Novy Medal of Honor

Hry a problémy s nimi...
POZOR: žiadny WAREZ
Užívateľov profilový obrázok
bassgenerator
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 1492
Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
Bydlisko: Banská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa bassgenerator » So 16. Okt, 2010, 13:29

Battlefield BC2 bezi tiez na starsom no vylepsenom engine ale vyzera to rozhodne lepsie. A preto aj ostavam dalej pri nom ziadne MOH za 40€ si kupovat nemienim. totizto nic nove by som si nezahral ani o nic neprisiel. Batak sa dako sa mi zda ustalil aj je pokoj aj od cheaterov a kadejakej havede. BC2 go....go.... :cool:
NB ASUS G750JX-T4179H Core i7@OC 3.6GHz 4700HQ Haswell,RAM 10GB,NVIDIA GeForce GTX 770M (OC: core +135Mhz RAM +500 Mhz),SSD Crucial MX300/275GB, OS:win10 x64
Mobil:Samsun Galaxy S8+

Užívateľov profilový obrázok
SDW_Q
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 78
Dátum registrácie: Ne 12. Okt, 2008, 23:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa SDW_Q » So 16. Okt, 2010, 13:32

multiplayer je na tom istom engine ..singleplayer je postaveny na unreal engine a robili to dva rozne vyvojarske timy, Danger Close a DICE .. preto taky rozdiel medzi MP a SP

Užívateľov profilový obrázok
Sphyn0x
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2020
Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Bydlisko: Bratislava IV

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa Sphyn0x » So 16. Okt, 2010, 22:53

Tak tomuto nechápem:
Vložím DVD, spustím SP, hra sa nespustí a vyhodí mi to toto:
Obrázok
????????????
MP mi ide v pohode.
///
Spoiler: ukázať
Intel Core i5-750@4214.03 MHz | Noctua NH-D14 | Asus Sabertooth 55i | Asus Radeon HD5870 | Kingston 2x2GB HyperX 1600MHz | Samsung SpinPoint F3 1TB | Enermax MODU87+ 600W Gold | Windows 7 Ultimate x64 SP1 | Lancool DragonLord PC-K62 | Samsung P2450H | Razer DeathAdder Black Edition | Roccat Arvo | AKG K242 HD | Vsonic GR06

Užívateľov profilový obrázok
valistar
VIP
VIP
Príspevky: 7154
Dátum registrácie: So 14. Mar, 2009, 19:27
Bydlisko: Ostrava/Košice

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa valistar » Ne 17. Okt, 2010, 00:51

chalani oplati sa to hrat na normal, ci rovno tam buchnut hard? :-)

Užívateľov profilový obrázok
SDW_Q
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 78
Dátum registrácie: Ne 12. Okt, 2008, 23:00
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa SDW_Q » Ne 17. Okt, 2010, 08:49

daj hned hard, na inom nastaveni to asi ani nema zmysel hrat. mne sa "podarilo" zomriet asi 5 krat pocas celeho SP na HARD obtiaznosti

x3mmintooo
Nový používateľ
Nový používateľ
Príspevky: 38
Dátum registrácie: Ne 02. Máj, 2010, 13:46

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa x3mmintooo » Ne 17. Okt, 2010, 20:40

Ludia serte na MOH :wallbash: :down: čakajte na :arrow: COD:Black ops!!! :good:

Užívateľov profilový obrázok
Sphyn0x
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2020
Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Bydlisko: Bratislava IV

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa Sphyn0x » Ne 17. Okt, 2010, 20:46

Ty si ser na MoH. Niektorých ľudí to baví, tak svoje trápne poznámky si nehaj pre seba :!:
///
Spoiler: ukázať
Intel Core i5-750@4214.03 MHz | Noctua NH-D14 | Asus Sabertooth 55i | Asus Radeon HD5870 | Kingston 2x2GB HyperX 1600MHz | Samsung SpinPoint F3 1TB | Enermax MODU87+ 600W Gold | Windows 7 Ultimate x64 SP1 | Lancool DragonLord PC-K62 | Samsung P2450H | Razer DeathAdder Black Edition | Roccat Arvo | AKG K242 HD | Vsonic GR06

Užívateľov profilový obrázok
Assassin
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2605
Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
Bydlisko: Blawa-okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa Assassin » Ne 17. Okt, 2010, 21:50

presne tento topic je na medal cize tvoje posty su tu ubohe, pokial seres na medal tak naco vobec komentujes toto vlakno?
inak single celkom v poho, kvalitne sa to prelina len zevraj je to strasne kratucke, ja som teraz akurat v apache vrtulniku zostreloval AQ heh inak je to spravene dost autenticky az na par veci, aj to snajpovanie celkom cool, skoda len tej slabuckej grafy v sp, dlhsi sp, lepsia grafika a bola by to hra na takych 9/10 inac to hodnotim na 7/10
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)

Užívateľov profilový obrázok
Sphyn0x
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2020
Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Bydlisko: Bratislava IV

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa Sphyn0x » Po 18. Okt, 2010, 14:17

Neviete teda vyriešiť môj problém?
Pri spustení SP toto:
Obrázok
Hrozne rád by som dohral SP, ale nemôžem kvôli tomuto :furious:
Samozrejme mám origo, Limited E.
///
Spoiler: ukázať
Intel Core i5-750@4214.03 MHz | Noctua NH-D14 | Asus Sabertooth 55i | Asus Radeon HD5870 | Kingston 2x2GB HyperX 1600MHz | Samsung SpinPoint F3 1TB | Enermax MODU87+ 600W Gold | Windows 7 Ultimate x64 SP1 | Lancool DragonLord PC-K62 | Samsung P2450H | Razer DeathAdder Black Edition | Roccat Arvo | AKG K242 HD | Vsonic GR06

Bumpy_SK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2629
Dátum registrácie: Ne 14. Feb, 2010, 11:06
Bydlisko: Levice

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa Bumpy_SK » Po 18. Okt, 2010, 14:24

task manager > moh.exe > nastavit aby to slo len na 1 jadro
GOOGLE
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 P14 + Fractal Fan | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | Gigabyte Radeon 6850 1GB WindForce + Accelero S1 Rev.2 + P12 | Seagate 500GB 7200.12 ST3500418AS + Acutake DarkDisc2 | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl + 2x TBSilence 12cm| NEC DVD-RW | BenQ EW2420 | G500 | TAITO | SideWinder X4 |
Dell D420

Užívateľov profilový obrázok
Sphyn0x
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2020
Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Bydlisko: Bratislava IV

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa Sphyn0x » Po 18. Okt, 2010, 14:32

Aký task manager? :D
///
Spoiler: ukázať
Intel Core i5-750@4214.03 MHz | Noctua NH-D14 | Asus Sabertooth 55i | Asus Radeon HD5870 | Kingston 2x2GB HyperX 1600MHz | Samsung SpinPoint F3 1TB | Enermax MODU87+ 600W Gold | Windows 7 Ultimate x64 SP1 | Lancool DragonLord PC-K62 | Samsung P2450H | Razer DeathAdder Black Edition | Roccat Arvo | AKG K242 HD | Vsonic GR06

Bumpy_SK
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2629
Dátum registrácie: Ne 14. Feb, 2010, 11:06
Bydlisko: Levice

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa Bumpy_SK » Po 18. Okt, 2010, 14:36

Spravca uloh systemu windows (ctrl+shift+esc) > Nastavit afinitu > a nechaj zaciarknute len procesor 0
| Intel Core i5-2500K @ 4,5GHz + NOCTUA NH-D14 P14 + Fractal Fan | ASUS P8P67 | 2x4GB Kingston 1333 CL9 | Gigabyte Radeon 6850 1GB WindForce + Accelero S1 Rev.2 + P12 | Seagate 500GB 7200.12 ST3500418AS + Acutake DarkDisc2 | SeaSonic X-560 | Fractal Design Define R3 BlackPearl + 2x TBSilence 12cm| NEC DVD-RW | BenQ EW2420 | G500 | TAITO | SideWinder X4 |
Dell D420

Užívateľov profilový obrázok
Sphyn0x
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2020
Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Bydlisko: Bratislava IV

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa Sphyn0x » Po 18. Okt, 2010, 14:41

Ok, mám, dík :-D
EDIT: Nemám, spustím hru a stále error.. :wallbash:
///
Spoiler: ukázať
Intel Core i5-750@4214.03 MHz | Noctua NH-D14 | Asus Sabertooth 55i | Asus Radeon HD5870 | Kingston 2x2GB HyperX 1600MHz | Samsung SpinPoint F3 1TB | Enermax MODU87+ 600W Gold | Windows 7 Ultimate x64 SP1 | Lancool DragonLord PC-K62 | Samsung P2450H | Razer DeathAdder Black Edition | Roccat Arvo | AKG K242 HD | Vsonic GR06

Užívateľov profilový obrázok
Assassin
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2605
Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
Bydlisko: Blawa-okolie
Kontaktovať užívateľa:

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa Assassin » Po 18. Okt, 2010, 16:06

a skusal si googlit nieco vobec?
ja som nasiel toto
http://forums.steampowered.com/forums/s ... 128&page=2

radia - Yes, full admin rights, UAC and DEP at minimum. This is Win7 Ultimate 64 bit.
cisto admin prava, vsetko vypni tak isto antivirak, btw na akej grafike to hras? ATI ze?
na nete je vela ludi co maju ten problem ako ty a pravdepodobne sa to tyka Ati kariet, skus preinstalovat physX aj to tam je spominane
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)

Užívateľov profilový obrázok
Sphyn0x
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2020
Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Bydlisko: Bratislava IV

Re: Novy Medal of Honor

Príspevok od užívateľa Sphyn0x » Po 18. Okt, 2010, 16:23

Hrám na HD 5870..
Ja som SP hral raz. A na druhý deň som chcel spustiť, ale error.
Skúsil som, všetko, čo si mi napísal. Výsledok rovnaký.
EDIT: Lol, stiahol a nainstaloval PhysX - IDE :laugh:
///
Spoiler: ukázať
Intel Core i5-750@4214.03 MHz | Noctua NH-D14 | Asus Sabertooth 55i | Asus Radeon HD5870 | Kingston 2x2GB HyperX 1600MHz | Samsung SpinPoint F3 1TB | Enermax MODU87+ 600W Gold | Windows 7 Ultimate x64 SP1 | Lancool DragonLord PC-K62 | Samsung P2450H | Razer DeathAdder Black Edition | Roccat Arvo | AKG K242 HD | Vsonic GR06

Napísať odpoveď

Návrat na "Hry a problémy s nimi"