Age of empires III

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
Wizik
VIP
VIP
Príspevky: 5644
Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Bydlisko: Bratislava-Nové Mesto (23)
Kontaktovať užívateľa:

Age of empires III

Príspevok od užívateľa Wizik » Št 08. Dec, 2005, 16:48

Ake su vase nazory...hlavne rpe tych co skusali full game a nie len demo...podla mna dost dobra hra...sice sa trochu zmenilo ovladanie oproti AOE II ale inac pohodicka...pekna grafika ale chce to uz riadnejsi pocitac (resp. graficku kartu) a to SM3 som este neskusal ale hned idem na vec... :lol:
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I MUSIC !

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » Pi 09. Dec, 2005, 22:38

mno tehto thread uz tu je, no co uz. Podla mna fajn hra :)
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

JeepeRs
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ne 25. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: O.k.Namestovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa JeepeRs » Ut 03. Jan, 2006, 19:26

Podla mna sa na tej hre malo pracovat este minimalne mesiac.
Ved mam s nou neskutocne problemy neustale mi vypaduje zvuk niekedy padne aj cela hra ma mnozstvo bugov a multiplayer ani komentovat nebudem skusal som aj patch :x, a to nerobi len mne.Microsoft sa s nou dost ponahlal a tak to aj vyzera :roll:
MB:Dfi LP UT nF4 ultra-D CPU:AMD AthlonX2 4200+@2.75 ghz 1.52v Scythe SCINF-1000 INFINITY VGA:ATI Radeon X1800XT 512MB@670/823RAM:2*1024 Corsair@DDR 460 2.5 3 2 6 HDD:2*120 gb WS120JS Raid0,160 gb Seagate Sata2 PSU:Nexus NX5000

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » Ut 03. Jan, 2006, 19:39

to iste robi aj mne tj. zvuk atd. treba asi vyskusat patch
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

JeepeRs
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ne 25. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: O.k.Namestovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa JeepeRs » Ut 03. Jan, 2006, 19:40

Skusal som nepomohol
MB:Dfi LP UT nF4 ultra-D CPU:AMD AthlonX2 4200+@2.75 ghz 1.52v Scythe SCINF-1000 INFINITY VGA:ATI Radeon X1800XT 512MB@670/823RAM:2*1024 Corsair@DDR 460 2.5 3 2 6 HDD:2*120 gb WS120JS Raid0,160 gb Seagate Sata2 PSU:Nexus NX5000

Užívateľov profilový obrázok
guess2k6
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 551
Dátum registrácie: Št 28. Okt, 2004, 14:00
Bydlisko: Prešov (23)
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa guess2k6 » Ut 03. Jan, 2006, 20:29

a ten patch nevyriesil ani to padanie?
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M

JeepeRs
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ne 25. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: O.k.Namestovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa JeepeRs » Ut 03. Jan, 2006, 21:10

To neviem lebo som to prestal hrat. Ten zvuk ma dost sere. Pockam na dalsi patch ktory to dufam vyriesi
MB:Dfi LP UT nF4 ultra-D CPU:AMD AthlonX2 4200+@2.75 ghz 1.52v Scythe SCINF-1000 INFINITY VGA:ATI Radeon X1800XT 512MB@670/823RAM:2*1024 Corsair@DDR 460 2.5 3 2 6 HDD:2*120 gb WS120JS Raid0,160 gb Seagate Sata2 PSU:Nexus NX5000

Užívateľov profilový obrázok
Jefry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 207
Dátum registrácie: St 16. Nov, 2005, 20:00
Bydlisko: Slovakia - sweet home. Koš

Príspevok od užívateľa Jefry » St 04. Jan, 2006, 01:10

ja neviem ako je to mozne ale mne to za celu dobu hrania kym som to cele presiel nepadlo ani raz ... (opteron144@2.8ghz + X800GT) 1280/1024 + 4AA
(hru mam cracknutu kvoli dvd) takze mozno bude problem tam ze originalky padaju :lol:
Ale spat k hre ..bolo to dost kratke za tyzden som to presiel ..hry su coraz kratise a kratsie :cry:
Uz sa tesim na datadisk ..snad nejaky bude :o

JeepeRs
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ne 25. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: O.k.Namestovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa JeepeRs » Št 05. Jan, 2006, 02:31

Mne sa to moc nepaci radsej by som uvital Age of Mythologi 2 :wink:
MB:Dfi LP UT nF4 ultra-D CPU:AMD AthlonX2 4200+@2.75 ghz 1.52v Scythe SCINF-1000 INFINITY VGA:ATI Radeon X1800XT 512MB@670/823RAM:2*1024 Corsair@DDR 460 2.5 3 2 6 HDD:2*120 gb WS120JS Raid0,160 gb Seagate Sata2 PSU:Nexus NX5000

MBG
VIP
VIP
Príspevky: 2034
Dátum registrácie: Ne 22. Aug, 2004, 14:00
Bydlisko: Topolcany/Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa MBG » Št 05. Jan, 2006, 11:36

hej mythology bolo velmi fajn...ale empires je empires...

Užívateľov profilový obrázok
mousek
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 77
Dátum registrácie: Št 05. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Snv
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa mousek » Št 05. Jan, 2006, 13:21

Skoda neviem nejak prist na chut tej 3 inak mastim stale 2.

Užívateľov profilový obrázok
Krutas
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 11
Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
Bydlisko: Bratislava
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa Krutas » Št 05. Jan, 2006, 13:47

Mne tiez vypadava zvuk a nepomohol ani patch. :(

JeepeRs
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 42
Dátum registrácie: Ne 25. Sep, 2005, 20:00
Bydlisko: O.k.Namestovo
Kontaktovať užívateľa:

Príspevok od užívateľa JeepeRs » Št 05. Jan, 2006, 16:45

Vsetkym ktorym pada hra alebo vypaduje zvuk skuste tento postup.
Odinstalujte hru stiahnite si patch 1.03, znovu nainstalujte a patchnite, ale necrackujte crack uz neni treba.
Mne to uz nepada a zvuk mi isiel vyse dvoch hodin takze by to malo byt ok
MB:Dfi LP UT nF4 ultra-D CPU:AMD AthlonX2 4200+@2.75 ghz 1.52v Scythe SCINF-1000 INFINITY VGA:ATI Radeon X1800XT 512MB@670/823RAM:2*1024 Corsair@DDR 460 2.5 3 2 6 HDD:2*120 gb WS120JS Raid0,160 gb Seagate Sata2 PSU:Nexus NX5000

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"