Grand Theft Auto V (GTA V)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
stiv
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 8220
Dátum registrácie: Pi 16. Nov, 2012, 21:30
Reputácia: 24
Bydlisko: KE/BT

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa stiv »

S dnesnym patchom uz funguje aj ucet s diakritikou. :) /aspon u mna/
Spoiler: ukázať
Crosshair VIII Dark Hero, Ryzen 9 5900X + EK-Quantum Velocity, F4-3800C14Q-32GTZN, RTX 3090 + EK-Quantum Vector, Caselabs SMA-8, Optane 900P, SN850, 970Pro, 960 Pro, 2x850Pro, Corsair AX1600i, HW Labs 2x480 + 360mm, Aquaero 6XT, 12x NF-A12x25, 2x B14-PS BE, HEATKILLER® Tube 200 D5, Bitspower.
UP3216Q, Vortex Race 3, G903 Hero, G440, C980, Adam A7X, Aune S6, MMX300 v2
DS918+, IronWolf Pro 10TB, RT2600ac, 2x MR2200ac.
Používateľov profilový obrázok
ochab
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 627
Dátum registrácie: Pi 26. Okt, 2007, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Kosice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa ochab »

Hra mi s dnestnym patchom zacala neiiiist... sekne sa pri loadovani single player modu... :( pls help!!!

EDIT: co sa tyka novych catalystov pre AMD, tak ja som pocitil zlepsenie na HD7850.... vcera, kym nevysiel novy patch!! :(

EDIT: uz to ide..., posrany windowed mode... ospravedlnujem sa za invektivum...
MSI Z77A-G43, Intel Core i5 2500K@4,0GHz+Noctua NH-U12P, 4x4GB Kingston 1600 CL9 HyperX Blu (Red) XMP, MSI NVIDIA GeeForce GTX 1060 6GB, ASUS Xonar D2X PCI-E, Samsung 860 EVO 250GB, Kingston SA400 240GB, Kingston SV300 120B, Western Digital Red 3000GB SATA III + USB 400GB, DWDRW Asus DRV-24D5MT SATA, PSU SuperFlower SF-550P14PE Golden King, Case Fractal Design Define R4 Black Pearl + 3x Noctua NF-S12 1200, Panasonic TX-P42G20E + LCD Benq 27"
Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 428
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Reputácia: 0
Bydlisko: Pliešovce

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa Ferdie »

Ani neskúšajte hrať setup na prvú heist misiu. Zakaždým to zamrzne pri vchode do garáže (vraj je to dokonca na všetkých platformách). Fakt úžas ten ich online. Samý bug a lag :facepalm:
Používateľov profilový obrázok
ochab
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 627
Dátum registrácie: Pi 26. Okt, 2007, 08:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Kosice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa ochab »

ochab napísal:Hra mi s dnestnym patchom zacala neiiiist... sekne sa pri loadovani single player modu... :( pls help!!!

EDIT: co sa tyka novych catalystov pre AMD, tak ja som pocitil zlepsenie na HD7850.... vcera, kym nevysiel novy patch!! :(

EDIT: uz to ide..., posrany windowed mode... ospravedlnujem sa za invektivum...
este jeden EDIT: ja mam zrazu framelimit na 30 FPS... neviem preco, ale zatial to nizsie nepadlo... a to uz mam High textury a pamat v cervenom... a netrhne sa to,, zatial spokojnost aj po pociatocnych problemoch
MSI Z77A-G43, Intel Core i5 2500K@4,0GHz+Noctua NH-U12P, 4x4GB Kingston 1600 CL9 HyperX Blu (Red) XMP, MSI NVIDIA GeeForce GTX 1060 6GB, ASUS Xonar D2X PCI-E, Samsung 860 EVO 250GB, Kingston SA400 240GB, Kingston SV300 120B, Western Digital Red 3000GB SATA III + USB 400GB, DWDRW Asus DRV-24D5MT SATA, PSU SuperFlower SF-550P14PE Golden King, Case Fractal Design Define R4 Black Pearl + 3x Noctua NF-S12 1200, Panasonic TX-P42G20E + LCD Benq 27"
Používateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5897
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa felipe25 »

mne to uz nepada po update, hral som to 2h single
a nic som nemenil, takze asi ten update pomohol :)
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Huawei Mate 20 Pro
Motorola G7 Power
Apple iPad Mini 2 16GB
Používateľov profilový obrázok
Net
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 668
Dátum registrácie: So 31. Máj, 2008, 14:34
Reputácia: 0
Bydlisko: Žilina (Komix City™)

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa Net »

Po dnešnom patchy, mi ide hra plinulejšie a neni sú také drop fps v hre :) hodnotím na výbornu :good:
Spoiler: ukázať
Procesor: Intel Core i7 8700k @ 4,3Ghz / Noctua NH-D14 + 2xP14 | Operačná Pamät: Corsair Vengeance LPX 2x16GB 3200MHz DDR4 16-18-18-36 1,35V CL16 | Matičná Doska: ASUS ROG STRIX Z370-F GAMING | Grafická Karta: ASUS TUF GeForce RTX 3080 GAMING 10G | Zdroj: EVGA SuperNOVA 750 G2 | Skrina: ColerMaster HAF X | Pevný Disk: SAMSUNG 850 EVO 250GB | Samsung 860 EVO 1TB | 2xWD 4TB RED | Monitor: 26" LCD SAMSUNG T260 | Operačný systém: Windows® 10 PRO 64-bit CZ | Audio: YAMAHA Receiver RX-V367 Ti + Creative Sound BlasterX AE-5 + JAMO S606 + JAMO S602 + JAMO S60CEN

ASUS N61VN: Procesor: Intel Core Duo 2 T7450 2,13ghz / 1,125V | Operačná Pamät: 2x2GB DDR3 1066Mhz | Čipová sada: Mobile Intel® PM45 Express Chipset +ICH9M | Displej: 16" HD (1366x768) | Pevný disk: SSD Crucial BX200 480GB | Grafická karta: Nvidia Geforce GT240M 1GB DDR3 | Operačny systém: Windows® 10 Home 64-bit CZ
Marek125
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1750
Dátum registrácie: So 29. Jún, 2013, 22:46
Reputácia: 2
Bydlisko: Nesluša

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa Marek125 »

Mne sa to po update uplne vsetko pokazilo, robi mi to iste co Watch Dogs jazda autom nehratelna viuzitie GPU od 45% po 95% lieta. Zrazu mi viskocilo viuzitie CPU na 99% predvcerom ked som to hral to bolo nieco ku 80% a hra isla krasne.
Ovladace mam najnovsie tie som stiahol este ked som hru nemal. Nemate niekto na to Fix nerobia to tie blbe ovladace?
Používateľov profilový obrázok
mirjak
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2076
Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Reputácia: 1
Bydlisko: Banska Bystrica

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa mirjak »

sh4d0wko napísal:Benchmark:
Min 37FPS Max 125FPS Avg 70FPS
...celkom spoko, z neznameho dôvodu mi to ide 40FPS ale keď ALT+TABnem hru tak bum 70FPS+ pri tých nastaveniach
u mna take iste divne spravanie, benchmark ide normalne 40 FPS, ale ked dam ALT-TAB a spat, tak 65-70 FPS
(R9 270X i5 4690k, FullHD)
Používateľov profilový obrázok
sh4d0wko
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1369
Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice- Darg. Hrdinov

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa sh4d0wko »

uvidim ako to pojde zajtra resp dnes lebo som reinstallol win + vysiel patch... este 9 hodin do stiahnuta :v
Používateľov profilový obrázok
MaceKx
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2934
Dátum registrácie: So 26. Feb, 2011, 16:55
Reputácia: 0
Bydlisko: Skalica

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa MaceKx »

Tak po par hodinach musim prinat ze ma hra chytla aj ked na zaciatku sa mi to nejako nezdalo uz je to super. Som prekvapeny ze 770 GTX ide velmi slusne pri hodne vysokom nastaveni aj ked pise v hre vyuzitie VRam 2300 MB cca. nevidel som viac ako 2000 MB a krasne sa drzi pri 60 fps, musel som ale vypnut vsync a nastavit v afterburnery na 60 limit lebo v niektorych fazach karat isla na 40 - 50 % a fps padli pod 30 ako som to vypol a nastavil limit ide krasne az do 99 % ked je to nutne a drzi pri 60 snimkoch. Chcelo by tocestinu inak som spokojny :cool:
CPU: AMD Ryzen R5 1600 3,2 GHz @ 4,00 GHz (1.4 V) CPU Cooler: Alphacool Eisbaer 360 + Alphacool 240 rad MBU: MSI B350 PC Mate RAM: G.Skill Flare X 2x8GB 2400MHz CL15 @ 3200 MHz CL19 (1,36V) GPU: MSI GTX 980 Ti Gaming Golden EDITION @ 1513/8000 MHz Alphacool Waterblock HDD: WD Caviar Black 2TB 64MB Cache SATA3 SSD: Samsung 960 EVO 250 GB PSU: Corsair AX750 - 80+ Gold Case: Fractal Design Meshify C Mouse: A4-Tech T70 Bloody Keyboad: Logitech LCD: LG Ultrawide 34UM68 34" 2560x1080 21:9 OS: Microsoft Windows 10 64-bit Mobile phones: Sony Xperia 10
Notebook: Acer Aspire 5750G (i3-2330M 2,2 Ghz, nVidia GT520M @ 875MHz, 120GB SSD, 750GB, 8GB, 15,6" HD LED)
Používateľov profilový obrázok
BiFino
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1730
Dátum registrácie: So 19. Jan, 2013, 18:24
Reputácia: 11
Bydlisko: Bratislava

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa BiFino »

Na češtine sa pracuje, ale nevedia povedať zatiaľ termín: https://cs-cz.facebook.com/gta5cesky
Spoiler: ukázať
CPU: AMD RYZEN 9 5900X
MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO
RAM: G.SKILL F4-4000C19D-32GTZKK @ 3600 MHz CL14
VGA: ASUS TUF GeForce RTX 3080 GAMING 10G
HDD: 2x 10 TB WD RED raid0
SSD: Samsung 960 EVO 1 TB
SSD 2: Samsung 970 PRO 512 GB
PSU: Seasonic Prime Ultra 850 W Titanium
Case: Fractal Design Define 7 Black – TG + 6x 140 mm Be quiet! Silent Wings 3
CPU cooler: Be quiet! DARK ROCK PRO 4
Monitor: LG 34GN850
Myš: Logitech G Pro Wireless
Klávesnica: Fnatic RUSH Pro Silent, Red MX Cherry Switches
Podložka: SteelSeries QcK Edge, XL
DAC: SMSL M3
Slúchadlá: Beyerdynamic MMX-300 2. Generation
majkoce
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 146
Dátum registrácie: Ut 30. Júl, 2013, 19:42
Reputácia: 0

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa majkoce »

Nemôžem stiahnuť 350mb toho nového updatu -_- Vždy keď sa to dosťahuje napíše error a povie že mám sťahovať znovu. To je síce pekné ale mne to trvá stiahnuť 1 hodinu :wallbash: Ten update ani nemuseli dávať aspoň by som si zahral :(
Cpu:Intel Core i7 2600k @ 4.5Ghz 1.38v
Mb:Asus P8P67 Pro Rev.1
Cpu Cooler:Colink Corator Ds
Gpu:MSI Nvidia Geforce Gtx 670 PE
Ram:Corsair Vegeance 2x4gb
Psu:Aurum Series AU700
Používateľov profilový obrázok
netSo_O
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 365
Dátum registrácie: Št 19. Jan, 2012, 09:30
Reputácia: 0
Bydlisko: Brat1slava

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa netSo_O »

ja som teraz zapol , stiahol aj 53mb aj 352mb nainstalovalo a funguje
CPU AMD R5 5600x COOLER Be quiet! DARK ROCK PRO 4 MB Msi B450 Gaming PRO Carbon AC VGA Gigabyte Aorus RTX 3070 Master RAM HyperX 4x8GB 3333MHz Predator CL16 2T @ 3333MHz CL14 1T 1.41v M2 WD Blue 3D 500gb SSD Adata sx910 128gb HDD Seagate 3Tb PSU Seasonic G650 CASE Fractal r4 white SOUND Logitech Z4 + HyperX Cloud Gaming GAMING Konix K-70 & Konix M-30 , DEV1S TITAN GAMER LCD MSI Optix MAG272CQR
Používateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5897
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Reputácia: 0
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa felipe25 »

mne to dnes po dlhom hrani prvy krat padlo, a v online mode. opat slucka zvukova a sivy obraz, pomohol len reset.
nastavenia som nemenil, hram stale ako odzaciatku.

:?

hral uz niekto heist? dnes som dostal pozvanku na Last Prison ci co, ale nezacalo sa to lebo kym sme boli styria odpojili sa. cital som, ze je dobre ked hraci komunikuju cez headsety, najdem tu este troch s ktorymi by sme dali heist? pokial viem musi byt lvl min 15, a mat apartman? ja zatial neviem heist zalozit ale blizim sa k tomu..
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Huawei Mate 20 Pro
Motorola G7 Power
Apple iPad Mini 2 16GB
Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 428
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Reputácia: 0
Bydlisko: Pliešovce

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od používateľa Ferdie »

Heisty sú rozbité, minimálne príprava na prvú (ďalej som sa ani nedostal). Furt to zamrzne na rovnakom mieste. Ja mám postavú prenesenú z PS3 a chcem si ich zahrať pekne poporade a ako leader takže kým to nefixnú nejdem to ani skúšať. Skoro všetko ostatné už mám obohraté tak zatiaľ asi ostávam v singli.

Jediná poriadna novinka v online a nefunguje to poriadne :facepalm:

Návrat na "Hry a problémy s nimi"