Grand Theft Auto V (GTA V)

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1748
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Andrew007 » St 15. Apr, 2015, 07:37

Včerajší report : Inštaláciu som začal o 18:15, hru som mal ok o 19:30, takže hodina a niečo . 5Gb patch mi začalo sťahovať, rýchlosť skákala od 15Kbyt až po 2MB/s . o 23:00 som to vzdal a išiel spať, nechal som zapnuté sťahovanie. o 1:30 som sa zobudil a začal hrať :D poskúšal som ako také nastavenia a behom 5ich minút zistil nestabilné oc na GPU s ktorým som nemal problém 4 mesiace .. :facepalm: Hádzalo mi to čiary, blbli textury atd. Ja trdlo som si naištaloval ovladač 135.10 ktorý mi ponúkla nvidia vraj ńa starších hra dáva viac FPS, má to niekto odskúšané ? Ďalej kolko FPS ste mali na 970kách s nastaveniami : všetko možné na very high, tam kde sa dalo ultra, autá, ľudia na max, nvidia TXAA on, MSAA 4x a rozmazanie obrazu 100% , VSync OFF. Pri vypnutom vsyncu mám cca 45-60, so zapnutým mi padajú FPS až na 30 :? Zostavu mám v podpise .
Spoiler: ukázať
ego si nehonim

Ferdie
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 425
Dátum registrácie: Ne 07. Aug, 2011, 11:22
Bydlisko: Pliešovce

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Ferdie » St 15. Apr, 2015, 07:55

ArAsHiT napísal:Takže mne sa to spustí normálne, prvú pred misiu to ide normálne, no akonáhle tí dvaja černosi ukradnú tie dve autá mi to po chvíli sekne a, že program prestal pracovať...
Neviete niekto čo stým?
Pravdepodobne máš poškodené súbory. Ja som mal podobný problém, ale mne ani nešla načítať hra, spadlo mi to hneď. Musel som MD5 toolom identifikovať poškodený súbor, vymazať ho a stiahnuť nanovo.
skús toto: http://gtaforums.com/topic/784612-err-gen-zlib-2-error/
Ak máš DVD verziu tak preinštaluj.

Včera som to konečne rozbehal a optimalizácia zatiaľ vyzerá super. 1080p, všetko na high/very high, advanced nastavenia off, tráva normal, FXAA - pod 60fps som nemal. Ešte som ale nebol na vidieku a čítal som, že vegetácia je poriadny fps killer :D
CPU: i5-3570k @ 4.3 GHz MB: Asus P8Z77V-LX GPU: MSI RX 470 Gaming X 4GB @ 1385/7500 (1.09V) RAM: Kingston HyperX Fury 16 GB 1866 MHz OS: Win 10 Pro

Užívateľov profilový obrázok
zedolsi
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1312
Dátum registrácie: St 25. Jún, 2014, 13:24
Bydlisko: PE+-

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa zedolsi » St 15. Apr, 2015, 08:08

veľmi pekné spravená hra, aj dej ma celkom baví, vidím to tak, že po dlhej dobe si nejakú hru zahrám dlhšie ako hodinu (s výnimkou CS GO) :D

inak update mi sťahovalo rýchlosťou 2,6-5,8MB/s kolísalo to ale za cca 40 minút som mal hral, bez mazania súboru a pod. (začalo sťahovať včera okolo 20:10)
NTB MacBook Pro 13" Retina 2015i5 2.7GHz, RAM 8GB, Iris 6100, SSD 256GB TABLET iPad Pro 10,5" Wi-Fi + Cellular 256GB Silver PHONE iPhone 8 - 256GB PRODUCT RED + Watch Series 3 (42mm)

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » St 15. Apr, 2015, 08:34

ja som si tu hru stale nezahral :)

po tom co som tu hodil fix a vymazal part subory mi to sice stiahlo update, spustilo menu hry, ale po stlaceni STORY... sa hra vypne a napise Corrupted files...
Nepomohlo ani vymazat vsetky subory z x64 (ine riesenie som nevidel), hra uz nesla vobec, Cize opat instalovat 60Gb zo 7dvd, a cakat na 5GB :E :E
Uz viem preco sa tu niekto stazoval ze rockstar nema mopznost verifikacie suborov. A ten patch 5GB odporucam tahat naraz, inac budete mat problem ako ja. /ziadne pause a pod./.
Ja mam pocit ze vymazat part pomoze len tym co to raz dvakrat vypli, lebo u mna mam pocit ze to tahalo 2GB subor, a v parte bolo info kolko je stiahnuteho a vymazanim to hra povazovala za stiahnute /aj ked nebolo na 100%/

edit: vymazanie part vam sice pomohlo stiahnut hru, ale je dost mozne, ze ked pojdete niekde v meste niekam, ze hra zisti nedokoncene stiahnutie suboru, kedze ak chyba part, ona uz subor priradeny k partu dalej netaha, povazuje ho za stiahnuty /aj ked nieje/.. cize je to sice fix, ale neskor moze sposobit crash :cry: :?
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

staromódny_hráč
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Po 10. Nov, 2014, 17:50

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa staromódny_hráč » St 15. Apr, 2015, 08:44

felipe,
to ma mrzi. ja som patch stahoval s pauzou, nastastie funguje.
potom si este tahalo nejakych 370 MB.
p.s. si na tej GTX 460?
Naposledy upravil/-a staromódny_hráč v St 15. Apr, 2015, 08:51, upravené celkom 1 krát.
Phenom II X4 3.7 GHz [NB a HTlink na 2.4], GTX 970 MSI na 1 400 jadro/2 000 pamäť, 8 GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical 1 400 CL7, SSD Samsung 840EVO, 27" BenQ XL2720Z (1 ms GTG, flicker-free, 144 Hz), Harman Kardon SoundSticks III, Razer DeathAdder 2013

Užívateľov profilový obrázok
Laro22
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2810
Dátum registrácie: St 05. Jan, 2011, 18:34
Bydlisko: Brezno

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Laro22 » St 15. Apr, 2015, 08:50

MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:ASUS STRIX 970 Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN Wheel: MOMO Racing Force Feedback

Mumaq
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2433
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2008, 17:34
Bydlisko: Sp.Nová Ves
Kontaktovať užívateľa:

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Mumaq » St 15. Apr, 2015, 08:56

ak by som to teraz siel kupit do PGshopu tak bude este sanca, ze sa dostanem k tomu kodu na bubaky? preorder som nemal
Asus ROG MAXIMUS X FORMULA, i7 9700k@5GHz & NZXT Kraken X72(3x P120 push, 3x F120 pull), G.Skill Trident-Z 16GB 3733MHz CL16, EVGA GTX1080Ti SC2, Samsung 970 PRO 512GB(system), Samsung 850 EVO 500GB(games), 3TB WD RED(data), Seasonic 850W Gold, NZXT H700i Black/red + 3x Low noise Corsair 140mm Outtake, Acer Predator Z35, Bowers&Wilkins PX @ SoundBlaster ZxR(PECKA!) & repro Mission M34 @ Marantz PM4001, Logitech G15, Roccat Kone Aimo @ Roccat Hiro 3D. Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura glow + Galaxy Gear s3 classic.

Užívateľov profilový obrázok
Monster1
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 4147
Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Bydlisko: Považská Bystrica

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Monster1 » St 15. Apr, 2015, 09:00

Ja som az taky rad ze som to hned nekupoval, vravim si pockam mesiac dva kym to vyladia a dobre som spravil, ostatnym co to kupili hned dal Rockstar riadny vysmech do xichtu s tymi chybami :D
Intel i7 4790K @ 4700 MHz + Msi Z97 MPOWER+ Kingston HyperX Fury 4x4GB 2133MHz CL14 + Gainward GTX 1080 Phoenix GLH@2025/11000MHz + Crucial MX 200 500GB + Crucial BX100 250GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D14 + 3xNF-A14 FLX
Acer Predator XB271HU @165Hz

Užívateľov profilový obrázok
Matej.T
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1738
Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Bydlisko: Piešťany/Brno

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Matej.T » St 15. Apr, 2015, 09:07

Laro22 napísal:http://www.gamescenter.sk/sk/pc-mac/777 ... 63891.html
čo znamená to D2 v popise? :? :red:
Druhá vlna :-) "Druhá vlna GTA V PC dorazí na sklad 15.4.2015"
 Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + Acer Predator XB271HU + Corsair K70 RGB + Corsair Scimitar Pro
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360

Užívateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1748
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Andrew007 » St 15. Apr, 2015, 09:16

Mumaq napísal:ak by som to teraz siel kupit do PGshopu tak bude este sanca, ze sa dostanem k tomu kodu na bubaky? preorder som nemal
Včera som bol v BA na zlatých a prvých sto kusov na predajniach, resp. prvá vlna obsahuje automaticky giftcard, tiež som mal :-)
Spoiler: ukázať
ego si nehonim

lele007
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 454
Dátum registrácie: St 28. Jan, 2009, 01:14
Bydlisko: Kosice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa lele007 » St 15. Apr, 2015, 09:56

Monster1 napísal:Ja som az taky rad ze som to hned nekupoval, vravim si pockam mesiac dva kym to vyladia a dobre som spravil, ostatnym co to kupili hned dal Rockstar riadny vysmech do xichtu s tymi chybami :D
podla mna vacsine funguje urcite lepsie ako gtaIV :)

Užívateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 5835
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Bydlisko: Košice

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa felipe25 » St 15. Apr, 2015, 10:31

pozeram ze aj chybu co som mal vcera som mohol opravit bez mazania 60GB :(


http://www.sector.sk/novinka/98400/ako- ... -gta-v.htm
Error "ERR_GEN_ZLIB_2 Failed zlib call. Please reboot or reinstall the game"

Inštalácia hry je pokazená. Vložte prvé DVD a vyberte možnosť Repair. Ak ste na Steame dajte len Verify Game Cache.
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, Z97-GD65 GAMING, Intel Core i5 4690K, 8GB DDRAM3 (2x4GB) Kingston 1600MHz HyperX, SSD Samsung 850EVO 250GB + 2 x 3TB 7200rpm Seagate rpm + 4TB WD Green 5400rpm, ATI HD5770, Blue-Ray LG, 23" Fujitsu Siemens LED LCD, key: Hama uRAGE, mouse: Logitech G700, Windows 10 Pro 64bit

NB work: Fujitsu Siemens Esprimo Mobile U9200 12", Windows 10 Pro 64bit

Samsung Galaxy S7 32GB Black
Apple iPhone 6S 16GB Space Grey
Apple iPad Mini 4 Cellular 16GB Black

Užívateľov profilový obrázok
Fullesh
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 5257
Dátum registrácie: So 05. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Nitra

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Fullesh » St 15. Apr, 2015, 10:37

Broslo kedy tie heisty zahrame ? :) Inak vcera som zistil, ze leader musi mat High-end apartman, dufam ze mas :D
|MB| ASUS Z170i Pro Gaming |CPU| Intel Core i3 7100 |CPU's Cooler| Noctua NH-L12S
|RAM| Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury |GPU|
|SSD| Samsung EVO 850 240GB M.2 |HDD| WD Green 2TB EZRX |PSU| Fortron 200W |Case| Fractal Node 202
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G403 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K

Užívateľov profilový obrázok
Andrew007
Čierna listina bazáru
Čierna listina bazáru
Príspevky: 1748
Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Bydlisko: Senec

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Andrew007 » St 15. Apr, 2015, 10:48

Zaujímalo by ma ako si zahrajú tí ktorí majú steam a social club, lebo keď si pridávam priatela nemyslím si že to uvidí steamový hráč ktorému to chýba :D ... inač pridajte si ma : Andrew00715, môžme si zahrať večer :)
Spoiler: ukázať
ego si nehonim

Užívateľov profilový obrázok
Broslowski
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 11069
Dátum registrácie: Ut 24. Máj, 2005, 20:00
Bydlisko: Topoľčany (27)

Re: Grand Theft Auto V (GTA V)

Príspevok od užívateľa Broslowski » St 15. Apr, 2015, 10:52

Fullesh napísal:Broslo kedy tie heisty zahrame ? :) Inak vcera som zistil, ze leader musi mat High-end apartman, dufam ze mas :D
Praveze som chcel už skúsiť aj s iným kamarátom a skončili sme na HE apartmáne :D čiže môžeme hrať akurát tak prd :D :hysterical:

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"