Z370 gaming M5
RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
VGA: MSI GeForce GTX 1080 Ti GAMING X TRIO
HDD: 1 TB + 2x 3 TB raid0 + Scythe Himuro
SSD: Samsung 960 evo 1 TB + vlastné pasívne chladenie
PSU: SF golden king 550W
Case: FRACTAL Define R5 Black + 5x 140 fan
CPU cooler: SCYTHE Mugen 5 Rev. B
Monitor: ASUS ROG Swift PG278Q
Myš: steelseries Rival 310
Klávesnica: Fnatic RUSH Pro Silent, Red MX Cherry Switches
Podložka: Steelseries DEX

majkoce
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 145
Dátum registrácie: Ut 30. Júl, 2013, 19:42

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa majkoce » So 18. Apr, 2015, 15:16

Nemôžem stiahnuť 350mb toho nového updatu -_- Vždy keď sa to dosťahuje napíše error a povie že mám sťahovať znovu. To je síce pekné ale mne to trvá stiahnuť 1 hodinu :wallbash: Ten update ani nemuseli dávať aspoň by som si zahral :(
Cpu:Intel Core i7 2600k @ 4.5Ghz 1.38v
Mb:Asus P8P67 Pro Rev.1
Cpu Cooler:Colink Corator Ds
Gpu:MSI Nvidia Geforce Gtx 670 PE
Ram:Corsair Vegeance 2x4gb
Psu:Aurum Series AU700

Užívateľov profilový obrázok
netSo_O
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 355
Dátum registrácie: Št 19. Jan, 2012, 09:30
Bydlisko: Brat1slava
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa netSo_O » So 18. Apr, 2015, 16:26

ja som teraz zapol , stiahol aj 53mb aj 352mb nainstalovalo a funguje
CPU AMD R5 3600 @ 4.1ghz 1.35v COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB Msi B450 Gaming PRO Carbon AC VGA Gigabyte Aorus GTX 1080 Ti XE RAM HyperX 2x8GB 3333MHz Predator CL16 2T @ 3333MHz CL14 1T 1.41v M2 WD Blue 3D 500gb SSD Adata sx910 128gb HDD Seagate 3Tb PSU Seasonic G650 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING Konix K-70 & Konix M-30 , DEV1S TITAN GAMER LCD MSI Optix MAG271C

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » Ne 19. Apr, 2015, 01:12

mne to dnes po dlhom hrani prvy krat padlo, a v online mode. opat slucka zvukova a sivy obraz, pomohol len reset.
nastavenia som nemenil, hram stale ako odzaciatku.

:?

hral uz niekto heist? dnes som dostal pozvanku na Last Prison ci co, ale nezacalo sa to lebo kym sme boli styria odpojili sa. cital som, ze je dobre ked hraci komunikuju cez headsety, najdem tu este troch s ktorymi by sme dali heist? pokial viem musi byt lvl min 15, a mat apartman? ja zatial neviem heist zalozit ale blizim sa k tomu..
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 425
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Ferdie » Ne 19. Apr, 2015, 09:58

Heisty sú rozbité, minimálne príprava na prvú (ďalej som sa ani nedostal). Furt to zamrzne na rovnakom mieste. Ja mám postavú prenesenú z PS3 a chcem si ich zahrať pekne poporade a ako leader takže kým to nefixnú nejdem to ani skúšať. Skoro všetko ostatné už mám obohraté tak zatiaľ asi ostávam v singli.

Jediná poriadna novinka v online a nefunguje to poriadne :facepalm:
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: MSI RX 470 Gaming X 4GB @ 1385/7500 (1.09V) RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"